|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.04.2010 o godz. 18:14.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Chyba duża?
Nie rozumiem takich głupich pytań. Powinni Cię przyjąć z otwartymi rękoma. Ja czekam na wynik Zarządzania i Inżynierii Produkcji, gdzie próg był 424. Ciekawe czy spadnie o kilkadziesiąt pkt. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Niekoniecznie z otwartymi rękoma, to zależy ile jest miejsc wolnych i jakimi wynikami beda się legitymowac konkurenci.
Próg z pierwszej rekrutacji własciwie tylko orientacyjnie coś mówi. Gdybyś złożył w pierwszej to już byś był, a tak to cieżko powiedziec |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tam na GiG złożyłem jako bodaj trzeci kierunek, stwierdziłem, że nawet gdybym się tam dostał to i tak to .......ę i wezmę zaoczne
Słyszałem dużo dziwnych opinii na temat tego kierunku. Mimo wszystko liczę na ZiIP ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Sorry, że rozmywam temat ale nie mogę PW wysłać |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A jest ktoś kto się dostał na medycynę na UJ?
Ja mam napisane jedynie status nieprzyjęta (jakoś specjalnie się nie dziwię ;P ) ale nie mogę nigdzie znaleźć od ilu pkt przyjmowali? Orientuje się ktoś może? ![]() ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
TWSD FOTO
Od: 06.2003
Offline |
|
![]()
©
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ależ się coś wali na forum
Ja w drugiej rekrutacji Agh-owskiej również się nie dostałem ale na zaocznych jestem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja niestety dostałem się tylko na Górnictwo i Geologię na wydziale Wiertnictwa Nafty i Gazu, czyli ostatni z kolei wybrany kierunek. Może ktoś coś więcej powiedzieć o tym kierunku? Waham się między tym, a Inżynierią Środowiska na Politechnice Krakowskiej. Nie wiem co lepsze : )
![]()
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
W drugiej na AGH też się nie dostałem, a na UJ zaproponowali mi wieczorowe xD super.. ale na szczęście dostałem się do tego całego ignatianum na kulturoznawstwo.
<śmiech na sali> |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:27.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak to k...a jest, jak wszystkie uczelnie mają różne terminy i ludzie, którzy nie dostali się np. na UJ, czy UEK od razu zapierdalali na AGH. :] Gdyby wszędzie było jednakowo, to mielibyśmy mimo wszystko pewnie większe szanse... a i dla uczelni byłoby lepiej, gdyż wieksza konkurencja = więcej rekrutacji = więcej kasy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapraszam na ZIiP na UR
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Są
Ja jeszcze próbuję na rolniczym się załapać. Wkurza mnie to, bo maturę zdałem nieźle, a już na 3 kierunki się nie dostałem :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
orientuje się ktoś czy trudno dostać się na krakowski AWF
z góry dzięki za odpowiedź |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Biologia...największe zło tego świata
![]() @Norek dzięki ! Jakiś taki drastyczny ten próg na UJ na medycynę nie był. Myślałam,że będzie znacznie wyższy po tym jak zobaczyłam listy we Wrocławiu. Ja już jestem na filologii rosyjsko-angielskiej. A za rok stety/niestety walka o Kraków po raz drugi...:( ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dokładnie. Ja na UP sie nie dostałem, a wydawało mi się, że wcale źle matury nie zdałem... I to tak chyba każdy ma... Na szczęście UJ był na tyle hojny, że na zaoczne mnie przyjał ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Szansa na dzienne jest. Miejsca zostały na Politechnice Krakowskiej, na AGH pewnie też. Pytanie tylko, czy kierunki oferowane przez te uczelnie Was interesują.
PS: Ktoś idzie na WM@PK? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.04.2010 o godz. 18:13.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W zeszłym roku był jeszcze pod koniec sierpnia czy we wrześniu, ale to już przeważnie takie hardcory w stylu metalurgii, duzego wyboru już nie było.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.04.2010 o godz. 18:13.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zola - tak z ciekawości. Co Ci przyjdzie z takiego kierunku? Mam gościa znajomego, co zrobił właśnie bodaj rolnictwo, ze specjalnością dotyczącą yy.. pomidorów..
i teraz.. rozdaje ulotki na skrzyżowaniach. :/ także zastanów się.. :] Nie lepiej przebiedować ten rok, pół roku na zaocznych a potem przenieść się na dzienne? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Poważnie idź na to, czym się interesujesz, lub będziesz miał pracę, a nie na siłę... Zawsze możesz spróbować poprawić maturę, a przez rok zarobić jakiegoś grosza... No, chyba że masz jakiś ukryty cel w dostaniu się na dzienne (stypendium czy cos). ![]() ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie - czy orientuje się ktoś, czy jako student zaoczny będę mógł pójść na 3-miesięczny okres tzw. bezrobocia?
Pytam, bo póki co nie mam jakichś horyzontów na pracę, a grosik jakiś by się sprzydał ![]() Zola - dokładnie tak jak radzi Ci Konrad. Bez sensu iść na coś bez większych perspektyw. I nie mówię tu o stereotypach, bo niestety znaczna część ludzi wybiera takie kierunki, dzięki którym później zawyża średnią bezrobotnych z wyższym wykształceniem i zastanawia się: "DLACZEGO?" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:26.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kiedy sie odbiera indeksy i legitki ?
![]()
|