|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Z tego, co pamiętam w Wiśle też potrzebował chwilę czasu...
|
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Mi sie wydaje ze najbliżej do Wisły będzie miał teraz Czesław Michniewicz
![]()
WISŁA KRAKOW........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
P.S - W dodatku pogonil tez z druzyny Szymkowiaka, o ktorym sie wypowiadal bardzo niepochlebnie, a historia potem pokazal ktory z nich wiecej znaczyl dla Wisly.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 25.07.2009 o godz. 19:04.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Dla mnie najlepszym trenerem na tą chwilę dla Wisły wciąż jest Maciej Skorża, ale jeśli boss go zwolni to stawiam na to że zatrudni Smude jednak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dziwne były słowa Skorży przed meczem: "przed nami...yy...przed Wisła kolejne cele" (jakos tak
![]() Nie zwróciłem co prawda wtedy na to uwagi ale w sporcie na TVP1 szczególnie sie tego uczepili co mialoby sugerować pożegnanie Skorży z Wisła... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co zrobi Cupiał to lepsza loteria niż te karne
nie prościej poczekać do poniedziałku niż kombinować ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Z podejściem, że go już tu nie ma, że go chcą zwolnić przy najbliższej okazji, wszyscy są przeciwko niemu, że on już tu nie popracuje (sezon przed Wisłą, nie przed nami - vide cytat) a także przy wystawieniu mu "wotum nieufności" w postaci pozwalniania jego sztabu. A z tego co wiem to JK i PT nie są do uratwania. Już kiedyś na zwolnienie JK Skorża się nie zgodził.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dokładnie, też zwróciłem na oba szczegóły uwagę. TVP strasznie irytuję, zresztą nie tylko oni. Praktycznie wszystkie telewizję gdy teraz mówią o nas sugerują dymisję. A moim zdaniem ten mecz mimo porażki pozwoli Skroży przetrwać na stanowisku. Superpuchar bardzo szczęśliwie jedzie do Poznania.
![]()
a jeśli przyjedzie paść, to paść na szczycie...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Taaa widać było po tym jak przejął nasz zespół pewien Czech.. A co ty jasnowidzem jesteś? Ciekawy jestem czy Skorża utrzymał by Górnika,naprawdę jak widzę niektórych z Was jak jesteście w niego zapatrzeni to,aż mi słabo
![]()
Chcemy trenera Wisełko chcemy trenera!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Media sugeruja dymisje, bo ilu trenerow miala juz Wisla od kiedy weszla Telefonika? Cupial jest znany ze zmieniania trenerow, wiec dziennikarzom nie ma co sie dziwic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
no i właśnie tu jest problem
jak zrobić żeby nie wyszło tak, że trener S. za uratowanie posady poświęcił JK i reszty, zwalniamy ich, niech pan szuka następców... dal dobra Wisły ktoś powinien porozmawiać ze zwalnianymi... wiem że to śmiesznie brzmi... ale w takich przypadkach lepiej żeby nikt się honorem nie unosił ( mówię tu także o Skorży) a PT czemu miałby niby zostać zwolniony, ledwo co zaczął pracować, skutki jego pracy poznamy dopiero w trakcie sezonu ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Pan Maciej Skorża powinien zostać!!! Co do sztabu szkoleniowego to do wyjazdu Kazimierski a w zamian może Dawidziuk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
1906% Poparcia dla MAĆKA SKORŻY ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I tyle w tym temacie z mojej strony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Człowiek który mimo kłód rzucanych pod nogi w postaci systematycznego osłabiania drużyny, wywalczył z nam dwa mistrzostwa... Z klubu powinien polecieć Bednarz, jako odpowiedzialny za brak wzmocnień i fatalną politykę transferową. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
szczebrzeszcz napisał(a):
No chyba juz co nieco po meczach z Levadia da sie powiedziec na temat skutowi jego pracy, w dodatku sam Skorza publicznie przyznal, ze przygotowania do sezonu zostaly spier...niczone, wiec ?
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 25.07.2009 o godz. 19:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skorza niestety na bank zostanie zwolniony...wystarczy spojrzec na jego mine, poza tym dzisiaj na przedmeczowej wypowiedzi dla reportera tvp zasugerował ze nie bedzie go z wisła w dalszej czescie sezonu mowiąc: ,,...przed nami,...przed Wisła...", nie wiem czy ktos to zauwazył...na konferencji po meczu zapytany o dymisje peosił o cierpliwosc mowiac by dziennikarze poczekali do poniedziałku lub wtroku rano.........co o tym sadzić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nie zostały spier... tylko szczyt formy ma przyjść na sierpień i wg mnie słusznie, Levadia miała ogromne szczęścię, byli zamknięci na 30m + zaczarowana bramka. Myślisz, że gdyby przygotowania były pod kątem pierwszych meczów to Ćwielong trafiałby do bramki?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak było napisane na oficjalnej: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...eniowym_wisly/ |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Nie wiem czy to rozsądne, ale z drugiej strony się nie dziwię. Ja osobiście zostawiłabym Janasa. Nie wiaodmo jak został "rozpracowany" rywal - z efektów wynikałoby że słabo, ale jednak nie tu widzę powody porażki. A wcześniej nie był raczej z nim problemów, treningi prowadzi nieźle, dobrze pracuje inywidualnie z zawodnikami ... Co do Włocha to mam mieszane uczucia - nie sądzę żeby toon zawalił kondycyjną sprawę przygotowań, bo poprostu mało co robił tak naprawdę. No ale to właśnie ta druga strona - on w sumie niewiele robi u nas, od początku wile osób się zastanawia po co on właściwie jest ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Natomiast co do przygotowan, to tu cytat ze Skorzy : "przeliczylem sie z przygotowaniami, jest to ewidentny blad w sztuce trenerskiej, biore to wszystko na siebie i prosze oszczedzic pilkarzy, bo oni w tych meczach wiecej dac z siebie nie mogli." W zwiazku z tymi slowami, trudno przypuszczac, aby jakiekolwiek inne okolicznosci mogly miec wplyw na zamiar zwolnienia fizjologa, o ile oczywiscie te sa prawda, bo ja tego potwierdzic niestety nie moge. |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Informacja z pierwszej ręki od człowieka z Wisły SA - najprawdopodobniej Skorża poleci , Smuda nowym trenerem.
Podkreslam , prawdopodobnie ,bo decyduje Cupial |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jakby doszlo do tego to bylby to ogromny blad...
Wisla zagrala dzisiaj niezly mecz ale z bardzo slaba skutecznoscia...Amica jak tak chce grac w lidze to zycze powodzenie bo jak narazie to bardzo slaba... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, tak już wielokrotnie na tym forum były informacje z tzw. "pierwszej ręki" ,np. że Diego Tristan już jest w Krakowie tylko ma przejść badania itp. itd. Więc bardzo proszę poczekajcie spokojnie do przyszłego tygodnia i wszystko się wyjaśni, a nie jakieś pisanie domysłów rzekomo pochodzących z "pierwszej ręki".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
WLD-SZRW, z całym szacunkiem, ale słowo "prawdopodobnie" w twoim poście powoduje, że ma on taką samą wartość jak informacje ze wszystkich portali internetowych.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|