![]() |
no, wiektos cos o replikach koszulek meczowych na sezon 2008/2009? czy są rozmiary S? chciałbym taką nabyć i lansować się po warszawie
|
no po wawce to sie polansujesz z pare minut...
|
nie jest tak źle. według prawa jestem nietykalny
|
to krzyknij na żylecie że jesteś nietykalny
zobaczymy jak długo to prawo Cie uchroni :D dobra rada, kup sobie, jeździj w niej na mecze TSu, chodź po domu, ale nie wychodź w niej na dwór nie chcemy widzieć barw płonących na płocie na Łazienkowskiej czy innej Konwiktorskiej... |
jeżeli Nike wykupi Umbro to logo tej firmy i nazwa zostaną zamienione na nazwe NIKE, czy pozostanie tak jak jest?
|
Zależy czy wykupią akcje tej firmy, czy też całą firmę, jeśli wykupią całą firmę , to zmieni się na Nike , a jeśli nie to chyba nie .
|
Mam zamiar sobie kupic koszulke na sezon 2008/09 i mam pytanie, mam 169 cm wzrostu i jaka to literka(np M, S) bo ja sie nie orientuje, i czy oplaca sie kupic taka na allegro?? Sa one tam tansze, ale jak prezentuje sie matreial, herb i tp?? Wie ktos??
|
myslę, ze S ja mam podobny i wzrost i S to dla mnie troche za dużo
nigdy nie pójdę na zyletę bo złapie jakiegoś syfilisa |
z tego co czytalem to maja wykupic tylko akcje wiec logo pozostanie bez zmian.
|
Oczywiście, że bez zmian. Nike nie mógłby sobie pozwolić na stratę, tak dobrze wypromowanej marki, jaką jest Umbro. Podobnie ma się sprawa z RBK, który jest własnością Adidasa.
|
O tym że Reebok nalezy do Adidasa nie wiedziałem. :)) To dobrze że marka Umbro zostaje bo moim zdaniem jest to naprawde solidna firma, która spokojnie rywalizuje z najlepszymi (Nike, Adidas).
|
heh a zwrócił ktokolwiek z Was uwagę na datę tego artykułu? :P
jest z października 2007, a Nike przejęło UMBRO w listopadzie, czyli 10 miesięcy temu :) jakby ktokolwiek doczytał do końca, to raczej trudno było nie zauważyć tego, że jest tam mowa o tym, co się stanie jeśli Anglia nie awansuje na euro... no i nie awansowała :P |
Cytat:
Edit: To chyba, że tak. Bo zimny pot mnie oblał;) |
Cytat:
|
Cytat:
http://img360.imageshack.us/img360/3287/11862631sg6.jpg <-- niebieska http://img246.imageshack.us/img246/9232/25073239ip7.jpg <-- biała Są to fotki z oryginalnych koszulek a replika oprócz jakości materiału i naprasowanej gwieździe nad herbem i na ramieniu jest identyczna |
proszę mnie nie nazywać warszawiakiem! tylko sie tam urodziłem, a mieszkam kilometr od tabliczki "WARSZAWA"
|
mam w sumie 2 pytania, bo nigdy nie kupowalem koszulek wiec nie wiem. kiedy mozna sie spodziewac w sprzedazy koszulek Marcelo z numerem 3.
drugie, jeszccze glupsze byc moze: te koszulki co SiLenT linki do nich zamiescil to w sklepach umbro mozna kupic? |
numerek sobie możesz sam kupic tj. przy kupnie w WŚ np. dopłacic za numer i nazwisko.
koszulki sa w sklepach Sizeer (dawne Athlete's Foot) |
A można zakupić koszulki polo Umbro ? Granatową z niebieskimi paskami. W niej często są piłkarze i trenerzy np w samolocie podczas wyjazdu. Bo na oficjalnym sklepie ich nie znalazłem.
A można sobie zamówić koszulkę meczową bez Salwatoru na plecach ? |
a te numerki to wyglądają jak na meczowych czy jakieś podróby? bo nie wiem czy brać z numerem
|
Cytat:
|
nie sprzedają nigdzie z logiem Salwatoru - i słusznie.
Cytat:
|
Cytat:
|
A mi wlasnie przyszla koszulka meczowa z WS i powiem tylko ZAJEBISTA, wykonanie, wzor i material naprawde super.
A i jak sie ubierze to sie b.dobrze prezentuje. 100% zadowolenia |
Cytat:
|
ja na Bełchatowie widziałem gościa z Salwatorem na plecach, ale miałem wrażenie że to chyba z jednego ze sparingów przedsezonowych, bo przód miała jeszsze stary
|
Cytat:
szkoda, że kosztują prawie dwie stówy, ale mam nadzieję, że będzie warto |
wie ktoś czy w internecie sprzedają repliki strojów meczowych?
|
Sprzedają :)
|
Cytat:
Widziałem tutaj kiedyś repliki w cenie ~120 zł + wysyłka. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl