|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Hej, mam na imię Artek. Mam 20 lat, na mecze chodzę od 10, kibicuję parę lat dłużej. Od dłuższego czasu przeglądam forum, ale nigdy nie chciało mi się zarejestrować. Skłoniła mnie do tego w tempie ekspresowym sprzedaż krzesełek z X
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Witam. Mam na imię Darek, mieszkam powiedzmy że na południowych peryferiach Krakowa . Skoro się tak odkrywacie to ja też ... chodź trochę obciach. Jestem starym Wiślackim ramolem, mam już 34 lata i na Reymonta od ZAWSZE.Zacząłem w wieku ok.9 lat więc policzyć łatwo. Dotychczas forum tylko obserwowałem na służbowym kompie a do zarejestrowania namówił mnie bratanek i to on czasem pisze pod moim nickiem. Chodzę na wszystkie mecze, dawniej na wyjazdy teraz już tylko Reymonta i sektor E-3, całą swoją rodzinę wychowuję na Wiślaków,I są tego niezłe efekty. Admina pozdrawiam,choć za niegroźne szyderstwo pod adresem tych z Kałuży wrąbał mi bana. Wszystkich pozdrawiam.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam wszystkich
Na mecze Wisełki chodzę już od kilkunastu lat, a ponieważ niedawno opuściłam naszą piękną Małopolskę mam nadzieję, że forum pozwoli mi być bliżej spraw wiślackich.... Pozdrowienia |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam.Mam na imię Mateusz mam 16 lat i jestem z Iławy( warmińsko mazurskie0)I lubię Wisłę;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Kurcze to i ja się wpisze, mam 30 lat, za kilka miesięcy się żenię, mieszkam na wschodzie Polski (Łuków jeśli komuś coś to mówi) w zagłębiu Legii, że tak powiem, wstyd się przyznać Wisłę "odkryłem" dopiero kilka lat temu w czasach Henia Kasperczaka, ale od tego czasu wiernie kibicuje, w przeciwieństwie do większości znajomych, którzy kibicują legii "bo tutaj tak wszyscy" mam własne zdanie, pozdrawiam wiślaków.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Siema mam 29 lat mieszkam w woj. Dolnoslaskim. Jezdze na mecze Wisły i Ślaska od 5 lat. Dopiero co wrociłem z emigracji wiec dopiero teraz sie zarejestrowalem ( brak czasu )
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Siema nazywam się Łukasz, mam 17 lat, mieszkam w Bytowie (woj. Pomorskie około 100km od Gdańska
Oprócz Wisły bardzo lubię Inter Mediolan FORZA WISŁA. Pozdro. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Łukasz na imię mam, lat 17.
Kibicuję Wiśle sie ma rozumieć, FC Barcelonie oraz Lechii i Juve.Zainteresowania, to typowanie meczy, sport, internet. Tyle chyba ... |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam
Mam na imię Ala, urodzona i zamieszkała w Krakowie. Studiuję sobie politologię na AP (Marzyłam o dziennikarstwie, ale wyszło jak wyszło )Wisełce kibicuję od zawsze, choć na mecze chodzę, tak mniej więcej, od dwóch sezonów. Dzielnie śledzę to forum i w końcu nadszedł ten moment, by się zarejestrować. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam, mieszkam w Borku Fałęckim. Z Wisełką jestem związany od urodzenia, a na mecze regularnie zacząłem chodzić prawie 10 lat temu. TWSD obserwuję już od dłuższego czasu, ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Witam all! jestem Grzecho mam 20 lat i... mieszkam w Piekarach Śląskich, gdzie zabol na zabolu zabolem pogania xD
![]() KRAKÓW moim miastem, WISŁA moim klubem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
thx ziom nie zauwazylem tego ;]
![]() KRAKÓW moim miastem, WISŁA moim klubem
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Witam, mam na imię Darek i jestem na forum od kilku dni jednak kibicem Wisły jestem od urodzenia, wiek 26lat
Obecnie od 2 lat mieszkam na ruczaju na 3-ciej stronie opanowanej przez Cracovie ale kolesie dużo gadają i tacy z nich kibice jak ze mnie kierowca F1 Na mecze chodziłem często ale miałem 5 lat przerwy teraz powróciłem i od spotkania Wisła - Śląsk będę na każdym meczu. Pzdr |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Szymek, Skawina. Na Wisłę jeżdżę już trochę, kibicuję od małego. Na forum jestem od marca, ale nie pisałem postów, teraz zaczynam. : )
![]()
Jesteśmy dumą Tego miasta...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Witam wszystkich fanów Wisełki na imię mam Grzegorz i jestem z Kraka mam 19 lat
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Witam. Na imie mam Kuba. Pochodze z Nowego Sącza. Wiśle kibicuje od kiedy zaczalem interesowac sie futoblem. A wiec... od urodzenia. Niestety na mecze jezdze sporadycznie =] W moim miescie latwiej spotkac pseudo kibica cracovii... A w sumie antykibica Wisełki... Jest nas tutaj grupka 8-15 znanych mi kibicow Wisełki. Na meczach bede staral sie stawiac co meczy przy R22 po wyjezdzie na studia.. Ale do tego jeszcze troche ;P
POzdraiwam |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
elo wszystkim
mam 16 lat i mieszkam w Tomicach kolo Wadowic na mecze jezdze jak sie uda bilet zalatwic ale powiem wam ze czesto sie udaje pozdro |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Yo wszystkim, mieszkam w Słupsku i mam 15 lat ;]. Na meczu Wisły jeszcze nie byłem, chociaż byłem przy stadionie i zakupiłem sobie oficjalna koszulkę
Może uda mi się przyjechać na Białą Gwiazdę w wakacje albo coś |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Witaj ziomek, ale może na Wisłę przyjedź nie w wakacje, a na jakiś mecz ligowy ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Na twoim miejscu chodziłbym na Lechię kibicować,a skoro Wisła jest ci taka bliska to nawet jeszcze lepiej.
Żeby nie było nie zabraniam mu kibicować Wiśle ...
Ostatnio edytowane przez South : 06.01.2009 o godz. 19:54.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
sie chłopak przywitał z rozmachem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Nie dość, że się przywitał do jeszcze opiernicz zebrał
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Życie.......
powitać |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Witam jestem Pysio..
na forum jestem od 7 lat i tworzę historię tego forum Kibicuje oczywiście Wiśle pozdro all |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Elo ziomale z Krakowa. Jestem Janek z Katowic i mam 9 lat i kibicuje Wam Wiśle prawie tak samo jak mojej GieKSie! Szkoda, ze ni ma zgody pomiedzy naszymi klubami, no ale moze kiedy w przyszlosci bedzie?
![]()
fochy to Ty sobie u siebie strzelaj !
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Jestem Wojtek.Mam 16 lat .Mieszkam w Polanicy-Zdrój i kibicuje Śląskowi.Na forum szukam przede wszystkim informacji o ABG. Trafiłem tu poszukując herbów do vlepek bo projektuje takowe.
Pozdro dla ziomków z Krakowa! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Witam(y)
![]() |
|