|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
W zeszłym roku było 75% z rozszerzonej matury.
mlynnek napisał(a):
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Czy to prawda że w zeszłym roku średni wynik z rozszerzonej matmy był wyższy niż w tym?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
ja też budownictwo PK.. cieszy że będzie parę kumpli po szalu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
bo ja juz sie pogubiłem. Jesli ktos mógłby mi wytłumaczyc: na AGH na zarządanie na dzienne jest wymagane: Język obcy, oraz matematyka, fizyka, chemia, a na zaoczne obcy i wszystko co mozna zdawac?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
SM - stara matura, czyli raczej Ciebie nie dotyczy,tak mi się wydaję A ja mam wyniki dopiero 13-14, choć na UJ i tak specjalnie nie liczę.... :/ ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
wie ktoś koło której można się spodziewać wyników na UP ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do osób doświadczonych. Jak jest z listami rezerwowymi na UP? Jak jestem 26 to mam szanse sie dostać? Na mój kierunek przyjmowali od 97 pkt mam 93.
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
witam, mam pytanie
zarejestrowalem sie na AGH i dokonalem wplaty, ale wciaz nie zostala ona zaksiegowana w systemie rekrutacja trwa do jutra(a wlasciwie juz do dzis) wiec chcialem zapytac czy jest wiecej takich osob, ktorym oplata nie zostala jeszcze zaksiegowana? trzeba w takim razie udac sie jutro na wydzialowa komisje rekrutacyjna z dowodem wplaty? pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cahill mam ten sam problem. Myślę, że nie ma co na razie panikować tyllko poczekać do jutra. Ja zrobiłem przelew wczoraj, mam nadzieję, że jutro dojdzie. Na UJ rejestracja była do 7 lipca, a w przypadku nie wpłynięcia przelewu do tego czasu, uczelnia dała czas do 10 lipca na złożenie dowodu wpłaty. Na AGH powinno być podobnie.
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
tez placilem wczoraj(tj w srode wiec wlasciwie przedwczoraj
)zostaje czekac do jutra i ewentualnie dzwonić do nich, w koncu Ci, ktorzy zarejstruja sie dopiero jutro, nie maja szans dokonac tej wplaty w terminie |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no i wszystko juz gites, oplata zaksiegowana, przyznany status kandydata, teraz mozna spokojnie czekac na wyniki
ale troche paniki jednak bylo |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dostałem sie na UP na politologie, na stosunki międzynarodowe wymagania niestety były wyższe wymagania. Co ciekawe miało być 120 miejsc, a przyjętych zostało 205 osób. No nic teraz poczekam na wyniki na UJ, ale wątpie, żeby udało mi się tać dostać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja się dostałem na historie na UP.
Próg był wyjątkowo niski wystarczyło 78/150 pkt. Teraz tylko musze czekac na UJ ![]() ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mnie się udało dostać na PK na Wydział Mechaniczny (nie wiem jeszcze jak z Wydziałem Inżynierii Lądowej, bo nie mogę się zalogować), kierunek transport, a także na UP na politologię (46 miejsce), ale papiery składam na tą pierwszą uczelnię
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wyświetla ci się informacja? Ja jeszcze nie mam wyników. Mam takie same dane jak kilka dni temu po zalogowaniu w systemie rekrutacyjnym. Dodadzą jakiś link czy zwyczajnie zamiast rekrutacja będzie przyjęty?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
na mojej stronie na PK mam teraz coś takiego:
![]() w harmonogramie jest napisane, że dzisiaj ogłoszona będzie lista osób zakwalifikowanych do przyjęcia i osób umieszczonych na liście rezerwowej, więc wychodzi na to, że zostałem zakwalifikowany. Poza tym na AE w Katowicach przy Twoim ekranie jest coś takiego: "Status kwalifikacji do przyjęcia:" i później "Status złożenia dokumentów (potwierdzenie podjęcia studiów):" więc wychodzi na to, że jestem przyjęty i składając dokumenty muszę tylko potwierdzić, że chcę tam studiować |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kurde nie dostałem się na UP :/ Mam 63 punkty, a ostatni przyjęty miał 67.
Na 62 przyjętych zajmuję 82 miejsce. Myślicie że mam szanse się jeszcze dostać? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
a ja moge siebie nazywac juz studentem Inzynierii Chemicznej i Procesowej
![]()
Wisła...Kraków...Biała...Gwiazda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
ja zaczynam nowe zycie na UP... Pedagogika ;P
Ostatnio edytowane przez mateusz212 : 10.07.2009 o godz. 12:38.
![]()
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!! Per aspera ad astra "Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zakwalifikowany do przyjęcia - proszę dostarczyć komplet dokumentów do WKR
Punkty wym./zdobyte: 150/184 Budownictwo- nadchodzę! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:29.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja tez startowałem na TiR, ale dzienne. I jestem na 400 miejscu na 100 przyjętych :/ Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód:
Ostatnio edytowane przez Mistel : 10.07.2009 o godz. 13:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ja kurde newiem czy dobrze wybrałem energetyke na PK, to chyba najtrudniejszy kierunek , rok temu 0,6 osób na 1miejsce w tym pdoobnie chyba. Z moją matura spokjnie mogłem isc na transport na Inzynierie Ladowa.
Orientuje sie ktos czym sie rozni i jak energetyka na PK a AGH ? bo bede musiał miedzy nimi wybierac |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Mam 161 miejsce na UP (zaoczne: administracja) ,a od 145 przyjmują... Dostane się z listy rezerwowej ?;>
Że mi tak ten ang poszedł na maturze:/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To raczej na pewno się dostaniesz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czy po zaksięgowaniu wpłaty na AGH nie można już dokonać zmiany kierunków, bo nigdzie nie możemy znaleźć tych zadeklarowanych? Pojawia się tylko mozliwość deklaracji kierunków na studia niestacjonarne.
edit ok dzięki. Ps. palikot koleżanek
Ostatnio edytowane przez TSWISELKA1 : 10.07.2009 o godz. 20:11.
![]() Bez względu na wszystko zawsze Jej oddane i tylko w Jej barwach na zawsze zakochane! WISEŁKA ![]() Nieważne co się stanie, my zawsze będziemy w tym trwać!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
podbijam pytanie kolegi powyżej, bo mam ten sam problem, a wpłaciłem dopiero dzisiaj i nie wiem, czy juz tak szybko wpłyneło, czy to juz koniec rekrutacji... i musze zadyniac do WKR(czy jakos tak)?
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.07.2009 o godz. 19:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
chyba nie można
ja też nie mam takiej możliwości złożyłem na 5 kierunków i git |
|