|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
cześć
jestem nowy. Nie piję. Brrr. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Witam... Jestem z Krynicy i czasami coś się tam napiję...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Witam Wiślaków...jestem z okolic Tymbarku,,,dużo piję...
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Tymbarkowe soki najlepsze więc sie koledze nie dziwię
![]() a skoro już tu jestem to może i ja się po krótcę przedstawię na imię mam Angelika, lat 18, mieszkam na osiedlu Łagiewnikami zwanym, lata dzieciństwa spędziłam jednak na trójkolorowym Bieżanowie Nowym ![]() stąd też za Wisłą jestem odkąd pamiętam, na R22 pojawiam się jednak dopiero od zeszłego sezonu, na wyjazdach: hmm... o to jeszcze prowadzę zacięte batalie z rodzicielami i na koniec jak już koledzy mówią o nałogach to papierosy i gumy do żucia - najlepsze na stres ![]()
... a w Naszych sercach Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
witam, jestem Tomek, lat 26.
Wiśle kibicuje od zawsze, na mecze chodzę od lat 7, na forum od kilku miesięcy. Chętnie bym coś wypił ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
a ja jestem Kuba i widze obok mnie 8 Carlsbergow.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Widze ze mnie temat ten ominał
![]() No to jestem Marcin, rocznik popromienny czyli 1987 ![]() |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jedność Lojalność Braterstwo. co wygrałam? żeby nie było off..... cześć jestem Ni_Ma a czasem Je_St ![]()
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jako ze tu nigdy nie pisalem to nadszedl ten moment bo 5 lat mi jebło na forum jak w morde, nawet nie wiem kiedy, obyło sie chyba nawet bez większych zgrzytów.
) |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
cześć, jestem z centrum
![]() ![]() Tylko Centrum |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez mcovalski : 20.05.2009 o godz. 12:56.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
tylko Centrum
ukochane Centrum całe forum czeka na charcerski przekaz |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
To może ja też się przedstawię
JB z Rybnika pozdrófki dla Krakowa |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
siemka
mam na imię Darek, 43 lata, kibicuję Wisełce od 1978 roku(wtedy byłem pierwszy raz na R22), moje dzieci też rosną na kibiców Białej Gwiazdy, może jestem już "piknikiem" ale bardzo lubiłem oglądać meczyki z SEKTORA C, a ostatnio z D żeby "na cały ryj" pomagać dopingiem mojej ukochanej drużynie.pozdro dla braci z Wrocławia,Gdańska i Tarnowa.p.s. UGOREK 100% WISŁA ![]()
wie300
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Widzę że niektórym tutaj nie odpowiada mój nick, nie mam zamiaru pisać wzniosłych pieśni o wyższości pewnych partii nad innymi jak niektórzy mogli błędnie wywnioskować, tak samo nie mam zamiaru reklamować żadnych polityków, nie jestem lobbystą. Centrum oznacza dzielnicę w pewnym pięknym, polskim mieście położonym 80 km od Krakowa, w którym wielu ludzi szanuje Krakowską Wisłę, za jej historię, tradycję, wspaniałych piłkarzy (dawnych oraz obecnych), kibiców... tak więc nie jestem "hardcorem", nie jestem "charcerzem", może to was zasmuci ale harcerzem również nie jestem. Na koniec ośmielę się prosić, jeśli do mnie piszecie, nie kaleczcie naszego pięknego języka ojczystego.
![]() ![]() Tylko Centrum |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Hello!
A ja mam na imię Kaśka i tak się składa, że tymczasowo mieszkam w Warszawie (co by i stolica Białą Gwiazdę wspierała). Kibicem Wisły, tzn w ogóle kibicem jestem dokładnie od tygodnia , kiedy to wracając pociągiem z Gdańska, byłam zmuszona stać na korytarzu wśród kibiców wracających po meczu z Lechią. Niezapomniane wrażenia ![]() Bardzo mi też zależy, aby odnaleźć tych kibiców, których poznałam: Kazka, Marcina, Dominika i Patryka, który dał mi szalik. Pociąg w niedzielę 24.05 o 19:35 z Gdańska. Jeśli możecie, to pomóżcie... Dzięki! A na meczu jeszcze nie byłam, ale wszystko przede mną! pozdro dla wszystkich fanów Mistrza! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Witam po kilkuletniej przerwie, postaram się nadrobic zaległości na forum
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Nazwiska nie musisz podawać, wystarczy imię
![]() ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Miło widzieć stare "avatary" spowrotem na forum
![]() ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Witam, jestem Mateusz, i wreszcie po 2 latach tylko czytania tego forum, postanowiłem się zarejestrować
![]() |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Rafał. Piłką interesuję się od 2002 roku. Możecie mówić że jestem kibicem sukcesu, bo moja przygoda z piłką i kibicowaniem Wiśle Kraków zaczęła się po fantastycznych spotkaniach Białej Gwiazdy z Parmą, Schalke 04 ( lepsza nazwa 1:4
) i Lazio Rzym, ale ta miłość do Wisełki pozostanie do końca życia. Długo śledziłem to forum, lecz dopiero dziś zdecydowałem się zarejestrować. Z pozdrowieniami Blaszczu16 ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cześć, ja jestem TS Girl, na imię mi Sylwia. Nie mam długiego stażu z piłką nożną, ale od samego początku mojej przygody z piłką kibicuję Wiśle. Nie mieszkam ani w Krakowie, ani blisko niego, ale tak jakoś zawsze była Wisła, jest i w 100% będzie dalej. Poza Wisłą jestem wierną fanką Liverpoolu. Interesuję się muzyką, czytam sporo książek i oczywiście gram w piłkę nożną.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
siema jestem michal1994.mam na imie michał mieszkam 60 kilometrów od krakowa mam 15 lat jestem wiernym fanem wisły,a po zatym sporo pije
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Po pierwsze Wisły, a nie wisły, po drugie poza tym, a nie po zatym, po trzecie nie pij tyle, tylko patrz na ortografię... ![]()
When you touch my face
When you call my name I`m burn with desire... http://www.youtube.com/watch?v=fW4Y867Oh6s |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Panie Toldo myślałem, żę to forum Wisły ,a nie język polski
|
|
|