|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
||
|
|
Junior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
**********************Open Minds Will Dominate**********************
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
no to dlatego mówię że Impreza jest dla mnie hardcorem i marzeniem,a jak wiadomo marzenia nic nie kosztują(nie to co realna eksploatacja takiego potwora),a co do C2 to proste że nie ma co porównywać do "subarynki" ale jak na tak mały samochód to mocy jest pod dostatkiem,a jak się chce samochód o powiedzmy rajdowych korzeniach to dla mnie to jest dobry wybór tym bardziej że głownie jeżdżę sam maksymalnie w 3 osoby więc brak miejsca wewnątrz nie jest problemem.no i zazdroszczę samochodu
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Witam. Mam problem z radiem w nissanie micra ('01). Gdy go włączam na wyświetlaczu pojawia się napis "SECURE", wcześniej radyjko śmigało, teraz coś mu odje*ało... Wie ktoś jak to naprawić?
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Kolego LuKaS TSW. Prawda jest taka że samochodów STI czi EVO nie kupuje się używanych, gdyż wymajgają większych nakładów finansowych aniżeli są warte. Soul i tak miał szczęście że zamykał się rok rocznie w 10 tysiącach z kosztami eksploatacyjnymi, a paliwo swoją drogoą... codzienne tankowanie po 50zł... na to poprostu trzeba mieć.
Pokazany przez Ciebie Citroen to nie VTR tylko VTS. Auto bardzo przyjemne, da się poszaleć, jednak chyba ciekawszą alternatywą dla C2 jest Clio II Sport. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Matejas,ale ja powiedziałem że to Subaru to samochód marzeń,a skoro marzenia to może być nowy
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Prawda jest taka, ze tego typu auta kupuje sie sercem a nie glowa. Tak naprawde nie ma znaczenia ile sie do auta doklada, skoro wlasnie takie chce sie miec ;-) Za mniej wiecej pol roku bede sprzedawal swojego wrx zeby kupic sti - oczywiscie uzywane, bo nie podoba mi sie w nowej budzie. Najwazniejsze przy zakupie, to albo samemu dobrze ogarniac temat, albo miec ze soba kogos kto bedzie w stanie dobrze ocenic stan auta (przede wszystkim elementow konstrukcyjnych, silnika i napedow).
![]()
**********************Open Minds Will Dominate**********************
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To zalezy. Pod względem finansowym na pewno sie opłaca, z tym że zniżki przychodzą z czasem, a jak będziesz kombinował i wiecznie jeździł na ubezpieczeniu dziadka, to nigdy taniego OC nie będziesz miał. Szkopuł, moim zdaniem w tym, żeby na poczatku wybrać TU, gdzie dużo promocji i dodatkowych zniżek dają. Przez pierwsze pare lat płacić trochę wiecej, a z czasem przyjda te pełne znizki. Poza tym zawsze można wziąć dziadka jako współwłaściciela, wtedy i Tobie leca zniżki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Tak dla odświeżenia, kilka pytań- wasza ulubiona marka; auto marzeń (bez względu na koszty)?
Skoro pytam, to wypadało by odpowiedzieć: Po pierwsze- Aston Martin, tak dla przykładu kilka fotek Aston Martin Rapide ![]() ![]() ![]() Aston Martin V8 Vantage Roadster ![]() ![]() ![]() Aston Martin V8 Vantage ![]() ![]() Aston Martin V12 Vanquish S ![]() ![]() Aston Martin DB2 ![]() ![]() Aston Martin DB5 (pierwsza fura Bonda) ![]() ![]() ![]() Po drugie- bez cienia wątpliwości to Bugatti 16.4 Veyron, "dziecko" Volkswagena, bardziej rakieta kosmiczna niż cywilny samochód. Swego czasu najszybsze seryjnie produkowane auto (obecnie szybszy jest tylko SSC Ultimate Aero TT), 1001 koni mechanicznych, maksymalna prędkość 407 km/h, przyśpieszenie do 100 km/h w 2,5 sekundy, do 200 km/h- 7,3 s., do 300 km/h- 17,6 s., do 400 km/h- 55,6 s., ten prawie dwutonowy "potwór" w trakcie jazdy na pełnym gazie potrafi spalić 125 l/100 km (wówczas zbiornik paliwa zostaje opróżniony w kilkanaście minut) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Polecicie jakąś stronkę, gdzie można zobaczyć furki wystawione na trwających targów w Detroit...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Dum Spiro Spero
Od: 07.2005
Offline |
|
|
hmm a co myślicie o Roverze 200
![]() ![]() ![]() Śląska Pozdrawiamy! Lechie Pozdrawiamy! Unie Pozdrawiamy! "Mógłbym napisać o nich referat i jest to bez wątpienia najlepsza publiczność na świecie. Ciągle brzmi w moich uszach – jazda, jazda, jazda, Biała Gwiazda!"E.Omanic |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dziku: Moj kuzyn ma takiego Rovera i nie narzeka na niego...mimo ze go kupil za 800 euro ( mieszkamy w IRL) to auto mu jezdzi nie psuje sie. Jak do tej pory wymienil tylko tlumik zmienil plyn w chlodnicy i tyle. Ostatnio nawet zaliczyl wycieczke w row ( przez te mrozy w IRL
tylko blotnik i kawalek drzwi wgniecionych. W mojej opinii autko bardzo fajne nie pali mu za duzo a tez spokojnie nie jezdzi bo czesto gesto lubi przycisnac. Autko dosyc fajnie sie zbiera. Mam takie pytanie bo w wakacje zjezdzam do PL i palnuje zakupic w PL Nissana Silvie S14 ( 1995-1999 ) czy sa jakiekolwiek szanse na trafienie auta "czystego" ? tzn zeby nie byl bity .... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmm też miałem kupować Rovera (tylko że 100) i wszystko było cacy, dopóki nie zobaczyłem crash testu. Boże uchowaj przed starymi Roverami.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|