|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie. Wklejasz linki i wylaczasz monitor ;]
Sciaga bez zadnych wpisywania hasel itp.. ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie, skąd onet wie że wśród kupców pojawili się "kibole"? Przyszli w bluzach Legii/Polonii, czy może poznają ich już bez większych problemów? http://wiadomosci.onet.pl/2682,20125...e_lokalne.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
(Legia->ITI->onet.pl) ![]()
the end
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Teraz słychać"warszawa warszawa,cwks legia"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
O co w ogóle chodzi z tymi zamieszkami w warszawce?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() We właściwym miejscu, o właściwym czasie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wrzuci Ktos jako dzwonek do tel. (real) refren piosenki The Killers - "Human"?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
daj link do pliku to ci to zrobie.
Format wav moze byc? pytanie ode mnie: Wie ktos co oznacza serduszko a w nim cyfra 5 znalezione pod kapslem z tymbarka 0,33 ? [ te co maja zawsze jakis tekst pod kapslem ] Jakas promocja czy cos ? ![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W co bardziej oplaca sie zainwestowac, jezeli chodzi o sprzet do grania ?
Upgrade PC, xbox 360, playstation 3 ? Konsole oczywiscie przerobione ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja bym ci polecił X360. PC trzeba co chwila ulepszać i dokładać a konsolę masz i grasz bez problemów. Kumpel ma X360 i jest zadowolony, tylko jak będziesz zgrywać gry to zwracaj uwagę na to czy kupujesz DVD +R czy DVD -R bo jeden typ nie jest obsługiwany.
A Xboxa faworyzuję bo czytałem że dużo mniej prądu pobiera ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z tym ze PS3 sprzetowo zjada X360 na sniadanie i nie płaci się NIC za granie po sieci.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.04.2010 o godz. 18:14.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Zola,ja taką koszulkę kupiłem sobie w wojsku 4 lata temu i mam ją do dziś jeżeli to ta sama firma co moja to polecam jak najbardziej
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mieszkańców osiedla Podwawelskiego kieruję na priv. Mam parę pytan : )
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=_bP_V...ture=rec-HM-r2 co to za mecz co jest zdjęcie w 5 sek.? Derby?Które to lata i jaka mogła być nasza liczba na tym wyjeździe?
![]()
I
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co do grania w sieci czy sie płaci czy nie to on i tak chce przerobić to w xBoxie go prędzej czy później zbanują
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ps3 mam od dwoch tygodni ale wydaje mi się że jeszcze nie złamali zresztą nie wiem czy to sie opłaca płyta blueray kosztuje na tyle duzo ze chyba nie warto do tego trzeba miec nagrywarke.. no chyba zeby był jakis sposob zrzucania gier na twardy dysk.. ale na 99,9% jeszcze nie złamali
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Czytalem, ze zlamali, ale koszta sa zbyt duze. Nagrywarka BR kosztuje ok 1000zl, a czysta płyta 50zl, wiec koszta sa zbyt duze - za rok, za dwa piratow bedzie pelno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Czy na meczu w Polsce (Liga, PP, Superpuchar) można się legitymować Książeczką wojskową? Bo z tego co się dowiedziałem książeczka wojskowa może posłużyć do wylegitymowania ogólnie, ale czy na meczach jest konkretnie wyspecyfikowane, że trzeba mieć ze sobą dowód osobisty?
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
wczoraj(wtorek) w Krakowie był jakiś mecz/turniej rugby?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Którym tramwajem bądź autobusem najłatwiej dojechać z okolic Kleparza pod Wydział Geografii i Gospodarki Przestrzennej UJ na Ruczaju? Z góry dzięki.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
114
1000znaków ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
nie wiem gdzie jest ten WGiGP ale pewnie na kampusie UJ na Ruczaju
a tam jezdzi pelno autobusow z alej ![]() wszystkie maja " Kampus UJ " [ poza 103 bo ten jedzie na prokocim ]. ![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Witam
Gdzie w necie zobacze dzisiejszy mecz Wisły z Lewandią ![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nigdzie zostaje relacja tekstowa... Pytanie z innej beczeki , czy jak byliście na komisji wojskowej to gościu mówił że zostajemy odesłani do rezerwy itp, i nie pamiętam czy mówił coś że dostaniemy takie powiadomienie pocztą ![]()
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 22.07.2009 o godz. 12:11.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
niestety nigdzie ...
|
|