|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
taaa.. W OGÓLE to o tym zawodniku pisaliśmy już w niedzielę rano - a na tych waszych WIARYGODNYCH serwisach dopiero w poniedziałek info się rozeszło..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie wiem kto ani co, ale póki co info mają wiarygodne,wszyto się sprawdza. Więc nie ma co się czepiać.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ale ja sie nie czepialem tylko spytalem, bo dopiero dzis zobaczylem ten portal i nie wiedzialej jak u n ich z wiarygodnoscia. Dobrze jak maja takie dobre dojscie do informacji to tylko sie cieszyc i oby sie sprawdzilo
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zony_do_wisly/
Alvarez pilkarzem Wisly.. jakos szybko poszly wszystkie negocjacje... dziwne ![]() ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jestem zaskoczony, naprawde. Tego sie nie spodziewałem że jeszcze przed Levadią zakontaktujemy kogoś. BRAWA DLA eee ZARZĄDU !
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Swoją drogą, ciekawe czemu ostatecznie upadł temat Carlithosa? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
No i super jest. Jak dla mnie naprawdę dobre transfery zrobiliśmy. Wszyscy sprowadzeni zawodnicy mają ciekawe CV. Póki co Kirm pokazał,że wiele potrafi. I co najważniejsze widać,że przypadku w sprowadzaniu kopaczy nie ma. Wypadek przy pracy to Beto.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No taki ruch transferowy to ja rozumiem ! Gosc ktory trafil do Serie A ,napewno bedzie silnym punktem w polskiej Ekstraklasie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ale i tak pewnie Bednarz jest łysym .....m, co nie?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
no i fajniutko. Zobaczymy jak sie bedzie spisywal
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ojej. akurat wlączyłem komputer a tu mamy wzmocnienie. COs za szybko przyszedł do nas...
czyli jeszcze tylko bramkarz i (nonabank) napastnik i wspaniale. Najpierw jednak 0-3 w talinie ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie no ludzie, tak nie może być! Jakbyśmy tak jeszcze sprowadzili rezerwowego bramkarza jakiegoś napastnika to już w ogóle nie byłoby na co narzekać!
A tak poważnie: szkoda że nie znamy szczegółów finansowych, myślę jednak że jest dobrze, skoro wszystko poszło tak szybko... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szacunek dla wisla-online.pl . Widac, że wyrasta nam dosyć wiarygodny portal. Pytanie czy jest to wypożyczenie z opcją pierwokupu ? To zostały nam 2 dziury do załatania. Bramkarz i napastnik .
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Szybko, wyłącz jeszcze raz, to może będzie następne
Wracając do tematu - razem z Alvarezem miał przyjść w pakiecie jakiś napastnik(o ile mnie pamięć nie myli też Urugwajczyk). Ktoś coś wie na ten temat ![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
nic nowszego w jego temacie nie było. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ciekawe czy w kontrakcie jest coś o opcji pierwokupu i kwocie odstępnego. Mam nadzieję ,że to nie jest więcej niż 500 tyś. euro i jak się sprawdzi to wykupimy go i podpiszemy 5-letni kontrakt. Gorzej jak nie ma opcji pierwokupu to wtedy u Nas się ogra ,nabierze doświadczenia i ucieknie , albo jak nie ma kwoty odstępnego to w przypadku dobrej postawy Reggina podyktuje astronomiczną cenę. Mam nadzieję że Bednarz i spółka dobrze to rozegra. Ale i tak najważniejsze jest teraz to , że mamy prawego obrońce który zapowiada się na prawdę dobrze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ale faktycznie negocjacjie poszly szybo ale wyjscia nie bylo bo do czwartku tylko mozna zglaszac zawodnikow do nastepnej rundy. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Stuani.. z tego co mowia media nic z tego. co do Czecha to jesli z nim podpisza to zadziwia mnie straszliwie... bo koles potrenuje zWisla tylko troche, a jak wiemy u nas bramkarza ocenia sie tygodniami i nie wiem czy w ciagu kilku dni uda sie mu zrobic lepsze wrazenie na trenerach niz Nurkoviciowi.. taki koles z lapanki sie mi wydaje ten Vasek, bo nie ma kto na lawce siedziec, ale... zobaczymy na razie cieszmy sie z Alvareza i modlmy sie o pomyslnosc jutro, bo jak sie nie uda... to bedzie wieeeelka burza![]()
Ostatnio edytowane przez Zienczuk8 : 21.07.2009 o godz. 15:41.
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dobry ruch Wisły i oby był wzmocnieniem. Jeszcze bramkarz - pewnie Vaska podpiszą, bo za długo już trwają te poszukiwania.
Co do napastnika, to nie liczyłbym na niego w tej rundzie. Byłbym mega zaskoczony, gdyby jakiś przyszedł. ![]()
.
. |
|
|
|
Member
Offline |
|
Jak każdy kibic Wisły chce żeby Alvarez spełnił oczekiwania i fajnie wkomponował się w drużynę tylko co będzie jak np. Reggina po udanej rundzie Alvareza podniesie wymaganie finansowe lub w przypadku braku powrotu do Serie A będzie chciała powrotu piłkarza, najlepiej gdyby to Reggina rozwiązała kontrakt z Alvarezem i mielibyśmy go na wyłączność ale pożyjemy zobaczymy... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
wg TWSD: "W umowie zawarto opcję pierwokupu zawodnika przez Wisłę." ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
||
![]() wszystko się może zdarzyć tym bardziej że rywale zyskali po 2 napadziorów oprócz napastnika to przydałby się jeszcze jakiś stoper
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Też żeśmy sobie kłopotu narobili. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Guest
|
|
|
Mam pytanie odnośnie transferu Alvareza. Załóżmy, że mamy opcje pierwokupu. Alvarez zaczyna dobrze grać, wszyscy są zadowoleni z jego postawy i już po kilku meczach widać, że to strzał w 10.
Okienko transferowe jest dla nas dosyć długie wiec czy moglibyśmy go wykupić jeszcze podczas trwania obecnego okienka ? |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tak, tylko to jest OPCJA a nie wiadomo co będzie za rok.Mogą mu sypnąć groszem i przychylić szalę na swoją stronę, ale teraz nie ma co myśleć o tym.Ciekawe jak długo będzie w Krakowie czeski bramkarz...
http://wislaportal.pl/news.php?id=15750 Jednak nie 20 bramkarz testowany przez Wisłę w ciągu 2 lat |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Alvarezowi przypadkiem za rok nie kończy się kontrakt z Regginą?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|