|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ile kosztuję odbitka jednego zdjęcia do legitymacji ?
Potrzebuje szybkiej odpowiedzi |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Na jakiej ulicy można sobie autko zostawić koło dworca PKP (bezpłanie) ? Dziś wyjazd do Sosnowca
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
masz bezpłatny parking nad peronami
)![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
A jaka to jest ulica ? Będziemy późno wracać żeby nie było tak że idę w nocy po auto a tu zonk, parking zamknięty hehe
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() Jaki był adres strony www z dokładną lokalizacją wszystkich przystanków MPK w Krakowie ? wiem że takowa strona istniała ale po format C:/ wszystkie adresy poszły w kosmos. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czy ktoś z Myślenic wie w jakim barze jest polsat sport alb tv4?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
TV4 to chyba w każdym, ale pewien nie jestem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
www.mpk.krakow.pl rozkład jazdy - wg przystanków - przystanki od A do Z... a jak "lokalizacje" na mapie to sam jestem ciekaw...
Ostatnio edytowane przez Kaan : 15.07.2009 o godz. 13:31.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.mapakrakow.pl/ Przydatna rzecz. Pozdro ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Dni Mszany Dolnej sa a szczegolowe informacje na ich stronie internetowej ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Panowie, potrzebuję jakiś dobry konwerter plików wideo. Moje Dvd nie czyta plików Xvid, a wszystkie konwertery co sciągnąłem, to albo dodają jakiś znak wodny, albo przerabiają tylko połowe. Jakiś sprawdzony, który używacie i możecie powiedzieć że jest dobry.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Szukam dobrego i taniego oświetlenia do roweru najlepiej na allegro.Pytam się bo kurde co nie kupie to jakiś bubel.
rafalek na jaki format ma być? Avi? MPEG? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Problem z kompem. Kupiłem ostatnio lapa, sformatowałem go i nie mam sterowników. Największy problem polega na tym, że na stronie producenta (dell) znalazłem te sterowniki i ściągnąłem plik podejrzany o sterownik.
Tylko są dwa ale: jest podejrzanie mały (pare kb) i nie mam go czym otworzyć (plik się nazywa: DellDriverDownloadManager typ pliku Application Manifest). Jak to to otworzyć/zainstalować inne sterowniki ![]()
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::.. ... i nie zmienia sie nic!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
ale zależy kolego do czego te sterowniki;>
jak masz np karte graficzna geforce to stery ściągasz ze strony geforce'a itd. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Siedzi Radeon, ściągnąłem ze 3 wersje sterowników i we wszytskich wyskakują błędy. Potrzebne są raczej sterowniki konkretnie do tego modelu lapa
![]()
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::.. ... i nie zmienia sie nic!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
na jakiej podstawie ?
wszedl ten przepis chyba 2 miesiace temu, wielu uzytkownikow bylo oburzonych bo stwierdzili ze mBank wymusza na nich uzywanie hasel smsowych. pytanie nr.2: Dlaczego mojej kobiecie wzieli ~20 zl za wyslanie hasel jednorazowych ?A tutaj info z mBanku: http://www.mbank.pl/blog/artykul.html?id=367 dokładniej to: Cytat:
Ostatnio edytowane przez mathouse : 15.07.2009 o godz. 19:04.
![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Wybierz model swojego laptopa i w video znajdź sterowniki do karty graficznej. POP kliknięciu wyskoczy Ci okienko, czy chcesz użyć delldriverdownloadmanager, czy ściągnąć za pomocą przeglądarki internetowej - wybierz drugie i po jakimś czasie będziesz miał sterowniki. Jakbyś miał problem, to napisz co to za laptok i jaka karta graficzna w nim siedzi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie - co zrobić kiedy zamoczona Nokia N95 nie chce w ogóle się włączyć, nastepnie po suszeniu suszarką równiez nie chce się włączyć w dodatku na ekranie pojawiają się białe plamy i tel nie reaguje. Do wyrzucenia? Dzisiaj na tym meczu mi się zmoczyła i teraz jestem w lekkiej dupie za przeproszeniem....
![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
poczekaj do rana. wyjmij baterie i go "otworz" a jak to nie podziala to trzeba go przeczyscic ale to juz chyba w komisie
![]() ps nie tylko Ty jestes w takiej dupie ![]() |
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
macie gdzieś bramki z wczorajszego meczu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
sport-video.pl i poszukaj....
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Cytat:
Dobrze wiedziec przejde sobie na smsowe. Pozdrawiam ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Takie pytanie. Gdzie w Rynku bądź w okolicach dworca głównego można za free albo za drobną opłatą zostawić bagaż. Kiedyś zostawiałem na dworcu ale te szafeczki trochę kosztowały i nie pamiętam czy wypluwały kase po oddaniu kluczyka czy nie
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
mam dosc istotne dla mnie pytanie:
90minut i pzpn napisał(a):
oficjalna napisał(a):
Ostatnio edytowane przez Domas : 16.07.2009 o godz. 16:49.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
hmm ja tez z cyklu zalany kom. tylko kuzwa mam go nowego od 10 dni!
samsung avila....dotykowy ekran nie dziala jak powinien..myslicie ze to kwestwia przesuszenia? nie moge go rozkrecic bo jakbym chcial cos z gwarancji potem to mi dupe pokaza. pomijam plame i jakis dziwny jasniejszy pasek po skosie ekranu<co?> z tym da sie chyba zyc na gwarancji mi nic nie zrobia?przeciez to nie moja wina ze jak popadało to sie zjebal;d |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|