|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ciekawe czy juz po pierwszym meczu z ust pilkarzy uslysze hitowe, kultowe - niestety przespalismy pierwsza polowe ?
A Skorza dorzuci swoje - niestety nie udalo nam sie dobrze wejsc w ten mecz ![]() Oby nie. I tak juz sobie spioszki pospaly w inauguracyjnym meczu w Sosnowcu i mam nadzieje, ze wyspali sie wowczas na caly sezon Klopot moze byc ze strzelaniem goli, dlatego w pelni zadowolilbym sie skromnym 1:0 chocby po bramce obroncy. |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() jak sie uda wisełce do 30 minuty strzelic bramke bedzie dobrze jak nie będzie przegrany remis ![]()
Alea iacta est - Gaius Iulius Caesar
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2009
Offline |
|
|
nadal gramy tym samym chwiejnym atakiem bez formy Boguś wracaj !!!
moze Paweł się wreszcie otworzy a Pepe zacznie egzekwować setki - to będzie dobrze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No panowie szykuje się pierwsze zwycięstwo w tym sezonie. Nie może być inaczej jak 3 pkt dla nas.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nie może być inaczej. Nie gramy w pucharach europjeksich, pozostała tylko liga i krajowe puchary. Musimy zdobywać punkty z takimi rywalami.
BTW. temat o polskich ekipach w pucharach zamkniety a lech juz wygrywa 3:0. Dwie bramki Arboledy w ciągu 3 minut. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Trzeba wygrać i to zdecydowanie, z Lechem będzie ciężko.
3-0 na wyjeżdzie po pierwszej połowie (30 minut) robi wrażenie. WIsła 2;0 Ruch Chorzów |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No i liga rusza
![]() Napewno te poczatkowe mecze i zwyciestwa beda tak troche przez "szkło" odczuwane ,bo jednak nie mówcie ze Levadia w was jeszcze nie siedzi. Teraz jest kwestia jak szybko wrocimy do normalnosci ,i wyrzucimy tamte 2 mecze z pamieci. Wiadomo ze chcialo by sie jak najszybciej i z Ruchem wygrac ,ale mam nadzieje ze nasi zagraja conajmniej jak z Amiką w SuperPucharze.Wszak forma wg Skorzy szykowana wlasnie byla na "te" dni. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Guest
|
|
|
2-0 to mój typ. Liczę na pełna koncentrację i dobrą grę. Mają guzik do roboty, już nie ma żadnej wymówki, że zmęczenie po pucharze itp.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja też obstawiam, ze bedzie 2-0 dla Nas !
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Pierwszy mecz zawsze jest ciężki, tylko że my oficjalnie pierwszy mecz mamy już za sobą, graliśmy już spotkania o stawkę a Ruch jeszcze nie i to na wstępie jest nasza przewaga nad Niebieskimi.
Oczywiście mecz nie będzie należał do tych łatwych bo na dzień dzisiejszy nie ma łatwych przeciwników, mobilizacja w Ruchu na pewno będzie, a przede wszystkim Niedzielan za pewne będzie chciał udowodnić że w piłkę grać potrafi .Z naszej strony mam nadzieje że już nie przytrafi się nam taka wpadka jak w pucharach a drużyna zagra z takim samym zaangażowaniem jak w meczu o Superpuchar z Lechem, jeżeli Wiślacy zagrają tak samo skoncentrowani i zdeterminowani to o wynik w tej potyczce jestem raczej spokojny. Oczywiście pod warunkiem że Brożek, Ćwielong i spółka przez cały tydzień ćwiczyli strzały na bramkę Choć wiadomo futbol to futbol. Ale ostatecznie wygramy 3-1 i szczęście w końcu zacznie się do nas uśmiechać czyli te słupki i poprzeczki z pucharów zamienią się w bramki ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
My jutro z Ruchem, a warto zauważyć że Lechia do przerwy prowadzi 2:1 z arą.
brawo Panowie! |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jak jutro nie wygramy to będzie już naprawdę cios
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jak po rundzie letnio-jesiennej nie będziemy w gronie zespołów realnie liczących się w walce o MP to będzie cios.
Natomiast po jednej grubej klęsce i remisie który okazał się być jednak porażką, wypadało by wygrać ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
derby dla Lechii po dobrej grze obu ekip i niespodzianka w Bytomiu....sezon zapowiada się ciekawie..
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
O motywację na te pierwsze 2-3 kolejki możemy być spokojni. A to już podstawa sukcesu.
Pytanie jak ze skutecznością. To uważam za największy problem. Z pomocników to chyba tylko Kirm potrafi strzelić ponad te 5 bramek w sezonie. I to było w Domżale, nie u nas. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
personalnie zabijamy Ruch, formę też mamy lepszą, skutecznosc na podobym poziomie, pamiętajmy że Ruch ostatni sparing z Jaga przegrał 0-3 (jeszcze bez Niedzielana), a pozniej Jaga z Widzewem dostala 0-4. No ja tam wierze.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
mam nadzieje ze Lobo nie bedzie gral
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A ja, że Cię odznaczą za tego typu wpisy.
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Zaczynamy marsz po kolejny tytuł. Mam nadzieję ,że nasze gwiazdeczki wezmą się do roboty i będą walczyć jak mężczyźni w każdej minucie każdego meczu w sezonie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
To tylko polska liga, gdzie 90% zespolow jest slabszych od druzyny z ligi polzawodowej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
dziś będzie 3:0
Nasi łatwo sobie z nimi poradzą. Jestem ciekawy kiedy Garguła i Boguski wrócą do składu. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Musimy wygrac! Ja cos czuje ze bedzie znaczna wygrana.
![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Liczę przede wszystkim, że wyjdziemy ofensywnie usposobieni. W pierwszym składzie musi wyjść Jirsak zamiast Diaza. Granie dwoma defensywnymi pomocnikami z takim rywalem jak Ruch mija się z celem. Na prawej pomocy dałbym szansę Łobodzińskiemu, który może nie jest tak efektowny jak Małecki ale gra bardziej zespołowo i ma o wiele lepsze dośrodkowanie. Resztę składu zostawiłbym taką jak w meczu z Lechem, również dlatego że innych możliwości zestawienia zespołu po prostu nie ma.
Ostatnio edytowane przez Arked : 01.08.2009 o godz. 13:42.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Już to widze, jak Skorża sadza strzelca bramki w SP Diaza w nagrodę na ławie.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Wygrać choćby 1-0
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|