|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Gra ktoś w William Hill? Jeżeli tak to proszę o PW
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
orientuje sie ktos jak wyglada procedura odzyskania zagubionego PINu w bzwbk ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś w kibicowskich klimatach w Bułgarii? Jeżeli tak to bym prosił o jakieś informacje kto tam jest najlepszy, skąd są te kluby itp...
z góry dzięki![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Istnieje możliwość podłączenia na jednej antenie na Twin Konwerterze canal + oraz telewizji N?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ja stoi Wiślacki Projekt Rapowy? Będzie można posłuchać w te wakacje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
w Bułgarii najlepsze ekipy to Levski Sofia i CSKA Sofia co zresztą widać po fotkach w TMK plus
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
wie ktoś skąd moge ściągnąć cały mecz Wisły z Cracovią z 2005roku? dokładnej daty nie pamiętam ale napewno na tym meczu była oprawa "W Społeczeństwie Sardynek Wolimy Być Rekinami".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Szybka sprawa. Spontaniczny wyjazd nad morze. Polecacie jakies konkretne miejsce ? Bardzo proszę o pomoc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
ja z autopsji polecam Białogórę,jeszcze nie tak rozreklamowana jak niektóre kurorty,bardzo szeroka plaża,dużo miejsc do wychodzenia wieczorem
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam. Czy wiem ktos może jak można podzielic rysunek albo obraz na kolory w photoshopie? Chodzi mi zeby kazdy jakby kolor z rysunka byl osobo. Z gory dziekuje za informacje. Pozdrawiam
![]()
"Życie jak mecz, jeden mecz, który ważniejszy jest niż życie..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A dałbyś radę to po polsku napisać?
Ostatnio edytowane przez Kobieta_Wislak : 08.07.2009 o godz. 20:33.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przepraszam za błąd. Chodzi mi o to zeby podzielic dany rysunek na odrebne kolory. Np. Bialy osobno, niebieski osobno, złoty osobno.Zeby kazdy byl w innej zakładce. Wie ktoz moze jak to sie robi w photoshopie albo jakims innym programie?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie chodzi o błąd - tylko o to żeby normalny człowiek to zrozumiał, ale czekaj... masz obrazek i gdzie chcesz mieć te kolory zakładki? na tymże obrazku?!
pomogłabym ale nadal nie mogę skumać ![]() edyta: rozumiem - tak mi się wydaje, ja niestety nie pomogę - ale mam nadzieję że wyjaśnienie przyczyni się do tego że ktoś i owszem
Ostatnio edytowane przez Kobieta_Wislak : 08.07.2009 o godz. 20:34.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chciałbym miec kazdy kolor w osobny pliku czy obrazu. Zeby np. obramówka w kolorze niebieskim byla w innym pliku. Rozumiesz juz?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Po ilu nieodebranych awizach list jest odsyłany do nadawcy ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Na kiedy zaplanowana jest inauguracja sezonu
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ja z doświadczenia wiem że to nie do końca chodzi po ilu awizach ale po ilu dniach - nie chcę skłamać ale raz nie zdążyłam oderać listu - i chyba jakoś po 7 dniach wrócił do nadawcy ... a awiz miałam 3 (bo mam upierdliwego listonosza)
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Obiło mi się o uszy że kiedyś była przyśpiewka na starozakonnych na bazie tego kawałku:
The White Stripes - Seven Nation Army Ma to ktoś może gdzieś w formie mp3 albo linka do youtuba? ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Czarownica
Offline |
|
)![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niemożliwe!
to bo paczuszka z allegro była - pamiętam bo musiałam dopłacić Pani za kolejną przesyłke ;> no chyba że poszłam w tango na 14 dni i nie pamietam ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Dostałem 2 awiza i po 10 dniach odebrałem list dopiero (dzisiaj rano), więc co najmniej 10 dni może leżeć
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
teoretycznie na ostatni weekend lipca, a w praktyce to będzie burdel i wystartujemy pod koniec sierpnia
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Offline |
|
|
Jest problem ,
gra mi winamp , czasem chodzi nawet pare godzin i wszystko jest ok, nie ma znaczenia czy wlaczona jest jakas gra czy inna aplikacja w tym czasie, ale czesto zdarza sie , ze winamp gra i nagla zaczyna sie buczenie . http://www.youtube.com/watch?v=vUvgzAGjQiY ( )probowalem sam rozwiazac problem , nowe sterowniki / Sound Blaster Audigy / , najnowsza wersja winampa , nic nie pomoglo , ktos wie dlaczego tak sie dzieje ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
może to wina głośników ?
Są to normalne głośniki czy pod PC ?![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Vide Cul Fide
Offline |
|
|
glosniki Geniusa pod PC , ale napewno to nie jest wina glosnikow, bo jak wylacze winampa i np gre jakas to jest po problemie .
po cichu mysle ze to jeszcze gdzies blad winampa ze sprzega sie z jakas aplikacja, ale tez niezawsze i tu jest pies pogrzebany |
|
|