|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A więc będzie wielki wstyd.
Bilety nie są sprzedawane w kolejności numerycznej. ![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
a co sie dziwicie że wszystko nie zejdzie. na pierwsze rundy eliminacyjne w zeszłym roku i poprzednich latach też nigdy nie było kompletu tylko jakieś 6-8 tysięcy a graliśmy u siebie. A teraz podobnie - słaby rywal, dużo ludzi na wakacjach, mecz w sosnowcu na który trzeba wyjechać około 15 to wszystko odciąga ludzi.
![]()
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
kupie w sosnowcu bilet?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko jesli w Krakowie wszystkich kibice nie wykupią.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Musi nas pojechać komplet... Ja rozumiem że niektórzy pracują, mają jakieś tam życie osobiste, ale jeśli ktoś chce to pojedzie taka prawda, pociąg podstawiony, cena w miare dobra. Niektórym w głowie się pomieszało, tylko wymagają wyników po 4-0 i transferów po 1.000.000 euro :/ . Właśnie teraz nas drużyna potrzebuje, musimy ich wspierać bo na nowym stadionie to zapewne nie będzie brakować ,,fanatyków" z szalikiem WIERNOŚĆ. Tym co mogą jechać a sie zastanawiają albo niechcą radze przemyśleć swoje postępowanie...
![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Takie pytanko odnośnie biletów: wie ktoś jak to będzie z biletami jak się sezon zacznie, tzn. czy w dniu meczu kilka godzin przed meczem będzie można kupić bilety w WŚ, Fanatyku ( bilet + przejazd w obie strony) czy będą na to zapisy jakieś kilka dni wcześniej
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/Stadion_2009_2010/ Wszystko jest na oficjalnej ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Powód: ja sie nie nudze ;] i raduje mnie twój wyjazd, bilet mi kupisz ;]
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 09.07.2009 o godz. 19:22.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Tylko 1150 biletów zostało do tej pory sprzedanych. Wstyd będzie, jeżeli pokażemy się w takiej liczbie...
![]()
Ajde Zvezdo Sand Nad Goool !
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Kurde !
Jestem w szoku, dawno nie było sytuacji, że klub awansuje do Ligi Mistrzów, a fani dziękują piłkarzom w ten właśnie sposób !! Zamiast 15 000 na mecz idzie marne 1 000 najwierniejszych !? Kto sie jeszcze ni zdecydował, proszę o streszczanie. Będzie styd na całą Polskę.. Myślałem, że po to właśnie Wisła grała cięzko przez cały sezon by wywalczyć awans do rozgrywek europejskich, szczególnie do Ligi Mistrzów, a większość ma to gdzieś widzę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
To bylo do przewidzenia.. mysle ze jesli bedzie nas tam 2-2,5 tys to bedzie dobrze
![]()
Bez względu na wszystko zawsze będziemy z Wislą!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A co wy tak narzekacie? Jeśli w dwa dni sprzedano 1150 biletów na mecz z całkowitym europejskim słabiakiem, do tego, ten mecz jest nie w Krakowie, a w Sosnowcu, a jego termin - środa też nie wszystkim sprzyja, to i tak wydaje mi się, że jest NIEŹLE. Owszem, perfekcyjnie by było jakby już sprzedano 2 tys. ale nie ma co wymagać cudów. Ja sam nie jadę, bo nie mogę, z różnych przyczyn, toteż nie ma co tam psioczyć, bo sezon urlopowy wyjazdom średnio sprzyja
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
ja już dawno układam mój plan na najbliższą przyszość uzależniając go od meczów Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Taka ilość była do przewidzenia wiekszość ludzi w tygodniu pracuje do 14-16 a o tej porze będzie wyjazd do Sosnowca. Choć samochadmi tez troche ludzi sie wybierze. Na lige napewno wszystkie bilety bedą sprzedane.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Jeśli awansujemy do IV rundy to będzie więcej chętnych! A wtedy pierwszeństwo powinni mieć Ci którzy kupili bilet na II rundę El. LM nie dla przeciwnika tylko dla WISŁY!!
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Powinni ale znając życie dla wielu z NAJWIERNIEJSZYCH zabraknie no chyba ze bedziemy grac na slaskim... a tak ma byc podobniez
![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Śląski to dobra opcja, chociaż obawiam się że stadion i tak będzie świecił pustkami... Skoro do Sosnowca wybiera się (jak na razie) nieco ponad 1000 osób, to na Śląskim rewelacji pewnie też nie będzie.
![]()
Ajde Zvezdo Sand Nad Goool !
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
może ślunzacy chcą obejrzeć mistrza Estoniiboję się o ten Śląski, sam byłem fanem tego pomysłu, ale widząc obecne zainteresowanie to obawiam się żebyśmy nie dali plamy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
****a,będzie nas tysiąc to będzie nas tysiąc , niech wstydzą się ci co siedzą na dupie przed TV i płaczą że dlaczego gramy poza Krakowem,dlaczego tylko 3500 biletów,dlaczego pociąg ,dlaczego 40 zł ,dlaczego nie było nowych 5 zawodników ,dlaczego Wisła nie jest realem ,dlaczego...
sory to ta abstynencja :(
Ostatnio edytowane przez South : 09.07.2009 o godz. 19:17.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Nie mówiłem żeby z tallinem grac na slaskim tylko ze jezeli dojdziemy do IV rundy kwalifikacji to stadion w sosnowcu nie bedzie spelnial wymagan do tego aby na takim etapie eliminacji grac na nim mecze
![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bo cięzko wziaść się za promocje meczu, napisac newsy, zachęcac na stronach do wyjazdu, no ale ważniejsze są konflikty, na lini TWSD&SKWK niż dobro kibiców... oficjalna tez daje dupy z tym meczem...
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Redakcje same decydują co chcą zamieścić i w jakiej ilośc i od kogo. ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to zareklamujcie pociąg, i godzine odjazdu... stawiam ci flache jak to sie jutro ukaże
jakois nie widze zeby komukolwiek specjalnie zalezało zeby nakrecać ludzi do wyjazdu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
To chyba jestem nie na biezaco. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
godzina jeszcze nieznana.. ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Na dzień dzisiejszy wiemy, że w środę musimy być w Sosnowcu ok. godz. 17.30 czyli 3 h przed mecze, do Sosnowca jedzie się ok. 2 godziny. "
czyli coś już wiemy...(mniej więcej) |
|
|