The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2009, 08:18
Valdinio1906 napisał(a):Wyświetl post
Będzie wielki wstyd jak bilety nie zostaną wszystkie sprzedane !
A więc będzie wielki wstyd.
Bilety nie są sprzedawane w kolejności numerycznej.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
Domas
Banita

Od: 07.2008

Stary 09.07.2009, 09:57
FredzIo napisał(a):Wyświetl post
A więc będzie wielki wstyd.
Bilety nie są sprzedawane w kolejności numerycznej.
pierwszy mecz w nowym sezonie
upragniona Liga Mistrzów
atrakcyjny stadion
nasza kochana Wisełka

a tu takie zainteresowanie jak z koziej dupy trąbka

ruszcie się po bilety !!
Odpowiedz cytując
misiekpb
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 09.07.2009, 09:58
a co sie dziwicie że wszystko nie zejdzie. na pierwsze rundy eliminacyjne w zeszłym roku i poprzednich latach też nigdy nie było kompletu tylko jakieś 6-8 tysięcy a graliśmy u siebie. A teraz podobnie - słaby rywal, dużo ludzi na wakacjach, mecz w sosnowcu na który trzeba wyjechać około 15 to wszystko odciąga ludzi.
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
Odpowiedz cytując
Valdinio1906
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 09.07.2009, 10:16
Domas napisał(a):Wyświetl post
pierwszy mecz w nowym sezonie
upragniona Liga Mistrzów
atrakcyjny stadion
nasza kochana Wisełka

a tu takie zainteresowanie jak z koziej dupy trąbka

ruszcie się po bilety !!

POPIERAM !!
Odpowiedz cytując
wislastoki
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 09.07.2009, 11:04
kupie w sosnowcu bilet?
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 09.07.2009, 11:12
Tylko jesli w Krakowie wszystkich kibice nie wykupią.
Odpowiedz cytując
Valdinio1906
Junior Member

Stary 09.07.2009, 11:15
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
Tylko jesli w Krakowie wszystkich kibice nie wykupią.

A to bardzo możliwe
Odpowiedz cytując
WISŁA 1906 NH
Senior Member

Od: 10.2004

Stary 09.07.2009, 11:19
Musi nas pojechać komplet... Ja rozumiem że niektórzy pracują, mają jakieś tam życie osobiste, ale jeśli ktoś chce to pojedzie taka prawda, pociąg podstawiony, cena w miare dobra. Niektórym w głowie się pomieszało, tylko wymagają wyników po 4-0 i transferów po 1.000.000 euro :/ . Właśnie teraz nas drużyna potrzebuje, musimy ich wspierać bo na nowym stadionie to zapewne nie będzie brakować ,,fanatyków" z szalikiem WIERNOŚĆ. Tym co mogą jechać a sie zastanawiają albo niechcą radze przemyśleć swoje postępowanie...
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 09.07.2009, 11:24
Takie pytanko odnośnie biletów: wie ktoś jak to będzie z biletami jak się sezon zacznie, tzn. czy w dniu meczu kilka godzin przed meczem będzie można kupić bilety w WŚ, Fanatyku ( bilet + przejazd w obie strony) czy będą na to zapisy jakieś kilka dni wcześniej
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
Valdinio1906
Junior Member

Stary 09.07.2009, 11:27
jurukuru napisał(a):Wyświetl post
Takie pytanko odnośnie biletów: wie ktoś jak to będzie z biletami jak się sezon zacznie, tzn. czy w dniu meczu kilka godzin przed meczem będzie można kupić bilety w WŚ, Fanatyku ( bilet + przejazd w obie strony) czy będą na to zapisy jakieś kilka dni wcześniej

http://www.wisla.krakow.pl/pl/Stadion_2009_2010/ Wszystko jest na oficjalnej !
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 09.07.2009, 12:36
misiekpb napisał(a):Wyświetl post
a co sie dziwicie że wszystko nie zejdzie. na pierwsze rundy eliminacyjne w zeszłym roku i poprzednich latach też nigdy nie było kompletu tylko jakieś 6-8 tysięcy a graliśmy u siebie. A teraz podobnie - słaby rywal, dużo ludzi na wakacjach, mecz w sosnowcu na który trzeba wyjechać około 15 to wszystko odciąga ludzi.
Powiedz mi kiedy ty miales jakies 6-8 tys w zeszłym sezonie? Na Barsie? moze na Beitarze? bo nie pamiętam... Po za tym rzadko gramy wstępne rundy tak nisko jak w tym roku... Nawet z Mattersburgiem było 15 tysiecy ludzi w 3 rundzie PUEFA wiec nie mow ze nigdy nie bylo kompletu
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.07.2009, 12:46
Cytat:
jurukuru napisał(a):

http://www.wisla.krakow.pl/pl/Stadion_2009_2010/ Wszystko jest na oficjalnej !
No własnie w tym temacie nie ma nic na oficialnnej. Wiec podbijam czy jesli dalej będą dostepne bilety, będą sprzedawane w dniu meczu w Fanatyku, jest to dosc istotna sprawa, bo nie kazdy może 2 razy przyjechac do Krakowa.
Powód: ja sie nie nudze ;] i raduje mnie twój wyjazd, bilet mi kupisz ;]
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 09.07.2009 o godz. 19:22.

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
Ral
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 09.07.2009, 17:22
Tylko 1150 biletów zostało do tej pory sprzedanych. Wstyd będzie, jeżeli pokażemy się w takiej liczbie...
Ajde Zvezdo Sand Nad Goool !
Odpowiedz cytując
Domas
Banita

Stary 09.07.2009, 17:57
Kurde !
Jestem w szoku, dawno nie było sytuacji, że klub awansuje do Ligi Mistrzów, a fani dziękują piłkarzom w ten właśnie sposób !! Zamiast 15 000 na mecz idzie marne 1 000 najwierniejszych !? Kto sie jeszcze ni zdecydował, proszę o streszczanie. Będzie styd na całą Polskę..

Myślałem, że po to właśnie Wisła grała cięzko przez cały sezon by wywalczyć awans do rozgrywek europejskich, szczególnie do Ligi Mistrzów, a większość ma to gdzieś widzę...
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 09.07.2009, 18:09
To bylo do przewidzenia.. mysle ze jesli bedzie nas tam 2-2,5 tys to bedzie dobrze
Bez względu na wszystko zawsze będziemy z Wislą!
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.07.2009, 18:13
A co wy tak narzekacie? Jeśli w dwa dni sprzedano 1150 biletów na mecz z całkowitym europejskim słabiakiem, do tego, ten mecz jest nie w Krakowie, a w Sosnowcu, a jego termin - środa też nie wszystkim sprzyja, to i tak wydaje mi się, że jest NIEŹLE. Owszem, perfekcyjnie by było jakby już sprzedano 2 tys. ale nie ma co wymagać cudów. Ja sam nie jadę, bo nie mogę, z różnych przyczyn, toteż nie ma co tam psioczyć, bo sezon urlopowy wyjazdom średnio sprzyja
Odpowiedz cytując
Domas
Banita

Stary 09.07.2009, 18:15
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
A co wy tak narzekacie? Jeśli w dwa dni sprzedano 1150 biletów na mecz z całkowitym europejskim słabiakiem, do tego, ten mecz jest nie w Krakowie, a w Sosnowcu, a jego termin - środa też nie wszystkim sprzyja, to i tak wydaje mi się, że jest NIEŹLE. Owszem, perfekcyjnie by było jakby już sprzedano 2 tys. ale nie ma co wymagać cudów. Ja sam nie jadę, bo nie mogę, z różnych przyczyn, toteż nie ma co tam psioczyć, bo sezon urlopowy wyjazdom średnio sprzyja
trochę więcej poświęcenia
ja już dawno układam mój plan na najbliższą przyszość uzależniając go od meczów Wisły.
Odpowiedz cytując
<wislak88>
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 09.07.2009, 18:15
Taka ilość była do przewidzenia wiekszość ludzi w tygodniu pracuje do 14-16 a o tej porze będzie wyjazd do Sosnowca. Choć samochadmi tez troche ludzi sie wybierze. Na lige napewno wszystkie bilety bedą sprzedane.
Odpowiedz cytując
Michal1906
Member

Od: 12.2008

Stary 09.07.2009, 18:20
Jeśli awansujemy do IV rundy to będzie więcej chętnych! A wtedy pierwszeństwo powinni mieć Ci którzy kupili bilet na II rundę El. LM nie dla przeciwnika tylko dla WISŁY!!
Odpowiedz cytując
arsfan90
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 09.07.2009, 18:36
Powinni ale znając życie dla wielu z NAJWIERNIEJSZYCH zabraknie no chyba ze bedziemy grac na slaskim... a tak ma byc podobniez
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA
I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE
MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ

Odpowiedz cytując
Ral
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 09.07.2009, 18:44
Śląski to dobra opcja, chociaż obawiam się że stadion i tak będzie świecił pustkami... Skoro do Sosnowca wybiera się (jak na razie) nieco ponad 1000 osób, to na Śląskim rewelacji pewnie też nie będzie.
Ajde Zvezdo Sand Nad Goool !
Odpowiedz cytując
Domas
Banita

Stary 09.07.2009, 18:47
Ral napisał(a):Wyświetl post
Śląski to dobra opcja, chociaż obawiam się że stadion i tak będzie świecił pustkami... Skoro do Sosnowca wybiera się (jak na razie) nieco ponad 1000 osób, to na Śląskim rewelacji pewnie też nie będzie.
jak my nie potrafimy wypełnić naszych trybun, to może dac do sprzedaży otwartej? może ślunzacy chcą obejrzeć mistrza Estonii
boję się o ten Śląski, sam byłem fanem tego pomysłu, ale widząc obecne zainteresowanie to obawiam się żebyśmy nie dali plamy
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 09.07.2009, 18:57
****a,będzie nas tysiąc to będzie nas tysiąc , niech wstydzą się ci co siedzą na dupie przed TV i płaczą że dlaczego gramy poza Krakowem,dlaczego tylko 3500 biletów,dlaczego pociąg ,dlaczego 40 zł ,dlaczego nie było nowych 5 zawodników ,dlaczego Wisła nie jest realem ,dlaczego...

Kamil napisał(a):Wyświetl post

a ty sie nie napinaj
sory to ta abstynencja :(
Ostatnio edytowane przez South : 09.07.2009 o godz. 19:17.
Odpowiedz cytując
arsfan90
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 09.07.2009, 19:49
Nie mówiłem żeby z tallinem grac na slaskim tylko ze jezeli dojdziemy do IV rundy kwalifikacji to stadion w sosnowcu nie bedzie spelnial wymagan do tego aby na takim etapie eliminacji grac na nim mecze
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA
I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE
MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ

Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 09.07.2009, 20:25
bo cięzko wziaść się za promocje meczu, napisac newsy, zachęcac na stronach do wyjazdu, no ale ważniejsze są konflikty, na lini TWSD&SKWK niż dobro kibiców... oficjalna tez daje dupy z tym meczem...
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 09.07.2009, 20:34
palikot napisał(a):Wyświetl post
bo cięzko wziaść się za promocje meczu, napisac newsy, zachęcac na stronach do wyjazdu, no ale ważniejsze są konflikty, na lini TWSD&SKWK niż dobro kibiców... oficjalna tez daje dupy z tym meczem...
a po co wywołujesz tutaj konflikt TWSD&SKWK ktory nijak się ma do wyjazdu, na innych portalach jest tyle samo informacji co na wislakrakow.com.

Redakcje same decydują co chcą zamieścić i w jakiej ilośc i od kogo.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 09.07.2009, 20:37
to zareklamujcie pociąg, i godzine odjazdu... stawiam ci flache jak to sie jutro ukaże

jakois nie widze zeby komukolwiek specjalnie zalezało zeby nakrecać ludzi do wyjazdu...
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 09.07.2009, 20:39
to zareklamujcie pociąg, i godzine odjazdu... stawiam ci flache jak to sie jutro ukaże
A znana jest juz godz. odjazdu?

To chyba jestem nie na biezaco.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 09.07.2009, 20:44

jakois nie widze zeby komukolwiek specjalnie zalezało zeby nakrecać ludzi do wyjazdu...
a co to ja z wislakrakow.com, wislasoccer.com, wislaportal.pl tsw.com.pl jestem

godzina jeszcze nieznana..
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 09.07.2009, 20:51
"Na dzień dzisiejszy wiemy, że w środę musimy być w Sosnowcu ok. godz. 17.30 czyli 3 h przed mecze, do Sosnowca jedzie się ok. 2 godziny. "

czyli coś już wiemy...(mniej więcej)
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów