The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Lemur
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2009, 16:57
Najwięcej bramek po rzutach rożnych pada przy mocnych, dokładnych centrach na 7-8 metr od bramki, lądujących w jej osi lub nieco bliżej "krótkiego słupka". Na nabiegających dynamicznie zawodników. Mamy takich, ale takiego rozwiązania rogów o dziwo nie. Cały czas tylko jakieś bezporduktywne "świece" na długi słupek i Marcelo lub krótkie rozegranie na drugie tempo.

Stałe fragmenty niestety są ewidentnie słabością taktyczną Skorży. Trzeba nad tym popracować. Grzech je tak partolić mając zawodników typu Marcelo, Diaza, Głowackiego.

Paweł Brożek - znów obok gry. Cały czas ją tylko symulował, prawie w ogóle nie biegał.

Świetnie stoperzy i Łobodziński.

Sobolewski słabo, Małecki przeciętnie. Wpadka Pawełka tym razem zakończona szczęśliwie.

Za mało było gry bez piłki, ruchu, pokazywania sie na pozycji. Dlaczego? Najlepiej ująl to ostatnio Brożek - to nie liga angielska, więc czterech liter ruszać specjalnie nie musi. Grzech byłby śmiertelny, jakby raczył trochę aktywniej pobiegać. U nas sie leniu....., pardon, "oszczędza siły". Lepiej machać rękami niż nogami. Ot, taki nasz cały lokalny "profesjonalizm"
Ostatnio edytowane przez Lemur : 01.08.2009 o godz. 17:01.
Tępiciel inkwizycji
Odpowiedz cytując
fantom chicago
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 01.08.2009, 16:59
Pierwsza polowa nie byla najgorsza , w drugiej tempo rzeczywiscie siadlo.Lepiej jednak pisac o slabym , lecz wygranym meczu niz po raz kolejny wspominac indolencje strzelecka i martwic sie , ze punkty tracimy z kelnerami.A odnosnie tej aluzji do Wtorka w pomeczowym wywiadzie , az mi sie krew zagotowala.Chyba s****iel sie strasznie cieszyl w ubieglym tygodniu,
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 01.08.2009, 17:04
Moje skromne trzy grosze po meczu:

- może lepiej, aby (wobec nieskuteczności Ćwielonga i wciąż jeszcze kontuzjowanego Boguskiego) Małecki grał w ataku, a nie na skrzydle? Parę strzałów i dośrodkowań, plus asysta przy pierwszej bramce Głowackiego sugerują, że Patryk byłby bardziej pożyteczny w przodzie, w parze z Brożkiem.
- co się stało z Andrażem Kirmem? Relacja GW wprost go wyśmiewa, że jest "całkowicie nieproduktywny" (65.min. Jak na razie Kirm jest najgorszym piłkarzem na boisku). I to pomimo, że brał udział w akcji przy strzeleniu drugiej bramki.
- słaba forma Brożka, Diaza i b. dobra Łobodzińskiego. Paweł zmęczony, a Wojtek wziął sobie do serca uwagi, że jest "przepłaconym nabytkiem?"
- no i najważniejsze: trzy punkty cieszą, start udany, oby drużyna "rozkręciła się" w kolejnych meczach.
Odpowiedz cytując
Robinho
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 01.08.2009, 17:04
Szczerze, po obejrzeniu tego spotkania, nie dziwi mnie to, że Levadia nas wyeliminowała.
Poziom był po prostu niegodny, by ten mecz nazywać spotkaniem o mistrzostwo ekstraklasy.

Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 01.08.2009, 17:13
piter116 napisał(a):Wyświetl post
PS: Mam nadzieję, że ten skur*ysyn z c+ dzis pio raz ostatni stanął przed kamerą.
sqallpl napisał(a):Wyświetl post
W sensie ze kto ?
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Ten dziennikarz, który przeprowadzał wywiad ze Skorża, Niedzielanem i wyśmiewał sie z Alvareza.
Ja widziałem tylko wywiad z Niedzielanem i ten dziennikarzyna przegiął. Niedzielan odpowiadał na pytanie i powiedział, że "Wisła to klasowa drużyna", a dziennikarzyna na to "szczególnie pokazała to w Estonii".

Również mam nadzieję, że ten palant ostatni raz był reporterem podczas meczu Wisły.
Ostatnio edytowane przez K4millo : 01.08.2009 o godz. 17:17.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 01.08.2009, 17:15
Bosz... Remisujemy- źle. Przegrywamy- źle. [w końcu] wygrywamy- dalej źle.! Co wam się w glowach poje*ało?! Spokojny meczyk w sobotnie po południe. Gdy się obejmuje prowadzenie 2:0 i wie, że przeciwnik nie wiele może, to trudno dalej w 100% naciskać. A nasi jeszcze stwarzali sytuacje i biegali.
Kirm dziś słabiej niż ostatnio, Alvarez drugi mecz po prostu słaby, wręcz go nie widać. Reszta raczej w porządku, choć dalej oczywiście ta nieskuteczność.
Co najważniejsze, zaczęliśmy od 3 pkt póki co mamy tez lidera x). Nie ma co pie*dolic i narzekać.
**Ja chciałam tutaj też pochwalić i podziękować tym kibicom, przedstawicielom ABG, którzy pojechali do Sosnowca i głośno wspierali nasza Wisełkę. Równiez nie zapomnieli o hymnie PL oraz o złożeniu życzeń Małemu. Brawo panie, panowie i ci naj, najmłodsi
Co do meczu jeszcze, to może spektakl na miarę meczu o MP to nie był, ale przecież... z Ruchem o tytuł się bić nie będziemy xP
**-od razu piszę, wyprzedzając pytania wasze- ja osobiście być jednak nie mogłam.

Do owego pana dziennikarza, o którym mowa powyżej, to ja mam coś od zawsze [odkąd mam C+ ]. Zajmuję się on ligą włoską [w wyjątkowo NUDNY sposób, już lepiej słuchać Orłowskiego w hiszpańskiej] i nazywa się Grzegorz Milko (bodajże, o ile czegoś nie przekręciłam ;P). Słaby, nudny i jeszcze se pozwala.. Co najmniej jakby on był Maradoną (choćby mikrofonu ). ;/
Powód: dziennikarz
Ostatnio edytowane przez masterlag : 01.08.2009 o godz. 17:18.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 01.08.2009, 17:20
el Nuero napisał(a):Wyświetl post

- co się stało z Andrażem Kirmem? Relacja GW wprost go wyśmiewa, że jest "całkowicie nieproduktywny" (65.min. Jak na razie Kirm jest najgorszym piłkarzem na boisku). I to pomimo, że brał udział w akcji przy strzeleniu drugiej bramki.
Moim zdaniem to za mało z nim grali, najgorsi na boisku byli moim zdaniem Brożkowie, Diaz i Sobolewski, nie wspominając już o tym babolu Pawełka - za to Kirm gdy miał okazję z kimś pograć to wypadał dobrze, jest szybki gra z klepki bezpośrednio - dobry piłkarz.
Odpowiedz cytując
zst
Junior Member

Od: 08.2009

Stary 01.08.2009, 17:21
znalazłem taki opis meczu

Wynik meczu
Wisła Kraków - Ruch Chorzów 2 - 0
Suma punktów za sytuacje do zdobycia gola
Wisła Kraków - Ruch Chorzów 22 - 3
1 min. Niedzielan Andrzej . . akcja [ szp. . - 1 ]
8 min. Pilarz Krzysztof . . bramkarz [ wdp. + przechwyt . . 1 ]
11 min. Małecki Partyk . . dystans [ pod poprz. (25) . . 2 ]
11 min. Pilarz Krzysztof . . bramkarz [ strzał + obrona . . 1 ]
15 min. Brożek Piotr . . wolny [ w bok-dośrodkowanie (25) . . 2 ]
15 min. Pilarz Krzysztof . . bramkarz [ strzał + obrona . . 1 ]
19 min. Marcelo . . akcja [ główka . - 1 ]
20 min. Głowacki Arkadiusz . . akcja [ główka . + 6 ]
20 min. Pilarz Krzysztof . . bramkarz [ główka . . -1 ]
24 min. Łobodziński Wojciech . . akcja [ szp. . + 6 ]
24 min. Pilarz Krzysztof . . bramkarz [ szp. . . -1 ]
26 min. Brzyski Tomasz . . wolny [ nad poprz. (25) . . -1 ]
31 min. Marcelo . . akcja [ główka (zabl.) . + 1 ]
31 min. Kirm Andraz . . akcja [ zagranie piętą . + 1 ]
38 min. Małecki Partyk . . dystans [ obok słupka (30) . . -2 ]
41 min. Brzyski Tomasz . . dystans [ obok słupka (25) . . -2 ]
45 min. Głowacki Arkadiusz . . kartka [ żółta kartka . . potrącenie ]
46 min. Brzyski Tomasz . . wolny [ w środek (20) . . 1 ]
56 min. Nykiel Krzysztof . . wolny [ obok słupka (25) . . -1 ]
58 min. Grzyb Wojciech . . akcja [ szp. . - 1 ]
60 min. Brożek Paweł . . akcja [ szp. . - 2 ]
61 min. Marcelo . . akcja [ główka . - 1 ]
71 min. Pilarz Krzysztof . . bramkarz [ wdp. + piąstkowanie . . -1 ]
86 min. Kirm Andraz . . akcja [ szp. . - 2 ]
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 01.08.2009, 17:21
Głowacki
http://www.youtube.com/watch?v=XtY-x8E0Nns

Łobodziński
http://www.youtube.com/watch?v=hfkdocyYPUo
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 01.08.2009, 17:22
Wysmiewanie stalych fragmentow gry na Marcelo jest poprostu glupota. Brazylijczyk w ten sposob kilka razy zagrozil bramce Chorzowian.

P.S - Franek znowu strzela.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 01.08.2009 o godz. 17:24.
Odpowiedz cytując
Chesteroski
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 01.08.2009, 17:30
Pierwsza połowa moim zdaniem w wykonaniu Wisły niezla, zabrakło dobicia rywala, bo po drugiej bramce Ruch nie wiedział co się dzieje. A później to już było spokojne grania na zasadzie nic nam się już nie stanie, co mnie trochę wkurzało... .

Niezły mecz Łobodzińskiego, widać było od pierwszej minuty że wziął się do roboty, w pierwszej świetny Malecki, w drugiej już obniżył loty. Kirm za bardzo nie miał z kim sobie pograć, w pewnym momencie w ogóle się wyłączył, ale pod koniec znów się obudził i nawet mógł bramkę strzelić. Wyróżnić trzeba też stoperów, napastnikom ruchu odechciewało się grać przy nich.

3 pkt i Skorża ma spokojny tydzień pracy.
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!

Kasperczak trzymaj się!!!
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 01.08.2009, 17:31
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Ja bym uznał tą bramkę Ruchu. Niech się uczy Pawełek
A ja dałbym Ci bana. Ucz się Incognito .

Co do meczu to dobra 1 połowka i slabiutka 2.
Pawełek nieźle, nic szczególnego do obrony nie miał, wybicia bardzo dobre. Głowa i Marcelo najlepsi na boisku, po prostu nie do przejscia. Alvarez bardzo słabo. Pod względem fizycznym i taktycznym. Jednak ma spore umiejetnosci, musi sie zgrac z reszta ekipy, bo byl niewykorzystywany w ofensywie. Brożek bardzo pewnie, dobrze tez bil stale fragmenty. Łobo najlepszy na boisku razem ze stoperami. Dzis wszystko mu wychodzilo, pilka nie odskakiwala, nie tracil pilek, strzal dobry, troche slabe wrzutki. Kirm Przeciętnie, ale wg mnie za malo dostawal pilek. W odbiorze byl bezradny, latal za pilka ale ani razu jej nie odebral. Sobol i Diaz ta średnio, mnie osobiście bardziej podobał sie Diaz. Nie rozzumiem tej krytyki skierowaną w jego strone, pewnie dlatego ze jest taka "moda" krytykowania jego i Pawełka, czy Ćwielonga. Mały dobrze, ale troche zabrakło dokładnosci, w niektorych momentach. Brozek dobrze podawal pilke, slabo przyjmowal, poza tym strzalem z lewej nogi, po wrzutce Malego, bez zadnej akcji. Dziwi mnei troche brak sytuacji Pawla, po prostu go nie poznaje. Ćwielong niczym sie nei wyroznil, kilka razy probowal szarpnac gre. Jirsak zagral beznadziejnie. Nie jestem do niego uprzedzony, ale nie wyszło mu 80% zagran, slabe wrzutki z rogu, slizgal sie po boisku, 1 glupi faul, Diaz grał o wiele lepiej. Cantoro niczym sie nei wyróżnił oprócz strzału a'la Beckham
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Stary 01.08.2009, 17:41
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Ja bym uznał tą bramkę Ruchu. Niech się uczy Pawełek
Dalbys, bo nie znasz przepisow. Gdybym ja nie znal, to poprostu zamknalbym pysk.

Sam mecz przecietny, wazne, ze sa 3ptk. Natomiast dziwie sie, ze pod koniec wchodzi Cantoro...
Odpowiedz cytując
Chesteroski
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 01.08.2009, 17:47
tylko_na_kilka_dni napisał(a):Wyświetl post

Sam mecz przecietny, wazne, ze sa 3ptk. Natomiast dziwie sie, ze pod koniec wchodzi Cantoro...
Ta zmiana była tylko po to Małecki zebrał owację, a mlodzież mamy widocznie tak zdolną że Skorża spojrzał na ławkę i nikt inny nie wzbudził jego zaufania
Ostatnio edytowane przez Chesteroski : 01.08.2009 o godz. 17:59.
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!

Kasperczak trzymaj się!!!
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 01.08.2009, 17:49
Nie ma co popadać w hura optymizm, bo może i Wisła z przebiegu gry była lepszą drużyną, ale to wciąż jest gra na poziomie ogórków europejskich ;<
Odpowiedz cytując
Wiślak178
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 01.08.2009, 17:52
el Nuero napisał(a):Wyświetl post

- może lepiej, aby (wobec nieskuteczności Ćwielonga i wciąż jeszcze kontuzjowanego Boguskiego) Małecki grał w ataku, a nie na skrzydle? Parę strzałów i dośrodkowań, plus asysta przy pierwszej bramce Głowackiego sugerują, że Patryk byłby bardziej pożyteczny w przodzie, w parze z Brożkiem.
Trochę głupi argument za grą Patryka w ataku bo wolnego wykonywałby też jakby gral w pomocy. Oczywiście nie mam nic przeciwko grze Małego w ataku tylko ten argument razi w oczy.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.08.2009, 17:59
Powiem tak nie oglądałem meczu nie czytałem relacji przyznaje się bez bicia(nie było mnie w domu).Ale taki przeciwnik jak Ruch Chorzów powinno go się pokonać 3-0 tak naprawdę zobaczymy co Wisełka pokaże z Zagłebiem ale ważne, że lidera mamy i go nie oddamy
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 01.08.2009, 18:18
Jeszcze mam takie pytanie do ludzi którzy ustalali termin spotkania. Czy gorszej godziny to się nie dało wybrać? 15.30 w sobotę, w wakacje to jest godzina nie dla kibiców.

Co do meczu ważne są 3pkt. spotkania nie widziałem więc o stylu się nie będę wypowiadał. Natomiast chyba nikt by nie postawił że pierwsze bramki dla klubu w tym sezonie ligowym zdobędą Głowacki z Łobodzińskim.
Odpowiedz cytując
Alov
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 01.08.2009, 18:21
Zdobyli dwie bramki, kontrolowali mecz, plus dla Łobo (ma nadzieje ze Pepe przestanie wychodzic w pierwszej 11 bo nie zasluguje),licza sie 3 punkty, zreszta po tej druzynie nie spodziewam sie zeby dobijali przeciwnika

Ps. po ogladnieciu Jagi wiem jakiego pieiwiastka brakowalo zeby przejsc Levadie
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 01.08.2009, 18:22
http://galeria.wislakrakow.com/20090801/md/35.jpg

Kryszałowicz?!

Odpowiedz cytując
Borinho
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.08.2009, 18:32
RAFi89 napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze mam takie pytanie do ludzi którzy ustalali termin spotkania. Czy gorszej godziny to się nie dało wybrać? 15.30 w sobotę, w wakacje to jest godzina nie dla kibiców.

Co do meczu ważne są 3pkt. spotkania nie widziałem więc o stylu się nie będę wypowiadał. Natomiast chyba nikt by nie postawił że pierwsze bramki dla klubu w tym sezonie ligowym zdobędą Głowacki z Łobodzińskim.
O to miej pretensje do telewizji , wszystkie mecze lecą teraz w tv i muszą rozpoczynać się o różnej porze....
nie jest to dobre dla kibiców stadionowych , ale świetne np dla graczy bukmacherskich bo można sobie kuponik na livie każdego meczu obstawić albo założyć kontrę .
Borinho
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 01.08.2009, 18:33
A Śląsk prowadzi z sąsiadką 1:0
Świetne wyniki jak narazie, jeszcze niech jutro Legia/Lech straci pkt
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.08.2009, 18:45
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
A Śląsk prowadzi z sąsiadką 1:0
Świetne wyniki jak narazie, jeszcze niech jutro Legia/Lech straci pkt
Marzy mi się na koniec

1.Wisełka
2.Śląsk
3.Lechia

A Legia i Lech w środku tabeli

ehhh marzenia
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 01.08.2009 o godz. 18:54.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 01.08.2009, 18:56
tylko_na_kilka_dni napisał(a):Wyświetl post
Dalbys, bo nie znasz przepisow. Gdybym ja nie znal, to poprostu zamknalbym pysk.
Mam normalną twarz - współczuję ci że masz pysk, jak pies.
Jakieś parę lat temu w meczu z Amicą o superpuchar czy puchar Polski podobną bramkę puścił Sarnat albo Piekutowski, gdy "przeszkodził" mu bodajże Sobociński - została uznana wtedy.

Co do dziennikarza, jakiś sympatyzujący ze stolycą...
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 01.08.2009, 19:03
Eustachy, Lemur

Może prawdą jest to co powiedział po meczu Skorża że Paweł ma jakąś infekcje i nie był fizycznie dobrze dysponowany?

Ja też mam nadzieję że szybko zacznie dobrze grać, bez niego może być naprawdę ciężko.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 01.08.2009, 19:25
Cytat:
Natomiast dziwie sie, ze pod koniec wchodzi Cantoro...
Skorża stawia na młodych zdolnych, którzy mają się ograć by w przyszłości być ostoją Wisły. Niestety nie ma już Dawidowskiego, którego tak lubiał wpuszczać w koncówkach meczów w poprzednim sezonie.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 01.08.2009, 19:31
Skorza mowi o 3 dniowej infekcji, wiec dzisiejszy wystep moznaby ewentualnie tym tlumaczyc.
Gorzej, ze w poprzednich trzech meczach gra Pawla wygladala rownie slabo.
Jesli w kolejnych meczach Pawel zagra podobnie, to bedzie oznaczalo, ze jego slaba postawa raczej nie wynika wylacznie z 3-dniowej niezidentyfikowanej infekcji.

A swoja droga czy to nie dziwne, ze chlopak gra z infekcja, a Skorza przy w sumie bezpiecznym wyniku, trzyma go do samego konca
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 01.08.2009 o godz. 19:37.
Odpowiedz cytując
Snoop1906
Banita

Od: 06.2009

Stary 01.08.2009, 20:00
Bramki z meczu: http://www.ebramki.pl/view,wisla-kra...rzow,6148.html
Odpowiedz cytując
Borinho
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.08.2009, 20:23
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Skorża stawia na młodych zdolnych, którzy mają się ograć by w przyszłości być ostoją Wisły. Niestety nie ma już Dawidowskiego, którego tak lubiał wpuszczać w koncówkach meczów w poprzednim sezonie.

Swoją drogą Dawidowski zapowiedział że nadejdzie dzień że zacznie strzelać bramki i wszystkim pokaże ... i wtedy pokaże kibicom co onich myśli ... to naprawdę był najgorszy transfer w historii Wisły ..
a wracając do Cantoro to szkoda że nie chce odejść pograł by może trochę w Jakiejś Indonezji , Chinach trochę zarobił , tymczasem on woli trzymać się kontraktu . Chociaż w jego przypadku zasługi są gra tu 8 lat i swoją cegiełkę to każdego tytułu włożył.... więc jemu można wybaczyć .
Borinho
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 01.08.2009, 20:31
Są 3 punkty i w sumie to tyle z pozytywów.

Pozostaje mieć nadzieję, że z biegiem czasu będziej lepiej. Bo póki co to wygląda to tak, jakby Skorża szykował formę gdzieś tak na 2-3 mecz fazy grupowej Ligi Mistrzów.

Szkoda tylko że Skorża po raz kolejny z uporem maniaka wstawia na końcowe minuty repa Cantoro a nie któregoś z młodych, dla których byłby to impuls do dalszej pracy.
Tego za cholerę zrozumieć nie mogę.
Ostatnio edytowane przez sandomingo : 01.08.2009 o godz. 20:43.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów