|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
nie wiedziałem gdzie wkleić i spytać więc wrzucę tu czy rzeczywiście Wisła grała kiedyś w takich koszulkach http://www.allegro.pl/item686600977_...kcjonerow.html :| jeśli tak to chyba było bardzo dawno temu. Jestem bardzo ciekawy czy to jest replika czy normalna meczówka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
ja kojarzę taką koszulkę chociaż ten sponsor to mi się bardziej kojarzy z koszulkami Śląska bodajże z 2000 roku
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Dziwną rzeczą jest to, że obecnie wygrywa koszulke kibic Legii.
Orientuje się ktoś gdzie w Krakowie są ubrania tej firmy: http://footballfans.pl/Default.aspx jeśli wogóle są w jakimś sklepie. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jaki polecicie program do konwersji z mp3 do wma? Najlepiej darmowy, do jednorazowej zachcianki
![]() ![]() "A to nie moje są słowa / To legenda ludowa"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Albo raczej Śląska. Te same kolory.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jakieś programy specjalnie do tej czynności napewno są. Ja aktualnie używam Audacity i da się tam dokonać konwersji.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Co lepiej rozrobić ze spirytusem,sok z czerwonych winogron czy z białych?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Czy może mi ktoś zarzucić linkiem do filmu o Dzierżyńsku? który przed chwilą był na TVN 24 ,miałem oglądać ale załapałem się tylko na ostatnie 20 minut :( swoją drogą polecam ten film dok.
będe bardzo wdzięczny za pomoc ! ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Najlepiej zrobić przepalankę i za 3 h można zaczynac. Zabawa z owocami przedłuża oczekiwanie na tę jakże miłą chwilę.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ile stoją L&M-y w Czechach? Jest coś taniej czy tak samo jak w Polsce?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Poprzez zajebiście mocną koronę fajki są droższe niż u nas więc lepiej się w nie zaopatrzyć w kraju
ps benzyna też droższa. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Siema. Jak można dostać się z GK, ewentualnie z Placu Inwalidów na ulicę Gramatyka? Jakiś autobus, czy raczej piesza wycieczka?
Pozdrawiam! E: Dzięki Gigant!
Ostatnio edytowane przez Krzysiek : 19.07.2009 o godz. 20:54.
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Z Placu Inwalidów możesz iść ul Lea i po lewej stronie będzie ul Gramatyka. Problem w tym że Lea to jedna z najdłuższych ulic w Krakowie, a ulica której szukasz jest dość daleko. Jeśli nie będzie upału, ani sosnowieckiego deszczu polecam spacer.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Kto ma neta z Netii? interesuje mnie ten necik 16mbit, często zrywa neta czy coś w tą deseń... . Proszę o opinie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Ewentualnie na Placu Inwalidów możesz wsiąść w 139, 501 lub 208 i pojechac na przystanek Miasteczko Studenckie AGH, a tam jak wysiądziesz musisz cofnąć się dosłownie 20m i ul.Gramatyka, taka ślepa uliczka, będzie po lewej (idąc do strony przystanku MS AGH)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ile się jedzie mniej więcej tramwajem z Prądnika Białego (wschód) na R22/AGH, Rynek ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
.![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
mam pytanie odnośnie allegro.pl
Mianowicie, kupiłem ostatnio buty na allegro od gościa co jest super sprzedawcą...(choć ma 100 negatywnych komentarzy ;/), przelałem kase, gość napisał maila że buty wyslał priorytetem, od tego czasu mija 2 tydzień i butow nadal nie ma...Napisałem do tego gościa, odpisał że to sprawdzi, ale nie mam od niego wiadomości od kilku dni...na następne maile nie odpisuje. Moje pytanie brzmi: Co mogę teraz zrobić,aby odzyskać kase? jest jeszcze na to jakaś szansa? czy juz przepadło? z góry thx ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://allegro.pl/country_pages/1/0/...?page=3&type=1
Program Ochrony Kupujących Zwrócimy Ci do 500 złotych, jeśli nie otrzymasz przedmiotu lub otrzymasz przedmiot niezgodny z opisem (więcej informacji). ![]()
BSNT ! ŚWL NA WIEKI !!
KUPIĘ !! Koszulkę: Pies który jeździ koleją. Kapelusz: WSP
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
a ja mam pytanie z innej beczki ..
Kiedy Łukasz Garguła bedzie mógł grac ![]()
Wiele Serc Jedno Bicie WISŁA KRAKÓW Ponad Życie !!! Armia Białej Gwiazdy .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak wyleczy kontuzje, a kiedy wyleczy tego Ci nikt nie powie.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wypij spirytus i zjedz winogrona, będzie i wilk syty i Menczester Siti ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś jakieś dobre metody na mocny ból gardła? (tylko mi nie pisać że 0,5 litra wpływa najlepiej
) |
|
|
|
Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Albo lodowata woda, podobno nie ma nic lepszego na gardlo niz lod. Ja nie sprawdzalem ale kolega mowi ze mu pomoglo
![]() ,
|
|
|
|
PNU '06
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czy zapiekanki "u endziora" są zamknięte w niedzielę? Czy to jakaś dłuższa przerwa?
![]()
PNU '06
Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie! Jak dojechać do Tallinna mając transport, a nie mając dowodu i mając nieważny paszport?
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Granic nie ma, ale na miejscu mogą skontrolować i zarządać dokumentów, więc ryzyko zawsze jest. ![]()
TRÓJKOLOROWE BRONOWICE
|
|
|