|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jeżeli nie będzie przełomu w sprawie transmisji telewizyjnej meczu Wisła Kraków- Levadia Tallin to ci, którzy nie mogą stawić się w Sosnowcu, mogą liczyć na relację live. Może, ale niekoniecznie, być też transmitowany w Programie Pierwszym Polskiego Radia, tyle tylko, że dopiero kawałek w informacjach sportowych po wiadomościach o godzinie 21.00, a później w programie " Kronika Sportowa " o 21.30 ( czyli po pierwszej połowie ).
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ciekawa sprawa z tym KuszoTV. O ile się nie mylę przekazywanie sygnału z C+, czy innych stacji bez ich zgody jest nielegalne, a wlaśnie tym do tej pory zajmowało się KuszoTV. Mimo tego Sportfive nie przejmuje się tym i podpisują umowę. Fajnie byłoby, gdyby mecz Wisły również był tam transmitowany.
Ciekaw jestem jak wygląda organizacja, kto dostarcza niezbędy sprzęt, czy zdobycie go i wynajęcie ludzi do obsługi, leży w geście Kuszo, czy może klubu. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Mam nadzieję że wyjazdowe mecze Wisły też będą transmitowane w ten sposób (jeśli Polsat się nie opamięta). ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Oby to bylo w duzo lepszej jakości niż na justin.tv czy SopCascie
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja to bym szczerze mówiąc wolał, żeby było to za jakąś symboliczną opłatą niż za darmo. Od razu liczba ludzi wbijąjacych na transmisję spadnie o jakieś 90%
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ludzie z słabym transferem (mniejszym niż dopuszczalny) powodują trudności w oglądaniu innym, a sami i tak nie są w stanie oglądać. Jeśli meczu nie będzie w tv to niech zrobią płatny program wtedy nie będą się wbijać ci co nie posiadają odpowiedniego transferu bo tylko stracą kasę. Tak jest na sopcast. Jeśli to będzie na stronie to też wart ograniczyć liczbę użytkowników do tych którym najbardziej zależy.
Ostatnio edytowane przez matti123 : 08.07.2009 o godz. 13:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
matti123, myślę że kibicom Wisły, Śląska, Lechii i Unii na pewno będzie zależało, będą to tysiące osób.Więc Twój pomysł nie ma większego sensu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
Kibicowanie nie zależy chyba od grubości portfela.... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Proponuje, aby każdy napisął email do Polsatu i do TVP z prośbą o transmisje meczów Wisełki. TVP można zarzucić, że my płacimy za abonament, a im ciężko wydać nie tak duże przecież pieniądze na transmisje meczów Wisełki.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie podoba Wam się mój pomysł?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Juz sporo osob napisalo maile do roznych stacji, komus odpisal ktos z Polsatu, oczywiscie negatywnie. Sam pisalem kilka i nie dostalem zadnej odpowiedzi.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
ja też pisałem maile i zero odpowiedzi
ale osobiście myślę, że to może dać jakiś skutek szczerze, to nasz mecz jest najważniejszy z całej czwórki polskich teamów w pucharach więc mam nadzieję, że się uda i obejrzymy mecz w TV |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/96/news96...nge-Sport.html
mecz polonii bedzie w tv, wiec nie wyobrazam sobie, zeby meczu naszej Wiselki nie bylo ;-) ![]()
www.qwertyq.digart.pl
WISŁA PANY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mówię o kibicach Wisły i zaprzyjaźnionych ale takich którzy obejrzą z innych powodów. Tzw dzieci neo chociażby. Koniec tematu
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
"Stacja Orange Sport zaproponowała Polonii telewizyjną relację z meczu, która będzie uaktualniana co 15 minut. Poza tym, w wypadku ciekawych sytuacji na boisku, planowane są bezpośrednie wejścia na antenę"
Co to k*** znaczy? Jakies nowe standardy? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
śmiać się czy płakać... Orange sport zrobi nam łaskę bo przeprowadzi relację z meczu uaktualnianą co 15 minut... żałosne pozostaje zapytać- czym dla was są kibice? Z drugiej strony to ciekawe, że nikomu nie opłacało się przeprowadzać normalnej relacji, bo za mała oglądalność, Jakim cudem więc Orange sport (posiada ktoś to w ogóle?) opłaca się robić taką namiastkę transmisji? Powód: druga strona
Ostatnio edytowane przez wislacki : 08.07.2009 o godz. 16:03.
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Co 15 min będą pokazywać skrót z tych 15 minut ;p lol lol rotfl ! Wydaje mi się że to próba ominięcia licencji na mecz. W takiej formie nie muszą nic płacić pewnie.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
ale z drugiej strony jestem poświęcić dużo dla mojego ukochanego klubu, oraz żeby Ci co nie mogą jechać, mogli obejrzeć mecz w TV, szczególnie ten wyjazdowy [email protected] a tutaj piszcie do ORGANGE SPORT http://www.orangesport.pl/tpsa/run?n=os_kontakt
Ostatnio edytowane przez Domas : 08.07.2009 o godz. 17:24.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.kuszotv1.pl/ Mozna zobaczyc jak prezentuje sie tesotwy sygnal ze stadionu Polonii.
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
a skąd ewentualnie to kuszo weźmie 150 tysięcy?
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
eh...moze jakas estońska stacja będzie transmitowała i nie będą mieli problemu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ten pomysł z telewizją internetową jest całkiem dobry. Pytanie nasuwa się tylko, jaka będzie jakość tego przekazu oraz czy będzie on włączany na stronie głównej Wisły czy na jakiejś innej?
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Jeśli będą nadawać w lepszej jakości to nie ma problemu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Chciałby aby pozostawić na chwilę kwestię transmisji, jak w klubie powiedzieli jutro po południu będzie wszystko wiadomo. Nie ma co się niezdrowo podniecać, trzeba czekać na oficjalne wieści.
Powracając do tematu meczu z Leviadią, pojawiły się nowe (ważne) informacje. Cytuję: Cytat:
Radziłbym osobom w klubie bardziej profesjonalne podejście do tego meczu. Oby tech ich kwartet nie rozjechał przypadkiem naszej zdziesiątkowanej obrony, bo będzie wtopa jeszcze większa jak w Tibilisi. Panowie trenerzy jeszcze raz apeluję - proszę zobaczyć jak traktowała nas wielka Barcelona przed rokiem - wypowiadali się o nas z szacunkiem i mówili że nie będzie łatwo z nami wygrać. My będąc w takiej sytuacji olewamy i wyśmiewamy rywala... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Powiem tak - wysłanie janasa żeby obserwował jak grają takie ogórki jak Estończycy swiadczy o tym że nie olewamy rywala i zdajemy sobei sprawę że może nie być za łatwo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wysłanie obserwatora to tylko rutyna. O podejściu do rywala świadczą wypowiedzi. A te jak narazie z klubu płyną takie - że to ogórki z II ligi polskiej i wygramy w cuglach. Tak samo mogła mówić o Nas Barcelona przed rokiem, ale wykazala się zdecydowanie bardziej profesjonalnym podejściem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja sie troche przestraszyłem jak zobaczyłem te ich 7:1 i naszą porażke w sparingu...
Wiem, że to liga Estońska, ale ta druzyna jest tam najlepsza. Trudno napisać czy Leviadia moze nam popsuć szyki, czy spokojnie uda nam się wygrać. Wszystko zalezy od zawodników, trenera i nas - kibiców. Dlatego jedzmy wszyscy do sosnowca ![]() |
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
Janas powiedział także, że liga estońska jest bardzo podzielona jeśli chodzi o poziom, jest więc dokładnie na odwrót niż to co piszesz. Jest szacunek do rywala, ale nieprzesadny. No chyba, że dla ciebie o olewczym podejściu świadczy stwierdzenie, że: "Rywal jest spokojnie w naszym zasięgu". Nie chcę obrażać braci po szalu, ale czasami czytając waszę wypociny na tym forum człowieka jasny szlag trafia. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|