The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2009, 10:36
Mareq masz racje
co nie którzy nie maja mentalności zwycieżców...to jest wogule problem polskiego sportu...brak mentalnosci zwyciezcy...i z tym ciezko walczyc...
co nie ktorym naszym polskim sportowcom sie udaje...
dobry przyklad nasi pilkarze reczni...tam nikt sie nie poddaje...oni do konca walcza...czy wygrywaja czy przegrywaja...ale wiem ze zawsze walacza do konca...ale ich trnerem jest Wenta ktory gral cale zycie zagranica...
nam by sie przydal zagraniczny trener....tylko szybko co nie ktorzy nasi kopacze by go zwolnili...bo nie sa przygotowaniu do wielkiego futbolu...a potem wyjezdzaja do innej ligi i placza...ze trener go nie lubi itp.
tam sie pare szans i trzeba je wykorzystac...jesli nie wykorzystujesz trafiasz na lawke...niestety...
co nie ktorym naszym sie udalo Jeleniowi, Borucowi, Krzynowkowi,

qchar90
Senior Member

Stary 23.07.2009, 10:39
dla Diaz to jest porażka...on nie nadaje się do środka...mam nadzieje jak wróci Gargula...to wreszcie przestane widziec Diaza w 11 meczowej...a w zamian za Gargule bedzie wchodzil Jirsak...Diaz na zmiane na lewa obrone...

TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 23.07.2009, 10:41
Po tej katastrofie powinna być taka rewolucja jakiej jeszcze nikt w Polsce nie widział.Jesteśmy na dnie tak więc gorzej być nie może.Albo zrobimy profesjonalny klub z całym zapleczem (skauting (nie wiem jak to się pisze), z szkoleniem młodzieży na wysokim poziomie itd.) albo będziemy dalej 50 lat za murzynami.

Skorża jest dobrym trenerem ale musi teraz pokazać że ma jaja.Teraz powinien robić to z naszymi zawodnikami to co robił Dan czyli tak trenować jak to się robi na zachodzie.Bo narazie to mamy ligę półamatorską...Jak już mówiłem albo robimy profesjonalny zespół od podstaw albo dalej będziemy się emocjonować tylko i wyłącznie naszą ligą..
I
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 23.07.2009, 10:46
dawidex44 napisał(a):Wyświetl post
Dobrze,że zimny prysznic przyszedł teraz, a nie za rok. Pamiętacie sezon 2006/2007? I co po nim było? Niesamowite mistrzostwo
Nie, bardzo niedobrze, że przyszedł teraz. Wisła jak tlenu potrzebowała kilku rund europejskich pucharów. Nawet tej pogardzanej fazy grupowej LE.
Zimny prysznic w Estonii zepsuje więcej niż jeszcze jesteśmy sobie w stanie dziś, dzień po klęsce, wyobrazić.

qchar90 napisał(a):Wyświetl post
co nie którzy nie maja mentalności zwycieżców...to jest wogule problem polskiego sportu...brak mentalnosci zwyciezcy...i z tym ciezko walczyc...
co nie ktorym naszym polskim sportowcom sie udaje...
dobry przyklad nasi pilkarze reczni...tam nikt sie nie poddaje...oni do konca walcza...czy wygrywaja czy przegrywaja...ale wiem ze zawsze walacza do konca...ale ich trnerem jest Wenta ktory gral cale zycie zagranica...
nam by sie przydal zagraniczny trener....tylko szybko co nie ktorzy nasi kopacze by go zwolnili...bo nie sa przygotowaniu do wielkiego futbolu...a potem wyjezdzaja do innej ligi i placza...ze trener go nie lubi itp.
tam sie pare szans i trzeba je wykorzystac...jesli nie wykorzystujesz trafiasz na lawke...niestety...
co nie ktorym naszym sie udalo Jeleniowi, Borucowi, Krzynowkowi,
Masz rację, potrzebujemy zagranicznego trenera z autorytetem, charyzmą, nową myślą szkoleniową i dojrzałym podejściem do futbolu. Ale te dwadzieścia trzykropków w siedmiolinijkowym tekście mogłeś sobie darować
Ostatnio edytowane przez prober : 23.07.2009 o godz. 10:49.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
metalww
Junior Member

Od: 01.2006

Stary 23.07.2009, 10:47
Jak to zostać?

Czy ktoś z Was widzi jakiś progres w przeciągu dwóch ostatnich lat?

Ja nie widzę.

Nie mówię, że znajdziemy kogoś lepszego, ale skoro mamy coś zmienić, to powinniśmy zacząc właśnie od trenera.
eMTe
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 23.07.2009, 10:47
Szukamy oszczędności?
Znalazłem...

Junior Diaz - 1,5 mln euro.
Wojciech Łobodziński - ?

Ci piłkarze nie są naszymi filarami żadnymi...

metalww napisał(a):Wyświetl post
Jak to zostać?

Ja nie widzę.

Nie mówię, że znajdziemy kogoś lepszego, ale skoro mamy coś zmienić, to powinniśmy zacząc właśnie od trenera.
Tak, widzę - wprowadzanie młodych zawodników do składu. I to, że przy tylu odejściach Wisła nadal rządzi w polskiej lidze...
Ostatnio edytowane przez eMTe : 23.07.2009 o godz. 10:50.
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.07.2009, 10:51
Może nie na temat, ale ile razy w tygodniu drużyna ma trening i ile on trwa?
metalww
Junior Member

Stary 23.07.2009, 10:54
eMTe:Tak, widzę - wprowadzanie młodych zawodników do składu. I to, że przy tylu odejściach Wisła nadal rządzi w polskiej lidze...

Ilu młodych wprowadził? Kto odszedł, bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć?
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 23.07.2009, 11:02
Kosowski, Paulista, Dolha, Błaszczykowski... ? ;]

Młodzi to Małecki i ... Małecki ;]
saklak1906
Senior Member

Stary 23.07.2009, 11:02
Jak to zostać?

Ja nie widzę.

Zmieniec mozna tylko na lepsze, wiec jak nie mamy lepszego trenera na oku( Smuda nim na pewno nie jest) to po co zatrudniac gorszego.
Juz raz sie 4 przewinelo w sezonie i jak skonczylismy na 8 miejscu.

Skorza jest dobrym trenerem tylko musi miec poparcie z gory od Cupiala i dac mu wolna reke. A jak sie zawodnicy zaczna buntowac na zmiany trenera to mloda ekstraklasa i do poki sie im kontrakt nie skonczy beda tak gnic.
Inaczej bedzie zawsze tak samo trener chce a zawodnicy maj to w dupie
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 23.07.2009 o godz. 11:09.
,
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 23.07.2009, 11:05
Hmmm...co tu można właściwie napisać, skoro wszystkie wyrazy rozczarowania mogliśmy na tym forum wylać w poprzednich latach? Przynajmniej jeżeli chodzi o europejskie puchary.

Miała być nauczka z Oslo, później z Tibilisi, a wygląda na to, ze nie licząc pojedynczych przebłysków ( mecz z Beitarem w Krakowie, czy 1-0 z Barceloną) cofnęliśmy się do tyłu....

Szkoda, tym bardziej, że widoków na poprawę raczej nie widać.
Polecą głowy, będzie przemeblowanie .... i co? I nic, pojawi się jakaś nowa koncepcja rozwoju, która natychmiast zostanie ograniczona przez Radę Nadzorczą i skończy się jak zawsze.

Ciekawe, co teraz decydenci z Bet et home sobie myślą, którzy byli odpowiedzialni za promowanie marki poprzez Wisłę....

Szkoda Skorży, bo pomimo błędów, jakie popełnić i tak nie miał wpływu na boiskowe „fikołki” naszych sportowych herosów. Jak na polskie warunki był ( a może jeszcze jest) trenerem z ciekawymi perspektywami na przyszłość.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 23.07.2009, 11:07
dawidex44 napisał(a):Wyświetl post
. Poza tym ten sezon jest dla Wisły przejściowy. Biała Gwiazda zawsze najlepiej grała przy Reymonta. Po prostu ogórkowe stadiony(taki jak ten w Sosnowcu, czy też w Tallinie) nam nie leżą.
A to o to chodzi. Problem stadionu. No tak oni są przyzwyczajeni do gry na takich gigantach jak Nou Camp. Cale życie na wielkich stadionach grali a tutaj taki klops. A piłki nie były czasem za ciężkie?Zapomniałem,ze to problem wszystkiego a nie tego,że zwyczajnie oni sa bardzo słabymi piłkarzami.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 23.07.2009, 11:09
Skorza jest dobrym trenerem? Zal mi czytac te bzdury. Skorza zafundowall kompromitacje wszechczasow Wisly. Tak umotywowal zawodnikow, ze przespali Sosnowiec. Tak ustawil taktycznie, ze Lobo musial sciagac w panice z obrony. A w rewanzu nasza rzekoma ultraofensywa skonczyla sie kolejna zenada i zerem. Jest takim swietnym motywatorem, ze dopiero bluzgi w derbach pomogly sie druzynie ocknac. Olali nawet derby!!!!
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
metalww
Junior Member

Stary 23.07.2009, 11:09
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Zmieniec mozna tylko na lepsze, wiec jak nie mamy lepszego trenera na oku( Smuda nim na pewno nie jest) to po co zatrudniac gorszeg.
Juz raz sie 4 przewinelo w sezonie i jskonczylismy na 8 miejscu.

Skorza jest dobrym trenerem tylko musi miec poparcie z gory od Cupiala i dac mu wolna reke. A jak sie zawodnicy zaczna buntowac na zmiany trenera to mloda ekstraklasa i do poki sie im kontrakt nie skonczy beda tak gnic.
Inaczej bedzie zawsze tak samo trener chce a zawodnicy maj to w dupie
Heh. Lepsze jest wrogiem dobrego, jak to mówią. A z drugiej strony co to znaczy gorszego?

To może być gorzej? (Zdobyliśmy Mistrza Polski - chwała mu za to, ale tamtej drużyny już nie ma!)

Dobry trener to chyba taki który nie przyznaje się, że ta porażka to jego wina, tylko taki, który z Levadiją nie przegrywa. Czy my w drugim meczu zagraliśmy inaczej niż w pierwszym?
MaG*
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 23.07.2009, 11:11
TSW Fanatyk napisał(a):Wyświetl post
Po tej katastrofie powinna być taka rewolucja jakiej jeszcze nikt w Polsce nie widział.Jesteśmy na dnie tak więc gorzej być nie może.Albo zrobimy profesjonalny klub z całym zapleczem (skauting (nie wiem jak to się pisze), z szkoleniem młodzieży na wysokim poziomie itd.) albo będziemy dalej 50 lat za murzynami.

Skorża jest dobrym trenerem ale musi teraz pokazać że ma jaja.Teraz powinien robić to z naszymi zawodnikami to co robił Dan czyli tak trenować jak to się robi na zachodzie.Bo narazie to mamy ligę półamatorską...Jak już mówiłem albo robimy profesjonalny zespół od podstaw albo dalej będziemy się emocjonować tylko i wyłącznie naszą ligą..

Dokładnie . Tu potrzebna jest rewolucja i profesjonalizm zaczynając od samej góry a kończąc na piłkarzach.
Klub jest fatalnie zarządzany.
Skauting leży, praca z młodzieżą leży, finanse leżą ( jak na klub z planami na LM).
Albo coś się z tym zrobi albo dalej będziemy gnić w tych polskich realiach aż Cupiał tym wszystkim jebnie.
cpc
Senior Member

Stary 23.07.2009, 11:11
tomsts napisał(a):Wyświetl post
atak... cwielong - moim zdaniem ma jedna z najwazniejszych cech u napastnika (potrrafi stworzyc sobie sytuacje, znalezc sie w polu karnym) Brakuje mi tlyko tego, co poiwnno cechowac mlodego napastnika - odrobiny szlenstwa. Gdyby w 90% sytuacji nie przyjmowal, tylko probowal strzelać z pierwszej, czy to glową, czy po prostu z woleja, mysle ze bylby z niego olbrzymi pozytek. Wczoraj tez mial okazje ku temu by wlasnie miast przyjmowac, strzelac z fantazja niczym Maciek zurawski ktory tez potrafil sie odnalezc i cechowala go fantazja a niekoniecznie zimna kalkulacja...
pełna zgoda, dodam, że Piotrek ma na prawdę niezłą technike, można z nim pograć kombinacyjnie, ale ma zerową skuteczność, i masz racje napastnik musi mieć odrobine szaleństwa w głowie + umiejętności, inaczej to tylko napastnik na papierze, na koniec praca, praca i jeszcze raz praca na treningach, ileż można trenować bez efektów Zawodowy piłkarz i brak podstawowej umiejętności dla napastnika - strzał z pierwszej piłki, paranoja
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 23.07.2009, 11:15
3rider napisał(a):Wyświetl post
Skorza jest dobrym trenerem? Zal mi czytac te bzdury. Skorza zafundowall kompromitacje wszechczasow Wisly. Tak umotywowal zawodnikow, ze przespali Sosnowiec. Tak ustawil taktycznie, ze Lobo musial sciagac w panice z obrony. A w rewanzu nasza rzekoma ultraofensywa skonczyla sie kolejna zenada i zerem. Jest takim swietnym motywatorem, ze dopiero bluzgi w derbach pomogly sie druzynie ocknac. Olali nawet derby!!!!
Wiesz, w mojej skromnej opinii to nie Skorża ma odpowiadać za motywowanie zespołu. To są dorośli faceci, wiedzieli przecież, że grają o najważniejszą szansę w swoich piłkarskich karierach. Każdy normalnie myślący facet wie kiedy nadchodzi jego 5 minut.

Ty chyba, jak masz szansę nieco odmienić swoje życie, to raczej nie będziesz czekał na żadnego motywatora. Biorąc dodatkowo skromny, ale dosadny nius szymka na stronie SKWK, wygląda na to, że niektórzy z nich nadal nie zdają sobie sprawy ze wczorajszego wyczynu.

Co więcej - tutaj nie trzeba było wybitnego stratega i menadżera. Ci goście mieli zagrać, to co potrafią. Jeżeli sami nie potrafią się zmobilizować na derby czy ligę mistrzów, to najzwyczajniej w świecie nie nadają się do tego zawodu. Nie można wszystkiego na trenera zrzucać.
Ostatnio edytowane przez Vinci : 23.07.2009 o godz. 11:23.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 23.07.2009, 11:17
A mnie wkurza, że wywiadach pomeczowych mówili, że byli lepszym zespołem. Co to za gadanie jest Zamiast się przyznać: jesteśmy szmaciarzami, bo mośki z Estonii nas rozklepali. Swoje pensje powinni oddać na jakieś dzieci z autyzmem, bo takie przynajmniej mają w czymś talent.
Ostatnio edytowane przez gris : 23.07.2009 o godz. 11:29.
saklak1906
Senior Member

Stary 23.07.2009, 11:17
A kiedy mial wprowadzic tych modych? jak caly czas jest presja na trenerze o wynik. Jak byly dwie porazki to odrazu nagonka na trenera ze poleci, bo Smuda w Lech bo Cracovia- wiadomo derby, Legia - wrog odwieczny i tak wkolko.

Zeby mlodego wprowadzic trzeba jeszcze miec co wprowadzic a u nas jakichs rewelacji w me nie ma. A no tak wina trenera ze mlodzierzy w klubie nie ma?, nie ma bo szkoda kasy na zakup mlodych perspektywicznych bo jest ryzyko ze sie nie sprawdzi i w rachunku ekonomicznym bedzie to zle wygladalo.

Popatrz na lawke rezerwowych tam same staruchy siedzialy w Sosnowcu
,
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 23.07.2009, 11:25
Trochę OT-jak nasi gwiazdorzy spróbują przekonać o swoim przywiązaniu do Wisły po tej hańbie?
Malowanie włosów już było,to teraz możliwości mają mniej.
Ze swojej strony proponuję aby teraz część gwiazdorów dobrowolnie zmniejszyła sobie wynagrodzenie.
Ale szans na to raczej nie ma,będą tylko gadać o niczym i nic z tego nie wyniknie
Tylko Wisła!
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.07.2009, 11:25
eMTe:Tak, widzę - wprowadzanie młodych zawodników do składu. I to, że przy tylu odejściach Wisła nadal rządzi w polskiej lidze...

a ilu z tych młodych Janików, Burligów, Jeleni, Kominiaków ma choćby cząstkę talentu który uprawnia ich do gry gdziekolwiek indziej niż w MESie

przeprowadź eksperyment
przeszukaj składy ekstraklasy i I ligi pod kątem naszych wychowanków którzy są w składach
i mają mniej niż 30 - tkę....

gwarantuję ci, że więcej jak 5-6 nie znajdziesz
problem z wprowadzaniem młodych do składu nie istnieje
bo nie istnieje szkolenie młodych, szkółka TSu pana Chemicza to jedna wielka katastrofa... jego najbardziej znani wychowankowi to Surma, Zawadzki i Nowak.
Kudy im do Szymanowskich, Nawałków i Skrobowskich....

ps. o bazie treningowej gdzie mogliby trenować trampkarze, juniorzy nie napiszę ani słowa. Szkoda pisaniny a i temat nie ten...
Ostatnio edytowane przez emjot : 23.07.2009 o godz. 11:28.
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 23.07.2009, 11:31
Dopiero dziś tak naprawdę dotarło do mnie to co się stało...Jestem załamany...Żyć mi się odechciało...Czuje się jak po odpadnięciu z Panathinaikosem:(Wisełko liczę na mobilizację w sobotnim meczu a teraz trzeba jak najszybciej zapomnieć o pucharach.Wierzę że za rok już na naszym pięknym stadionie awansujemy do tej Ligi Mistrzów a Ci co teraz krytykują będą przecierali oczy ze zdumnienia.
metalww
Junior Member

Stary 23.07.2009, 11:33
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
A kiedy mial wprowadzic tych modych? jak caly czas jest presja na trenerze o wynik. Jak byly dwie porazki to odrazu nagonka na trenera ze poleci, bo Smuda w Lech bo Cracovia- wiadomo derby, Legia - wrog odwieczny i tak wkolko.

Zeby mlodego wprowadzic trzeba jeszcze miec co wprowadzic a u nas jakichs rewelacji w me nie ma. A no tak wina trenera ze mlodzierzy w klubie nie ma?, nie ma bo szkoda kasy na zakup mlodych perspektywicznych bo jest ryzyko ze sie nie sprawdzi i w rachunku ekonomicznym bedzie to zle wygladalo.

Popatrz na lawke rezerwowych tam same staruchy siedzialy w Sosnowcu
Ale ja nie twierdzę, że było kogo wprowadzić. Nie mówię też, że należało to robić.

Nie zgadzam się tylko z argumentacją eMTe (Tak, widzę - wprowadzanie młodych zawodników do składu. I to, że przy tylu odejściach Wisła nadal rządzi w polskiej lidze...), bo wprowadzania młodych nie było.

Ani przez chwilę nie zarzucam mu, że nie wprowadza młodych. U Nas nie ma młodych. Uważam natomiast, że nawet takim składem jaki posiadał (a był to ubogi skład) powinien taki klub jak Levadija prześć.
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 23.07.2009, 11:34
gris napisał(a):Wyświetl post
A mnie wkurza, że wywiadach pomeczowych mówili, że byli lepszym zespołem. Co to za gadanie jest Zamiast się przyznać: jesteśmy szmaciarzami, bo mośki z Estonii nas rozklepali. Swoje pensje powinni oddać na jakieś dzieci z autyzmem, bo takie przynajmniej mają w czymś talent.
Nie rozumiem dlaczego piłkarzy z Estonii nazywasz mośkami?Wyszli,zagrali jak potrafili najlepiej, przeszli dalej. Gdzie ta ich mośkowatość?Ktoś inny tutaj mośkiem się okazał.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
andalemono
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 23.07.2009, 11:35

Wstyd?!!!
Data: 23-07-2009 09:51 Autor: szymek

Mam wrażenie po tym jak zobaczyłem niektórych zawodników po meczu w korytażu hotelowym ,że to tylko kibice czują wstyd, wścikłość, złość.
Niektórym chyba już do końca się w dupach przewróciło.
Nie ma co komentować wydarzeń boiskowych. Nie będzie zatem relacji - bo i nie ma z czego.

I zamknijcie ten temat.
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 23.07.2009, 11:38
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiem dlaczego piłkarzy z Estonii nazywasz mośkami?Wyszli,zagrali jak potrafili najlepiej, przeszli dalej. Gdzie ta ich mośkowatość?Ktoś inny tutaj mośkiem się okazał.
Słyszałeś kiedyś o tym zespole przed losowaniem? Tacy są wielcy, że telewizjom było szkoda na kabla do transmisji. Wisła powinna ich przejść nawet jakby tamci zagrali najlepiej jak potrafią.
the_blues
Member

Od: 04.2007

Stary 23.07.2009, 11:42
ehh tak to jest. pierwszy mecz się zawala grając tak naprawde jednym napastnikiem któremu chyba coś się przez te dwa mecze nie chciało grać. w sosnowcu paścili paścili ale cały czas myśleli: "i tak musi coś wpaść", i wpadło. tylko nie dla nas. wtedy obudzili się ze snu "wygramy z tymi ogórkami" tylko czasu i umiejętności brakło. ktoś musi za to odpowiedzieć. skorże bym zostawił bo zmiana trenera chwile przed startem ligi nic nie da. ale zarząd do wymiany na czele z Bednarzem i Wilczkiem. Dopóki władze wisły nie zaczna się starać to o LM nie ma co mysleć. taka prawda. na zachodzie zarząd dwoi sie i troi żeby jak najlepiej ten klub prosperował a nie to co u nas. te całe rady nadzorcze, komisje w ogóle na pilce się nie znają. musi zostać zatrudniona kadra która zna świat piłki a nie tylko jest po ekonomi czy zarzadzaniu i straszne halo robi w klubie. czas w końcu kupić tego bramkarza i zwolnić kazimierskiego który chyba jest ślepy bo nie wierze że z tych 20 bramkarzy żaden nie byl lapszy od naszego który puszcza prosty strzał z rzutu wolnego, poza tym to przecież nie pierwszy jego farfocel co każdy dobrze wie. nie ma konkurencji, wie że i tak zagra to puszcza co leci. daliby chociaż szanse Cebanu pograć w polonii bytom, chłopak by się ograł i za rok zepchnąl pawełka do młodej ekstraklasy
I niech nikt nie mówi już że kluby pokroju wisly nie mają szans wejść do ligi mistrzów zanim nie będzie wielkiej reformy. nie miejmy złudzeń. nam nawet reforma nie pomoże co wczoraj zostało udowodnione
Blue is the colour, football is the game...

Stamford Bridge
Fulham Road
London SW6 1HS
Wielka Brytania
Lukasz TSW
Junior Member

Od: 12.2008

Stary 23.07.2009, 11:44
A HENRYK REYMAN to przewraca sie teraz w grobie... Ja dalej jestem w szoku jak nasi kopacze mogli zrobic cos takiego katastrofa to mało powiedziane teraz powinno sie im obciąc pensje po 50 tys euro...
żuraw_9
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 23.07.2009, 11:48
Głowa przeprasza w imieniu drużyny. Po raz kolejny...

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/przepraszamy/
"Po burzy słońce wychodzi zza chmur,i nad Krakowem zaświeci znów.O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem."

the_blues
Member

Od: 04.2007

Stary 23.07.2009, 11:49
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

zastanawiam się czy byli godni.. na pewno nie wszyscy. głowa, sobol, marcelo jak zawsze oddali serce. szkoda że nie każdy tak samo
Blue is the colour, football is the game...

Stamford Bridge
Fulham Road
London SW6 1HS
Wielka Brytania

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów