|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W Gdańsku 2x tańższe niż w KrK?
A czym sie różni meczówka od repliki? ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jakościa i wykończeniami ;D w Rzeszowie widziałem wczoraj repliki po 99 zł i orginałke za 199 zł w Plazie ;D
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A bardzo sie roznia meczówki od repliki na pierwszy rzut oka?
Zaznacza, mnie chodzi tylko i wylacznie o koszulke z duzym logien TF Kable ;] ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
no TFkable ;D
Ta wg mnie lepiej kupić sobie w repliki niż jedna oryginalną. Jakby 2 osoby przechodziły koło Ciebie, 1 w meczówce druga w replice to by wyglądały identycznie ;d ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma w Krakowie gdzies taniej? Skoro w Gdańsku są za 50zł,,,,
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Replika od oryginału wizualnie się prawie nie różnią, bardzo subtelne detale.... w niższej cenie obecnie nie widziałem.
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
NO nic, dzięki za pomoc.
Ewentualnie gdzie moge szukać koszulek? W jakich sklepach? ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
WŚ,Fanatyk,Tesco(?),
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Replika Umbro z TF niczym w sumie sie nie różni od oryginału... logo klubu jest tylko dodatkowo obszyte... ale na pierwszy rzut oka brak jakichkolwiek różnic...
Posiadam koszulki wisły i akurat wiem co mówie bo mam replike z tamtego czasu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy będą w tym sezonie nowe wzory koszulek pierwszej drużyny czy identyczne jak na wiosnę ? Bo chće sobie kupić koszulkę ale żeby była na czasie a wiec aktualna na zaczynający się sezon.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
A mnie wkurza, że sprzedawane koszulki "oryginalne" nie są identyczne jak te w których gra nasza drużyna.
Chodzi mi o brak napisu na tylnej części kołnierzyka "MISTRZ POLSKI 2007/2008" - bo taki chyba był w ubiegłym sezonie. W końcu jak płacę te dwie stówy to chcę mieć koszulkę taką samą jak Brożek ![]()
Ostatnio edytowane przez cassius31krakow : 10.07.2009 o godz. 21:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie ma nikogo poinformowanego
|
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
to prawda , koszulka wisły na numerach ma napis ekstraklasy jak sie, bliżej przyjżymy i napis mp polski i po 2
wislacki swiat mugłby zamawiać jusz gotowe a numer i ksywe czy coś ,samemu dopisac bo 2 bańki nie chodzi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
na 90% Nie będzie. Koszulki zazwyczaj są na dwa sezony,a ten mamy dopiero rok. Poprzednie były z tym paskudnym krzyżem.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jesteście pewni, że nie będziemy mieć nowych koszulek?
Szkoda, bo nowy model Umbro prezentuje się na serio ładnie. Rangers i West Ham takie dostali. ![]() ![]() Schludne, proste, bez żadnych udziwnień. Może za rok...
Ostatnio edytowane przez Krissu : 12.07.2009 o godz. 22:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Co wg. Ciebie jest udziwnieniem na naszych koszulkach? Moze Biała Gwiazda o którą tak tutaj walczono (co prawda miała być na sercu , no ale jeśli nie można mieć czego się chce to trzeba się cieszyć z tego co się ma
) Od czasów koszulek Nike z bbiałym polem na nazwisko i charakterystycznym "kołnierzem" te stroje Umbro są najlepsze ,a te przytoczone przez Ciebie wyżej to nadają się ale jako szmata do ścierania pomyj ...Pozdrawiam serdecznie =) |
|
|