|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A może ma po prostu znaleźć napastników za darmo lub prawie darmo? Efekt nietrudny do przewidzenia ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
a to nie wiedziałem ale w takim razie Boże daj siłę zarządowi żeby do jutra Braz był załatwiony
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Adis Nurković w Wiśle raczej nie zagra, przynajmniej na tę chwilę tak wygląda jego sytuacja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Gdzieś jest napisane co stało się Głowackiemu? Niektórzy kraczą jakby pół roku miał nie grać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Głowa ma drobny uraz podobno z tego co na oficjalnej pisze.
Co do Jopa to jak dla mnie spoko transfer jak się w ciągu roku sprawdzi to przedłużą z nim kontrakt pewnie na 2 lata jak ze Singlarem a jak nie to nara. Bardzo rozsądne posunięcie klubu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Transfer Jopa w najmniej oczekiwanym momencie. Ciekawe co to oznacza. Każdy ma swoje wersje ale tego przekonamy się w najbliższym czasie. Jak dla mnie Jop był zdatny piłkarsko 2 lata temu. To co pokazał w reprezentacji i w FK w meczach z Legią nie napawa optymizmem. Oby kontuzja Głowackiego nie była poważniejsza i nie oznaczało to końca rozmów z jakimś prawym obrońcą.
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
dziwne ze nikt po meczu nie pytal Skorży o transfery
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=21355
jesli to prawda to są już kpiny |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
mam nadzieję że będzie jak z Jopem że nie ale jednak tak
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
||
Jaki jest efekt ? Dwaj ostatni już są w Wiśle.. Może Zubanovic mówiąc w ten sposób chce podbić wysokość wynagrodzenia dla piłkarza albo dla siebie ? Z jednej strony może to być prawda , a z drugiej dobry prognostyk. Poczekamy, zobaczymy........ ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
czyli nadale będzie jeden wielki cyrk z testowaniem kolejnych kandydatów...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Lecz w końcu bramkarze nie przyjadą wiedząc jak u nas się to kończy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
O ile to prawda (jeszcze raz powtarzam,żeby nie brać tego za pewnik) to czasu na testowanie kolejnych wynalazków już raczej nie ma.....Wierzę jednak ,że Pan Bedarz ma jeszcze w zanadrżu jakiegoś bramkarza co najmniej na poziomie Nurkovica. Jakoś nie wyobrażam sobie,żeby w nadchodzącym sezonie drugim golkiperem był Filip Kurto.......
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ja bylbym za tym zeby co poniektorzy pzrestali czytac doniesienie medialne i gazetowe...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ja się zastanawiam jak słaby musi być obecnie Cebanu że przy takim bramkarzu jak Pawełek nie dostał nawet jednej szansy w poważnym meczu, chyba że to Kazimierski ma więcej do gadania przy obsadzie bramki ...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jak jest to prawdą, że dwa razy zmieniali umowę to wielkie brawa, zapewne poszło o pare tysięcy euro, które dawaliśmy takim zawodnikom jak Niedzielan, Dawidowski. Dla nich pieniędzy nie zalowali, ale zeby Bramkarza pozyskac, który jest teraz bardzo potrzebny to już nie, obym się mylil.
Trudno to nazwac polityka transferową |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Cytat:
http://wislaportal.pl/news.php?id=15669 Czyli wygląda, że raczej sprawa Nurkovicia upadła definitywnie, skoro trener mówi o kolejnym bramkarzu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Śmiać się chce. Jeśli rzeczywiście dwa razy obniżaliśmy zaproponowaną kwotę to się nie dziwię.
Swoją drogą, szukamy bramkarza od kilku sezonów, jak trafia się wreszcie w miarę dobry, to na przeszkodzie staje kasa. I to drobna. Jak dla mnie paradoks. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Może będzie jak z Jopem? Nic z tego nie wyjdzie a w niedługim czasie bedzie info, że podpisalismy kntrakt
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wystarczy tylko pogratulować działaczom, którzy są odpowiedzialni za transfery.
Nic nie mówmy, bo to może być kaczka dziennikarska. Poczekajmy, aż się wszystko wyjaśni. W 3-4 rundzie zagramy z Filipem w bramce, a nóż wyrośnie z niego taki bramkarski Błaszczykowski |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/0,1248675,20067...wiadomosc.html
Kolejny blef albo nici z Braza i Nurkovicia. Mam nadzieje że jak rezygnują z nich to mają kogoś innego. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Nurkovica bym brał bo ma on niezły refleks i świetne warunki fizyczne. Myślę, że możnaby było z niego jeszcze zrobić świetnego bramkarza w ciągu 2-3 lat. A już teraz pewnie by się nadawał do gry w lidze.
Braz? Nie jest to typowy prawy obrońca. Może rzeczywiście lepiej byłoby przekwalifikować Łobodzińskiego na stałe no i cały czas szukać prawego obrońcy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Niestety z Nurkovicem to moze byc prawda bo za dlugo to trwa. Jesli byl obserwowany przez pol roku to za nim go zaprosilismy na testy mozna sie bylo dowiedziec czy w ogole jego oczekwiania finansowe sa w naszym zasiegu. Tak stracilismy tylko miesiac, a bramkarza dalej nie ma. Do tego wychodzmy na niepowazny klub po raz kolejny. Podejrzewam, ze skoro WIsla 2 razy zmieniala warunki to raczej nie na lepsze dla zawodnika. Takie rzeczy to mozna robic w Football Managerze ale nie w zyciu. Partnerow trzeba szanowac. Swoja droga to smieszne, ze zalujemy tych kilku euro skoro i tak mamy go wypozyczyc tylko najpierw. Jaskos na placenie pensji Beto-na kasa byla.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Ten cały jego menago to niezły filizof ![]()
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda
Polen Polen über alles |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Tak w ogóle to według mnie wszystko odbija się na transferach przez to, że jest kłopot z stadionem ;/ Gdyby Wisła miała zaklepany Stadion Śląski to nie wahałaby się dać kilka tysięcy więcej Nurkoviciowi. Niestety w ostatnich dniach pojawiły się problemy z tym stadionem, przez co stracimy porządną kase ;/ moglibyśmy być kilkaset tysięcy w przód a nie jesteśmy, tak samo z TV ;/ gdyby była relacja to była by kasa
Ale w POLSACIE jest gnój Solorz i niestety chce osłabiać Polskie Kluby aby Śląsk jak najszybciej stał się international level. Mógłbym się założyć o cały majątek że gbyby Śląsk miał grać w Pucharach to na 100% byłaby transmisja! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|