|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Trener Skorża po meczu z Levadią
Osobisice, jestem bardzo zawiedziony stylem gry Wiślaków. Grali ogólnie słabo, na tym tle Kirm mnie bardzo miło zaskoczył. Nie wiem czy to ustawienie, czy brak rytmu meczowego. A ja właśnie myślę, że w głowach piłkarzy siedziało "zlekceważenie przeciwnika". Szkoda tej szansy i tylko trzeba zagrać o niebo lepiej na wyjeździe za tydzień. Powiem tak: dalej sram w pory jak nie wiem (pozdrowienia dla tych co mnie skrytykowali za ten komentarz poprzednim razem) bo myślę, że teraz wszyscy sramy - będzie nam bardzo, bardzo ciężko przejść Levadię. A tak poza tym Nikita jest Rosjaninem. I zejdźcie z Mariusza - chłop gra swoje, czasem wina obrońców... Wstyd, że nie potrafilismy zyskać przewagi w meczu u siebie - przy tak fantastycznych 3 500 kibiców poswięcających swoje zdrowie dla tak słabo grającej Wisełki. I wstyd, że ten Polsat cały nie potrafi stanąć na wysokości zadania. |
|
|

|
||||||
|
|