|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Orientuje sie Ktos czy w ciagu tygodnia zakupie gdzies filmy "nie-orginalne"
tj w weekendy na Giełdach?![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Gdzie znajdę w Krakowie sklep ze sporym wyborem lufek, bletek itp?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja się nie znam na tym, ale takie artykuły widziałem w Galerii Krakowskiej, tuż przy Bramie Floriańskiej jest jeszcze jakiś inny sklep.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ebola - Floriańska 13 - najpierw do bramy , potem do końca i schodkami w dół.I tak jak DrewniaQ pisał, w kiosku przed bramą floriańską.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jakie znacie najprostsze przepisy na zrobienie własnego alkoholu w warunkach domowych?
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podpowie ktoś, jakim transportem miejskim najszybciej dostać się z ulicy Lipskiej na Płaszowie w okolice Reymonta?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
a np. woda+cukier+drożdże+ jakies owoce? odstawić na kilkanaście dni?
nie na oknie jak już coś,tylko na parapecie ![]() ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
siema, był ktoś na wczasach w Czarnogórze? Konkretnie w Budvie. Jak ceny, atrakcje itp?
|
|
|
|
Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
chce dostac mieszkanie z urzedu miasta. wiem ze czeka sie na to latami mniejsza o to.
kto bylby wstanie pomoc mi przy wypelnianiu wszystkich wnioskow itp. ? chodzi mi o zawod, ksiegowa?piekarz?malarz? gdzie z moim problemem moge sie udac. Pozdrawiam ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
idac Florianska w strone bramy skrecasz w prawo za McDonaldem.
20 metrow dalej po prawo bedzie widac w gablocie rozne dziwne rzeczy typu fajki , lufki , bletki, noze itp ![]() ![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() Jak sobie z tym poradzic ? ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Swego czasu, na mecz z Cracovia, FIFA Futbol Mundial TV robilo material o Brozkach. Ma ktos ten odcinek?
![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mieliście problem z wypłatą pieniędzy na Bet at Home? Ja właśnie chciałem przelać sobie wygraną na konto i wyskoczył mi taki komunikat :
Wypłata nie jest obecnie możliwa: Wymagany w ramach akcji bonusowej obrót nie został jeszcze dokonany. Prosimy o wyrozumiałość! Przelałem za 1 razem 10 zł, dostałem 5 zł bonusu. Pieniądze te już wykorzystałem i zrobiłem drugi przelew na 15 zł... ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ale czasem masz tak, że pieniadze bonusowe ( ja tak mialem grajac w pokera) musisz obrócić z 10 czy 20 razy.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
które forum tenisowe jest największe?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cześć.
Była taka śmieszna mapka Krakowa. Na poszczególnych dzielnicach naniesione herby krakowskich drużyn piłkarskich. Wrzuci ktoś? ![]()
Nie mam recepty na jutro, nie umiem pomóc ludziom, cholerny samolub, nie wierze więcej w ludzkość. Nie narzekam, mój świat jest ułożony, wiem co mam, wiem co chce, wiem co muszę zrobić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
google nie gryza ![]() ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Szukam mp3/mp4 do 100 zł nówka polecacie coś fajnego?
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 04.08.2009 o godz. 14:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy mógłby ktoś polecić jakiś router bezprzewodowy, ale jednocześnie z możliwością podłączenia internetu przez kabel do rozdzielenia neostrady. Drugim nie mniej ważnym warunkiem jest to aby konfiguracja była jak najprostsza, a najlepiej nie wymagająca żadnego wysiłku jeśli jest to tylko możliwe.
Z góry dzieki ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
mam pytanie.............ktos czasami nie zwalnia miejsca w busie na wyjazd do lubina
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Macie jakis przewodnik po adobe photoshop 7 . 0 z angielska wersja?
szukam i szukam i glowa mnie zaczyna bolec. licze na jakis poradnik Pozdrawiam ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
http://peb.pl/grafika-i-fotografia/3...eniowe-pl.html ![]()
.....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Witam
poszukuje takiego fajnego programu do montowania filmików - gdzie wrzuca sie fotki,filmiki , można podłożyć pod to muzyke itd. z góry dzięki pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Aktualnie Klepie Cv mam pytanie czy dobrze to wygląda?
na środku CV dane personalne Doświadczenie Wykształcenie Umiejętności Języki Zaintersowania Informacje dodatkowe I teraz pytanie czy doświadczenie ma być przed wykształceniem czy odwrotnie? i czy w Doświadczeniu piszemy staż?Napisałem także w informacjach dodatkowych napisałem uregulowany stosunek do służby wojskowej? dobrze zrobiłem? Ps. nie śmiać się chce się zapytać ![]() |
|
|