|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
student z Dolnego Śląska poszukuje mieszkania / pokoju ( TANIEGO ! ) do wynajęcia w Krakowie.
Proszę bardzo o kontakt priv, jeśli ktoś z Was / Waszych znajomych ma takie lokum do wynajęcia. Albo linki do jakiś portali ( ale nie takich, gdzie jest pośrednik w postaci biura nieruchomości, ponieważ oni biorą prowizję od 1400 zł w górę za samo znalezienie mieszkania ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Żmijka nie mówię o Tobie,tylko o takich prawdziwych żmijach zwanych pieszczotliwie "sznurówkami",bo straszny wysyp tego jest ,nawet w miejscach tłumnie odwiedzanych przez ludzi,a jak zapytałem w ośrodku wczasowym w którym widziałem żmiję o surowicę to nie mają.
I znowu takie pytanie o ukąszenie,czy kogoś pogryzły meszki i spuchła mu od ukąszenia noga? bo ja mam takie objawy po spotkaniu z tymi małymi muszkami ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
czy mógłby mi ktoś doradzić przy zakupie wzmacniacza...
pzdrproszę o info na prv. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ja wiem przecież. To taki żart był ;-) Surowica musi być w szpitalach, w niektórych ośrodkach zdrowia może być. Jak ugryzie żmija to uciskowa opaska powyżej, okryć bo traci się temp. i albo jechać do szpitala albo wzywać karetkę.
Jeśli chodzi o meszki i opuchliznę to wychodzi, że jesteś uczulony. Kupić w aptece hydrokortyzon. Jak nie pomoże to do lekarza. A tak czy owak polecałabym wizytę bo rekcje alergiczne na ugryzienia są niebezpieczne.
Ostatnio edytowane przez Żmijka : 26.07.2009 o godz. 18:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
czy w tym pociągu regionalnym Kraków-Wieliczka można normalnie kupić bilet u konduktora czy jakiegoś kontrolera ?
![]() ![]() |
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Można ale dopłacasz 4 zł jeśli na stacji na której wsiadasz jest czynna kasa z biletami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Potrzebuje dobrej stronki o owczarkach niemieckich lub forum badz dobrego czlowieka znajacego sie na tej rasie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
WOW 100 pkt w lidze hools w sezonie kumatych kumaczy!!Brawo geniuszu,nie wpadlbym na to ale cala zabawa polega na tym ,ze szukam dobrego forum a nie jakiegos syfu.Pozdrawiam i zycze ci zebys byl bardziej ogarniety jak teraz.Jesli nic nie wnosisz do tematu a nudzi ci sie i chcesz sobie nabijac posty to zapraszam na bravo.pl |
|
|
|
Dum Spiro Spero
Od: 07.2005
Offline |
|
|
oskar TS - http://owczarekniemiecki.bnx.pl/news.php http://www.owczarek.pl/teksty/tekst.asp?id=29&idd=10 moze to Ci w czyms pomoze
![]() ![]() ![]() ![]() Śląska Pozdrawiamy! Lechie Pozdrawiamy! Unie Pozdrawiamy! "Mógłbym napisać o nich referat i jest to bez wątpienia najlepsza publiczność na świecie. Ciągle brzmi w moich uszach – jazda, jazda, jazda, Biała Gwiazda!"E.Omanic |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Będą kibice Ruchu na Wisła - Ruch ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Z tego co wiadomo, w Sosnowcu, na meczach Wisły "u siebie" sektor gości jest zamknięty
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś jak nazywa się tytuł tej nuty co leci od 9 sekundy?
http://www.youtube.com/watch?v=ei6Q9Gcxw20 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Widziałem na kibicowskim filmiku z Superpucharu flage warszawskiego fanclubu w barwach Wisły.Jeśli czyta to ktoś z w/w FC lub ma z jakies namiary to prosze o wiadomosc na prv.
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś kiedy i o któej jest odbiur mistrzowskich koszulek z góry dzięki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Morze jótro bendzie odbiur"
a tak serio to dziś o 18,masz w temacie o koszulkach ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
ale dzis nie dam rady i dlatego pytam,
a za te koszulki to ile? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
40zł
w temacie wszystko masz |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ktoś wie co z kibice.net?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
albo ktos zrobil konkretny wlam na serwer i wszystko polecialo
albo admin zapomnial wykupic domene i nie przekierowuje na serwer albo psy zlapaly admina ![]() ![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
PNU '06
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Poszukuję wiersza pt: "Duchy zamczyska". Autor Gałczyński. Nie jest to znany wiersz ale jest mi pilnie potrzebny. Gdyby ktoś, gdzieś, jakoś itd posiadał to byłbym bardzo wdzięczny.
![]()
PNU '06
Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Znacie jakieś tytuły książek o tematyce podobnej do Kod Da Vinci lub Anioły i Demony?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
poszukuję piosenki Andrzeja Sikorowskiego: "Piosenka na pożegnanie dla mojej publiczności" czy jakoś tak...
nie ma tego na wrzuta.pl ani na youtube.pl ...miałem to na kasecie, ale gdzieś zgubiłem, a na płytach "Pod Budą", choć mam ich kilka, nie mam tej piosenki... pytałem w temacie o piosenkach...ale nikt nie odpowiedział ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chciałem sobie w foobarze usunąć listę odtwarzania,a przez pomyłkę usunęło mi całą zawartość folderu gdzie była ta muzyka na dysku.Czy da się ją jakoś odzyskać?
Proud tu powinieneś znaleźć ten utwór:http://darkmachine.pl/muzyka-music/r...uda-13226.html ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Niewiem czy w dobrym miejscu daje to ogłoszenie,ale nóz widelec sie uda
Poszukuje namiarów na jakies FC z woj.mazowieckiego,tak tak mazowieckiego! Jakby ktoś mial sposobnośc to prosze o prv ![]() ![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Ale nie wiem jak to jest z odzyskiwaniem plikow skasowanych przez programy. Ogolnie te pliki dalej sa tam na dysku jezeli nic nie wrzucales bo kasowanie generalnie polega tylko na wymazaniu informacji o takowym pliku z tablicy partycji ![]() Wiec jest szansa na odzyskanie ale to musisz przeprowadzic wyzej wymeinonym programem. Z tym ze z koleji z nim czasem sa dziwne rzeczy bo znajduje nie to co akurat w danej chwili chcemy odzyskac ![]() w kazdym razie na partycje z ktorej zniknely dane nie wrzucaj zadnych duzych plikow bo muzyk nie odzyskasz. ![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ile bus z Krk do Wolbromia pojedzie ?
|
|