|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
przenieśli na:
Oddział Paszportowy Kraków, ul. Przy Rondzie 6; sala obsługi (parter), tel. 0123921820 Kierownik Oddziału: Stanisław Chmielewski; e-mail: [email protected]. ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ma ktoś jakąś stronkę gdzie można za darmo (najlepiej bez limitów czasowych) oglądać chirurgów (Grey's Anatomy)
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mam prośbę do posiadaczy Guitar Pro 5.
Czy ktoś mógłby ściągnąć dla mnie dwa pliki, zapisać je w formacie .gp3(wiem, że to możliwe), a potem wysłać mi je na mail'a? Bardzo byście mi ułatwili życie. Z góry dziękuję! Tu podaję linki: http://www.ultimate-guitar.com/tabs/...guitar_pro.htm http://www.ultimate-guitar.com/tabs/...guitar_pro.htm A tu mail'a: [email protected] ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Od 4.05.2009 r. do 31.08.2009 r. będzie można załatwić sprawy paszportowe popołudniami w Punktach Paszportowych w Krakowie, Nowym Sączu i Tarnowie, które będą czynne w poniedziałki w godz. 9 - 17; od wtorku do piątku w godz. 8 - 17. http://www.wrotamalopolski.pl/root_B...cych+z+ulg.htm ![]()
...nieczytelny...
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Miłych seansów: http://www.surfthechannel.com/show/88.html ![]() A ja zadam może troche śmiesznie pytanie;p Nie wiecie co trzeba zrobić żeby zostać Wiślackim Smokiem ? Jakiś casting jest czy coś ? ![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35804,2854392.html Małe wspomnienie o Panu Tadeuszu przy okazji: http://tygodniksalwatorski.icm.com.p...rder=0&thold=0 Następnego castingu przez długie lata obecnemu Smokowi nikt zapewne nie życzy.
Ostatnio edytowane przez Romy S. : 12.07.2009 o godz. 19:01.
![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zna ktoś stronkę www. gdzie znajdę ogłoszenia o sprzedaży samochodu oczywiście PL
otomoto i allegro odpada ![]() ![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wie ktoś jak wygląda wejście szpilkowe na płycie głównej?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam mam takie pytanie.
Od pewnego czasu koledze wyłącza się monitor. Sprawa wygląda tak wczytuje się Windows i po wczytaniu procesor chodzi dalej a monitor się wyłącza. Po włączeniu trybu awaryjnego w ustawieniach monitora są inne parametry niż te które kiedyś ustawiał a po zmianie tych parametrów na odpowiednie daje zastosuj a tu monitor znów się wyłącza. Stąd moje pytanie co jest tego przyczyną i jak to naprawić Zapomniałem dodać że podczas włączania pojawiają się na ekranie paski... Powód: bo tak i już............
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 12.07.2009 o godz. 21:33.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
gdzie zrobić koszulki własnego projektu?
tu www.szaliki.com czy tu? http://ok-kibice.pl czy jakas inna firma? a i jaka metoda robic nadruk, ktory sie najlepiej trzyma, i jaka powinna byc cena jednej koszulki przy nakladzie 15-20 sztuk( z przodu herb na piersi, z tyłu grafika średniej wielkości i na karku napis) t-shirty trzeba miec swoje czy te firmy maja swoje na ktorych robia? sory ale kompletnie lysy w tym jestem
Ostatnio edytowane przez kamilll1906 : 12.07.2009 o godz. 21:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
WISLAZWE ja miałem podobna sytuacje. Komp sie uruchamiał a monitor sie wyłaczał, po kilkunastu dniach doszło do tego ze komp sie uruchamiał a monitor wcale sie nie chciał właczyc ;/ Powodem była karta graficzna. Po wymienieniu wszystko chodizło ok. Nie znam sie na kompach zbey doradzac ale na podstawie mojego pzypadku moze uda sie pomoc Wam
Najlepszym sposobem zbey sprawdzic czy karta Mu nie siadła to wziac karte zamienna z jakiegos innego kompa i sprawdzic czy bedzie działac ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:29.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Najprościej to albo Wadowicka/Kapelanka lub Konopnicka/Monte Cassino -> Zielinskiego (na nowy most) Pozniej caly czas Księcia Józefa i jesteś w Kryspinowie później zakret w prawo(za stacja po lewej stronie i jak dobrze pamiętam często tam stoi limuzyna z reklama wynajomowania limuzyn) ale to spokojnie trafisz:]. I jestes.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Hej, mam pytanie jestem na kupnie telewizora LCD do mniejszego pokoju, zależy mi na 22 calach bo większego nie ma sensu. Mam na oku trzy: TV LCD SAMSUNG LE22B450, TV LCD SAMSUNG LE22B650 lub LCD LG 22LG3050. Za telewizor chce wydać maksymalnie 1200-1300zł. Dlatego chce zapytać który bedzie lepszy i dlaczego ? Na jakie parametry patrzeć ? I jeszcze jedno pytanie jeśli mam Cyfre tylko dekoder bez wejścia HDMI, jaka jest różnica z kablem HDMI obrazu na cyfrze od przez kabel SCART (euzozlacze). Niedlugo bede przedluzal umowe z cyfra i nie wiem czy opłaca się brać dekoder z HDMI. Prosze o konkretną pomoc.
Pozdrawiam ![]()
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Pamiętaj że nie wystaczy ci tylko dekoder z HDMI ale i dodatkowa miesięczna opłata, dla mnie jest to zbędne w tym momencie ale telewioz bym nabył z funkcją HD bo coś się może "ruszy" w Polsce w tym kierunku.
Co do TV posiadam LCD Samsunga i jestem zadowolony ale różnice niech wyjaśni ktoś inny ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Powiedzcie mi, opłaca się teraz wymieniać euro na złotówki, czy poczekać bo na wzrost kursu tej waluty? Ktoś w tym siedzi, wie
?![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nikt Ci nie da gwarancji ze kurs bedzie jeszcze lepszy, moze zaczac spadac w dol.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie, chciałbym się dowiedzieć jak wyglądają połączenia komunikacją miejską z Ruczaju (ul. Zachodnia) w okolice AGHu ( a więc trasa pewnie często uczęszczana podczas wydarzeń sportowych na Reymonta
) Autobusy,tramwaje ? Czas przejazdu? Sprawa dość ważna, ponieważ, jestem przed wyborem lokum na studia...Z góry dziękuję. |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
194, 114. Czas przejazdu.. około 25minut.
Ostatnio edytowane przez Lupo : 13.07.2009 o godz. 10:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A po wakacjach - wrzesien/pazdziernik - kurs spada bo ludzie przyjezdzaja i sprzedaja ![]() ![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok. Dzięki. Tak myślę na dniach wymienić bo kurs nie jest zły..
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Potrzebuję aparatu cyfrowego do 500 złotych. Takiego żeby czasami pstryknąć zdjęcie, zabrać na imprezę czy wakacje. I ważne żeby był jak najmniejszy. Mógłby ktoś coś doradzić?
Ja znalazłem taki: http://www.cyfrowe.pl/aparaty/benq-c1220.html Czy wart jest on uwagi? Z góry dzięki za odpowiedź. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
ja mam taki:http://allegro.pl/item680415683_fuji...or_czarny.html i mogę go polecić z czystym sumieniem,też go używam rekreacyjnie od czasu do czasu i w zupełności wystarcza
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Podany na stronie SKWK terminarz ekstraklasy 09/10 jest orientacyjny, prawda? Tzn mecz z Lechią wpisany na 12.09 (sobota) może być równie dobrze 13.09 w niedzielę? Upewniam się, bo to w moim przypadku niezwykle ważne.
EDIT: Ok, czyli klasycznie. Bardzo dobrze.
Ostatnio edytowane przez Prezydentowa : 13.07.2009 o godz. 13:03.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, równie dobrze może być w piątek, C+ decyduje
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bedzie na jakims kanale najblizszy mecz pucharowy Wisly
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie, może na sopcascie będzie
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Może ten artykuł Ci coś pomoże, bo akurat testowali do 500zł |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Co znaczy powiedzienie ajwenhoł (napisałem po PL bo nie wiem jak to sie pisze)? Piłem dziś z typem i cały czas mi tak mówił. Jak zapytałem co to oznacza to sie zaczął śmiać i powiedział że historii nie znam.
|
|
|
|
PNU '06
Od: 08.2004
Offline |
|
|
To się pisze Ivanhoe. A potem to juz google
![]()
PNU '06
Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy! |
|
|