|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Finał XV Ogólnopolskiej Olimpiady w Rugby do lat17 http://juvenia.info/kadeci-i-zacy/or...na-vii-miejscu |
|
|
|
PNU '06
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Za moich czasów tak nie mówił, ale wątpię, żeby coś przyszło pocztą. Przeniesienie do rezerwy zawsze sobie człowiek sam załatwiał. Jak przyszła pora to się szło do WKU z książeczką i wbijali. Ale nikt o tym nigdy nie zawiadamiał. Wątpię, żeby to się zmieniło.
![]()
PNU '06
Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam taki problem. Posiadam 2 acces pointy, jeden polaczony z antena zewnetrzna zbierajaca siec, polaczony kablem ze swithem ktory rozdziela internet na dwa komputery przewodowo. Drugi zaś nigdzie nie podłączony. Chciałbym użyć tego drugiego aby utworzyć w domu sieć bezprzewodowo. Może ktoś pomóc?
Pozdrawiam![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() Spod Dwórca Głównego jedzie np 124 (pętla przed samym budynkiem prawie). 114 jezdzi jakos wolniej ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Dziala to w sposob taki ze 1 AP podaje sygnal radiowy do drugiego AP a ten na komputery. Sprawdz czy masz taka opcje w tym pierwszym routerze ktory przyjmuje sygnal z zewnatrz. Druga opcja: kablem podlaczacz net z pierwszego AP do drugiego AP i dalej juz po Wifi. ![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mam ważne pytanie.Jako że 31 lipca są derby Trójmiasto, po nich odrazu zamierzam wybrać się na urlop do Krakowa i okolic. 1 sierpnia jest mecz Wisły w Sosnowcu o 15.30 i z tad moje pytanie. W okolicach Której godziny myślicie byłby odjazd pociągu z Krakowa na mecz w Sosnowcu ? i drugie pytanie. Czy wpuszczą mnie na mecz z torbą gdzie mam ubrania,obówie,jedzenie czy dezodoranty ? Z góry dzięki
![]()
KONFIDENCI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Dark LG problem może być z dezodorantami ,butelkami powyżej 0,5 l
Ostatnio edytowane przez South : 22.07.2009 o godz. 15:06.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czemu strona i forum zostaną wyłączone? Konserwacja?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nie napisane jest w relacji. Ponieważ nie ma nigdzie transmisji meczu, a obawiają się przeciążenia serwerów, zatem głowna i forum na czas meczu będą wyłączone.
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
mam pytanie: jak wzmocnić mięsnie dwugłowe uda?
jak ktoś ma jakiś ciekawy zestaw cwiczeń, albo coś w tym stylu niech mi napisze na priv z góry dzieki |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jak nazywa sie ta strona gdzie sa linki z rapida do multum gier programow i filmow ?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Peb.pl
O to chodzi? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
o dzieki
)![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
exsite.pl 10 znaków
![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
darkwarez też jest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Potrzebuje adresy internetowe takich sklepow ze sprzetem komputerowym w Nowym Jorku.
Co sie oplaca kupowac w USA? ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Działa wam normalnie gg? Nie rozłącza sie, nie crashuje?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mi działa normalnie, kumpeli się rozłącza ponoć
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bywa awarai kolo 18 ale teraz dziala zajebiaszczo.
![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Możecie normalnie oglądać galerie na tej stronce?
Kurcze mi się wyświetla zawsze tylko pierwsza strona, kolejnych nie da się otworzyć (podobny problem ma koleżanka):( da się coś z tym zrobić? ![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co jest powodem tego, że pimpki z Estonii ogrywają Mistrza Polski?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jakie polecacie słuchawki do mp3 za ok 20 zł?
![]()
I
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dodaj z 10-15zl i kup sobie Creativy ep 630, naprawde niezle i porzadna jakosc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jakie znacie w miarę tanie i dość szybkie połączenie na trasie Kraków-Wrocław? (Oprócz PKP)
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miałem i potwierdzam ze jakosc swietna.
Magnesy neodymowe niezle daja. Basy bardzo ladnie odwzorowane aczkolwiek nie przesadzalbym ze zbyt glosnym sluchaniem bo skutecznosc tych sluchawek bierze sie tez z zastosowanych gumek ktore szczelnie zamykaja "otwor uszny" dzieki czemu dzwiek nie ucieka. pozdro ![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nie chodzi mi żeby nadu***ły po uszach tylko żeby można było czysto muzyki posłuchać. Do kupienia są gdzieś w Krakowie taki słuchawki czy tylko allegro?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Widziałem teraz podpis użytkownika MISTEL. Ma on w podpisie zdjęcie jakiejś zadymy z Baszczem Zieniem i psami?O co to chodziło?
![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Godzina pociągu będzie podana kilka dni przed meczem, więc trzeba czekać, a ostatnio mnie nawet nie pozwolili wnieść butelki wody 0.5L, innym się ta sztuka udała, ale wątpie zeby torbe ze wszystkimi rzeczami pozwolili wnieść... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Jest to zdjęcie zrobione podczas meczu o Puchar Polski z Legią w Bełchatowie. Po rzutach karnych, jeden od nas opuścił sektor, chciał chyba chłopaczyna koszulkę, albo podziękować piłkarzom. Zainterweniowały psy i chciały go zwinąć, ale do akcji wkroczył Zieniu Sobol i chyba właśnie Baszczu, po czym zostawili chłopaka w spokoju i wrócił on na sektor. ![]()
WISŁA NOWA HUTA !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|