|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Ja bym wzial SE k800i.
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 26.07.2009 o godz. 20:16.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a co powiecie o tej 5220 Xpress Music?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kumpel ją ma,fajna dużo funkcji i świetny odtwarzacz,ale nie raz nawet nie wiesz że jest w kieszeni taki jest płaski
Aha i bardzo wrażliwy na wilgoć |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
można kupić jakiś fajny telefonik z odtwarzaczem mp3,slotem na kartę,i aparatem do 150 zł?a jeśli tak to jaki polecicie? oczywiście używany
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
w stanie używanym tylko niech tel ja znajde
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 26.07.2009 o godz. 21:02.
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ile wart jest obecnie SE W300i ?
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Na ile byście wycenili Nokię 6300 z wszystkim zalaną ?
![]() " i smutek z serca zginie, troski odejdą precz."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
myslę że wiecej niż 80zł nie dostaniesz
daj ja na allegro BCM i dobre to bedzie![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
30 zł obudowa o ile jest w dobrym stanie i moze z 10 zł ładowarka
![]()
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
C510 czy Nokia 6220 Classic?Który z tych telefonów będzie lepsze w abonamencie w Play?
![]()
I
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Myślę że nokia
lepszy aparat (+ ksenon) , GPS, symbian... choć wykonanie noki w tym modelu nie jest najlepsze ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
kolega przyniósł właśnie jakiegoś iphone apple. ale kompletnie sie na tym nie zna.
Udało mi się wgrać jakieś zdjęcia, mp3 i filmiki ale chyba trzeba przerabiać za każdym razem do formatu mp4 lub mov. Z tego co czytałem na necie to trzeba go odblokować... Ale co to da ? Jakie korzyści ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
poszukaj jakiegoś tutoriala bo jest to trochę zagmatwane opłaca się rozblokować bo przez wifi będziesz mial dostęp do różnych aplikacji poprawek gier dzwonkó it. nic przez to nie tracisz i jest to proces odwracalny robisz backup w iTunes i po sprawie. Program iTunes nie wiem czy masz ale jest najlepszy mozna w nim zażądzać iPhonem odbywa się tam wszystko na zasadzie synchonizacji użądzenia z komputerem jest to troche pokręcone na początku ale idzie się przyzwyczaić koniecznie sobie zrob update na soft 3.0 polecam strone www.myapple.pl wszystkie potrzebne rzeczy znajdziesz na forum pzdr ![]()
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Potrzebuję telefon do 100 zł. Jedyne moje wymagania są takie, żeby dzwonił, pisał smsy i miał opcje słuchania muzyki z niego (w sensie odtwarzacz, wejscie na słuchawki i mozliwosc zamontowania karty microSD). Da sie coś takiego znaleźć ?
edit: oczywiście myślę o używanym, wiem że za 100 nowego nie znajde na pewno. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
SAMSUNG E250 SAGEM MY411X Poszukaj na allegro, w granicach 100zł powinieneś coś znaleźć. |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Tu masz dosyć ciekawą oferte : http://allegro.pl/item705739492_sony...i_polecam.html
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 06.08.2009 o godz. 10:26.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
takie pytanie ,
mam orange mix , i tam jest taka opcja przy podpisywaniu umowy jak prezenty i tam mam pakiet sms, i teraz o co chodzi . dlaczego jeden sms jest pobierany w ramach pakietu za 0,1gr, a drugi za 0,20zl sms do tej samej osoby, rozne godziny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
MAm problem z Nokią 6300. Jak podłączam zestaw słuchawkowy to raz działa, raz nie. jak już zadziała to często przerywa, lub np. po odłączeniu telefon dalej wykrywa go i muzyka nie leci przez głośnik. Jakieś ,,domowe" sposoby na naprawę/przeczyszczenie styków itp. czy od razu walić do naprawy? 10 znaków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ostrzegam przed sklepem Tel-kom ! pod hotelem Cracovia !!
Kupilem u nich Samsunga g600... po 8 meisiacach ... telefon sie zdupcyl... tzn wieszal sie i wylaczal. Oddalem go do nich aby go naprawiono... trzymanjo go 2 tyg... po czym stwierdzono ze telefon zostal uszkodzony z mojej winy ze mi spadl ... (co nei mialo miejsca... wciskano mi kity... ze swiadcza o tym slady na obudowie mianowicie przetarcia) kazdy wie co sie dzieje z telefonem w trakcie normalnego uzywania... Po otrzymaniu od nich telefonu.. tel zostal bardziej zjebany niz byl... teraz sie nie wlacza... W oswiadczeniu napisali ze plyta glowna sie zjebala (ze cos tam pęklo z mojej winy ...) Pisalem do samsunga i ni chuja... a koszty wymiany plyty... sa dosc duze... I zostalem wychujany przez samsunga jak i ten sklep... ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
nieaktualne
Powód: nieaktualne
Ostatnio edytowane przez Tisu : 27.02.2023 o godz. 18:40.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Ewentualnie SE K770i ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
poszukuję dobrego telefonu tak do 650zł, niekoniecznie nowy, ale mile widziany, i najważniejsze funkcje dla mnie:
WiFi System operacyjny dobry aparat od 3mPix BT |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nokia n82, czy może Samsung M8800 ?
ile trzyma bateria, jakosć muzyki, jakosć fotek itp obojętne mi to jest, czy to jest zwykła klawiatura, czy dotykowa ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
Genialna muzyka i głośniki wbudowane stereo,wifi, świetny aparat z prawdziwym fleszem a nie jakieś tam diody Nawigacja,praktycznie bez wad ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie zastanawiaj sie nawet i bierz Nokie. Jakosci dzwieku nawet nie ma co porownywac, bateria trzyma podobie (czyli cienko), Samsung nie ma WiFi i z tego co sie orientuje soft jest tragiczny.
Ostatnio edytowane przez mic : 20.08.2009 o godz. 21:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
A ja potrzebuje czegoś do 600 zł
Wymogi: - dzwonienie i smsowanie - duży wyświetlacz - odtwarzanie w dobrej jakości mp3 - dobry aparat(razem z flashem) - bluetooth - w miarę nie "wydziwiany wygląd" ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|