|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakie piwo najbardziej lubicie? | |||
| Tyskie |
|
345 | 28,89% |
| Warka |
|
74 | 6,20% |
| Żubr |
|
96 | 8,04% |
| Carlsberg |
|
107 | 8,96% |
| Heineken |
|
95 | 7,96% |
| Żywiec |
|
172 | 14,41% |
| Tatra |
|
51 | 4,27% |
| Harnaś |
|
45 | 3,77% |
| Okocim |
|
54 | 4,52% |
| Lech |
|
155 | 12,98% |
| Głosujących: 1194. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() a ja po raz którys ponowie pytanie czy ktoś wie gdzie można kupić TUBORGA? ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
ostatnie 2-3 miesiace dosc czesto pilem Wojaka (zielony 6%) jest to naprawde zajebiste piwko oczywiscie musi byc odpowiednio zmrozony
polecam |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Podbijak WOJAKA. Ostatnio zacząłem go pić. Może rarytas to nie jest. Piwo jest poprostu dobre. Ma konkretne volty - 6% i jest tanie-około 2 zł
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
a pił ktoś z Was "Łomżę"? bo słyszałem że bardzo dobre piwo w korzystnej cenie
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
ja ze swej stropy polecam karpackie,tanie a swietne
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Łomża dobre piwo widziałem u mnie po 2.09 zł w butelce ale butelka bezzwrotna Karpackie to średnie co ma 6.8 % jest też dobre to mocne już nie bardzo mi smakuje
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
na kaca polecam wypic gorącą herbate z 3 łyżeczkami cukru- bardzo pomaga.Po drugiej szklance osłodzonej herbaty kac całkowicie minął.Wczoraj 9 browarów walnełem ,jak dla mnie to spora ilośc ale na szczęście po kacu ani śladu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
tego całego Goolmana to się da pic? ostatnio widziałem wypuścili w takiej 'ładnej' buteleczce przeźroczystej 0.33 ...
![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Już dawno go w takich sprzedają. Dobry jak na swą cenę, coś w stylu Millera.
Ja polecam Ciechana. Szczególnie "wybornego". Klasyka niepasteryzowanych piw. ![]()
TRÓJKOLOROWE BRONOWICE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Alkohol wydłuża życie !!!!
http://wyborcza.pl/1,76842,6801092,A...o_nie_pic.html |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Z moich ostatnich batalii z piwem wywnioskowałem iż:
- Każdy Wojak to straszny niesmaczny syf - Okocim Mocne bardzo dobry beer - Warka w plastiku totalny syf - Karmi Black, pomimo niechęci do tego piwa - naprawdę bardzo dobre, chociaż słabe (4%). ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
nie wiem czy to tylko moje odczucie, ze Tyskie ostatnio bardzo stracilo na smaku
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chyba zartujesz,niewiem jak super mocny 9% ale zielony jak dla mnie w smaku jest zajebisty a i przy okazji tani no ale kazdy woli co innego
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ja ponawiam pytanie
wie ktoś gdzie mozna nabyc piwo niefiltrowane? bo do Lwowa nie chce mi się jechać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam, mam pytanie,
co sadzicie o Warce i Tatrze w PET 1,5 litra? Ktoś miał okazje pić z plastiku? Ma to jakiś smak piwa? ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dla mnie Warka w tej butelce jest inna w smaku od tej z puszki czy szklanej butelki jak dla mnie mniej smaczna,tatry nie piłem ale nie lubię tatry w ogóle.Lech Mocny mój faworyt na wakacje
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
z plastiku troche gorzej smakuje chyba ze zmrozona, lecz i tak lepiej przelac do kufla
co do wojaka 9% to jest słodziutki i mozna go wypic w niecałe 2min ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jak dobrze pamiętam takie piwo można było jeszcze nie dawno kupić na ulicy biezanowskiej na Starym Prokocimiu jak ci zależy to jutro postaram się tam podejść i upewnić się czy na 100% jest
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jestem wielbicielem piwek pszenicznych i wczoraj wpadł mi w ręce pszeniczny Okocim(taka sama fikuśna butelka jak Mocny, ale z żółtą nalepką na szyjce) i muszę przyznać, że więcej niż przyzwoity, a i cena rozsądna. Mam już dość płacenia chorych cen za Paulaner'a(taki dobry, a szwabski
). Okocim Pszeniczne jest może i troszkę od Niemca gorszy, ale ważne, że nasz - Polski!Polecam! ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie bo rzadko pije Żubra...
Czy zdarzyła sie wam puszka, gdzie po otwarciu piwo śmierdzi jak wyciśnięta szmata do podłóg? Smak jest ok, ale ten zapach... ;/ ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ale w butelkach(nie mam pojęcia czemu) zapach jest ok.![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a w Biedronce jest Leżajsk po 2 zł,bardzo dobre piwo,ma taki głęboki smak
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na kolejny raz bedzie butelka, ale zawiodlem sie...
Ciekawe co oni tam dodali że tak jebie... ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
ciekawe co z tymi puszkami robili ze tak jebie
Jakby nie było Żuberek dobrze podchodzi ![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Moim nowym-starym faworytem jest Okocim Mocne. Prosto z lodówki oczywiście. Kto pił ten wie
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
spotkał się ktoś w Krakowie z piwem "Brackie" ?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|