|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
ejj nie wie ktos kiedy wyniki na ekonomicznej agh i rolniczym bo zdawalo mi sie ze kolo 14 a na roniczym juz znajomym pisze ze sie dostali a mi oczekuj wynikow
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Na AGH wyniki 15.07 o 16 ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Hmmm... dlaczego sie nie dostalem na wydzal mechaniczny na mechanikę na PK? W sumie bardziej liczę na kierunki gdzie liczy sie geografia na AGH ale to miala być droga rezerwowa a tu lipa... Ktos wie jaki był próg?
![]() Towarzystwo Sportowe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jak sie dowiedzieć na PK czy sie jest na liście rezerwowej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
rok temu na PK gdy była 2-3 rekrutacja to list do domu Ci przysyłali
Oczywiście nic nie trzeba było donosić.Żadnych świstków ,że chce się brać udział w kolejnej rekrutacji. Nie wiem jak to jest w tym roku ![]() ![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja mam takie małe pytanko .. a właściwie prośbę o pomoc . Otóż na poniedziałek mam wyznaczony termin wgladu do swoich prac maturalnych. Problem jest taki ze nie jestem z Krakowa i nie za bardzo wiem jak dostać się z Dworca Głównego na Hutę na osiedle Szkolne komunikacją miejską. Byłby ktoś tak uprzejmy i pomógł w potrzebie ? =)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła.
Warszawa da się lubić, Warszawa da się lubić, tu trzy punkty można zdobyć, tutaj Legię można ubić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wsiądź w tramwaj nr 4 (kierunek Wzgórza Krzesławickie)
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
****a, to są jaja, punkty wymagane 40 punkty zdobyte 46 status NIEPRZYJĘTY... A żadnego maila nie ma! Anty PK, czekam na wyniki z AGH
![]() Towarzystwo Sportowe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Punkty wymagane, to są minimalne punkty jakie trzeba mieć, żeby byc branym pod uwagę w rekrutacji, a realny próg "dostania się" tworzą sami kandydaci.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ma ktoś znajomego co się dostał na UP na wychowanie obronne a rezygnuje?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja mam pytanie... mógłby ktoś nakreślić jak wygląda potwierdzenie opłaty rekrutacyjnej w tym systemie na AGH-u? Bo piszą, ze do jutra do 12 ma coś byc odnotowane na koncie, a jak nie to do WKR pokazać...
edit: mi tez zniknęły...
Ostatnio edytowane przez palikot : 12.07.2009 o godz. 19:09.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po prostu pojawią Ci się w rubryce informacje o rekrutacji tabelki z wybranymi kierunkami itd.
No i będziesz mieć STATUS - KANDYDAT.Znowu coś tam kombinują na tej stronie bo zniknęły mi deklaracje. Komuś też? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Myślę że powinieneś się dostać. Ja właśnie jestem po pierwszym roku na administracji na UP też zaocznie i wiem, że sporo osób było przyjętych z listy rezerwowych a w ogóle to i tak dużo więcej osób w tym roku przyjmują w porównaniu z poprzednim rokiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Bo nie podpisałes deklaracji w liceum ze chcesz aby Twoje wyniki byly w rejestrze. Musisz im dostarczyc bo nie moga ich pobrac z rejestru jak ich tam nie ma.
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Witam,
bardzo chciałbym dowiedzieć się co niecoś o tym kierunku, najlepiej od osób z Politechniki Krakowskiej. Niestety nie dostałem się na budownictwo w 1 rekrutacji i dziś pan z WiL do którego dzwoniłem powiedział mi, że nie widzi dużych szans bym dostał się tam w 2 rekrutacji (mam 70% z mat a trzeba 75...). Zastanawiam się teraz nad alternatywą. Co ciekawe... oprócz inż. środowiska zastanawiam się nad ... finansami na UEK... Wiem, kierunki nie za bardzo ze sobą spokrewnione, ale to chyba też najlepiej pokazuje to, że do końca nie jestem przekonany co w życiu chciałbym robić. Reasumując chciałbym się dowiedzieć : a)czy są i jak duże szanse by z inż. środowiska przenieść się na moje upragnione budownictwo b)inż. środowiska - dobry czy zły kierunek? jak przebiegają studia itd. c)to samo co wyżej tylko o finansach i tu pytanie do studentów UEKu d)czy i jakie mogę mieć uprawnienia budowlane po inż. środowiska e)... myślicie że pan z PK z WiLu wie co mówi i na budownictwo w 2 rekr. malutkie szanse? Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy jeżeli limit osób przyjetych jest 100 osob i np. przyjuja w 1 rzucie 110 osób to w drugiej rekrutacji przyjmuja tak ze np ogolnie bedzie 120 czy raczej dążą do tego aby w drugiej rekrutacji bylo 100 osob tyle ile limit mial wynosic? Bo jezeli np przyjmuja 120 osob to pozniej podczas sesji beda chcieli te 20 osob usunac?
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Jak przyjma 110, to zawsze jakas cześć nie podejmie wyzwania, wybierze inne studia i potwierdzi swoja chęc np 85, wtedy w drugiej rekrutacji bedą dobierać te brakujące +/-
Jak jest komplet to nie ma drugiej rekrutacji |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy ma ktos kontakt do jakiegos dobrego korepetytora z his i wos?
pilnie potrzebuje...aa i bez cen typu 150zł za 45 minut prosze ![]() |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Czy jakiemuś szczęśliwcowi udało się już wejść na stronę UJ'otu?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie to chyba jak wygrac 6 w Lotka
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A to dziś wyniki UJ?
![]() Jejku ale mam spinę przed jutrem... Obym sie dostał na AGH ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kurde to już jest naprawdę pzresada......
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Gdzie polecacie iść na studia tak aby:
- zloty były co drug tydzień - poradził sobie ktoś kto niewiele miał wspólnego z językiem ang i matematyką - i ogólnie żeby nie było dużego problemu z zaliczaniem egzaminów ![]() ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Yyyy... poważnie chcesz iść na studia? Co do punktu 1 to nie wiem, ale jeśli faktycznie nie chcesz się uczyć to Kup Sobie Wykształcenie im. Frycza-Modrzewskiego (obecnie Akademia Krakowska) będzie idealną uczelnią....... z tym, że tam się płaci. Ile - nie wiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
46. na matematyce na UJ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Poza tym jak ktoś chcę się uczyć i pogłębiać wiedzę, to będzie robił to niezależnie od uczelni- czy będzie to UJ, czy Akademia Krakowska. Przypadki znam doskonale, i to nie tyczy się tylko szkół wyższych ale także m.in. liceów.
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 14.07.2009 o godz. 18:18.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pirat nie takie przestarzałe, bo sprzed dwóch lat
![]() Owszem odrobinkę przekoloryzowałem, ale ta uczelnia akurat dobrą opinią się nie cieszy. No chyba, że władze Krakowa to Twoja rodzina i chcesz zarekomendować ową placówkę...? ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|