|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
nie wkladaj baterii bo Ci moze wypalic dziure w plycie glownaj. Zanies do serwisu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
zna ktoś jakiś dobry serwis w Krakowie w okolicach śródmieścia czy centrum, gdzie naprawili by zalany telefon ;p bo niby wysuszony ale klawiatura nie działa. . .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
No po wczorajszym meczu serwisy tel. będą przeżywać istne oblężenie
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tylko dobrze by bylo wiedziec do ktorego serwisu sie udać
. . . czy najlepiej do serwisu firmowego Nokii |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Do nokii, mi kiedys po zalaniu wyczyscili telefon za 30 zl, zostawiajac plomby gwarancyjne. Punkt na starowislnej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Niech zrobia znizke dla kibiców Wisły Kraków ;]
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Polecam nokie 6030
chyba jako jedyny w przedziale wczoraj po zalaniu działał bez zarzutu![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
świetny koleś naprawia telefony pod HALA TARGOWA UL.GRZEGORZECKA jest tani i solidny pracuje na wszystkich modelach ,jego rekomendacja niech bedzi to ze ok 10 komisow w KRAKOWIE miedzy innymi te ze STAROWISLNEJ podworzą mu telefony powazniej uszkodzone ,nie jet to reklama ,poprostu naprawił mi i wielu moim znajomym wiele telefonów, to jest serwis dokładnie naprzeciwko marketu HALI TARGOWEJ w podworcu tam gdzie ksero,nie pomylic z komisem obok takim po schodkach.,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja polecam firmowy autoryzowany serwis Nokii na Rajskiej - jakiś czas temu rozwaliłem obudowę w telefonie. W komisach mówili 100zl za wymianę (z obudowa), z głupa wszedłem do autoryzowanego serwisu i zapłacilem tam 50zl za obudowę z wymiana.
Zapewne koledze chodziło o autoryzowany serwis nokii na starowiślnej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
za 50 zł nie założą ci orginalnej obudowy nokii bo jej cena w większości modeli to ok 70 zł ,sa oczywiscie tansze chińskie podróby ale biorąc pod uwagę że jest to jak piszesz serwis autoryzowany to nie założyli chyba podroby ,coś tu nie tak
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
najgorsze w zalanym telefonie jest to ze jak nie padnie odrazu tylko jeszcze dziala np; po podsuszeniu to zdechnie w najbliższych dniach,jest to naturalna kolej rzeczy,poprostu zardzewieją metalowe scieżki płyty itp... jak ktoś miał zalany porządnie i działa po wysuszeniu to proponuje szybko sprzeać najlepiej komuś z za BŁOŃ he he
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Mam e50 - na alledrogo nowy oryginalny panel przedni ok.70zl |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Ale jakby kto chciał tego spróbować to na własną odpowiedzialnosć ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wrzuci Ktos jako dzwonek do tel. (real) refren piosenki The Killers - "Human"?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
otóz mam zalany telefon
![]() wkoncu odpalił i zamast komunikatu "contact service" pisze mi ze działa ale sa ograniczenia, oraz "wprowadz kod ograniczen" mam nokie 6030. o co chodzi? |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Podobno to simlock. Spróbuj go ściągnąć. http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=130829&hl= <--- tutaj masz instrukcję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
racja, dałem inna karte i działa oprócz "7" ;-)
|
|
|
|
PNU '06
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Poszukuję serwisu Nokii gdzie naprawią mi "oksydację złącza ładowania". Cokolwiek to jest. Bo w serwisie Ery powiedzieli, że zostało zalene i gwarancja nie przysługuje. Zna ktoś taki serwis? I ile by to mogło kosztować?
![]()
PNU '06
Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Mysle ze w kazdym lepszym punkcie z komorkami gdzie jest serwis dadza rade naprawic ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
oksydacja = utlenienie.
poprostu ci zasniedzialy styki od wody. w samochodzie jak mi tak sie tak stalo ze stykami od silniczka spryskiwaczy wycieraczek to poprostu je przetarlem papierem sciernym lub ostrym nozem zeby zedrzec warstwe utleniona i smiga.![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jaki telefon polecacie kupic:
Asus M530w, Nokia N80 Nokia E65 SPV M600 HP 914c czy Nokia E 61 wypowiedziałby się ktoś kumaty ws tych telefonów |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jaki telefon polecacie z marek tj: SE / Nokia/ Motorola do 800zł (raczej nowy)? Aby byl na "czasie" (czyli m.in. aparat od 5.0 MPix)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() ale zalezy czego d otelefonu wymagasz, hehe. ![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Witam , dostałem od Ojca Nokię 6300 zalaną w pralce , rozkręciłem ją , wysuszyłem ale nic nie widać ; )) Jak włożę kartę sim , założę baterię i włączę to tylko sie świecą lampki niebieskie po boku , jak myślicie czego to wina płyta główna , wyświetlacz ? , dobrze że chociaż karta sim i 2gb pamięci odzyskałem ;p
![]() " i smutek z serca zginie, troski odejdą precz."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Coal- ja mialem kiedys zalany telefon (wykompal sie w umywalce) dalem do serwisu i za 50 zeta naprawili i smigal mi jeszcze z 2 lata teraz wymienilem na inny a tamten nadal dziala.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jaki polecacie telefonik do 350 zł? maks 380 zł.W moim mieście widziałem w komisie za 320 zł Nokie xpressmusic 5220 co o nim myślicie?.Aha ma być nokia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ma byc muzyczny? A czemu Nokia a nie np. SE czy Samsung? Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 26.07.2009 o godz. 19:52.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Może być uzywka.Czemu nie SE i Samung? abo nie lubie tej marki jakos jej nie trybie w telefonach.Muzyczny nie konieczny, ale mile widziany
|
|
|