The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2009, 13:56
Cytat:
Dlatego jedyne opcje żeby przeżywać mecze Wisły to albo wyjazd do Sosnowca i Tallina, albo relacja live na stronie oficjalnej.
Nie wiem w jakim kontekscie to mowisz (bo z Twojego postu nie wyczowam cwaniactwa ) ale wiele osob sie napina i krzyczy zeby do Sosnowca jechac to se onejrzymy na zywo. Tylko wezcie pod uwage to ze niektorzy maja poł Polski do przejechania zbey byc w Sosnowcu, do tego kupic bilet tez trzebaby jechac do Krk i na wahe placic... A i tak bilety dostanie tylko 3 500 tys kibicow czyli własciwie nikt... Jesli na najwazniejsze mecze Wisły przysżłoby 30 tys ludzi to pomyslcie ile osob chciałoby obejrzec taki mecz w tv. Nawet liczac ze te 30 tys chce obejrzec Wisłe w akcji to raptem 3 500 ludzi sie to uda, czyli 10% :((
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 07.07.2009, 14:11
temat transmisji wraca co roku jak bumerang. zawsze mowa jest o tym, że transmisji nie będzie, a jak przychodzi co do czego to jakoś w TV Wisełkę obejrzeć można

w erze gdzie nie było internetu, albo dostęp do niego mieli nieliczni nikt tym się nawet nie przejmował i nie stresował, bo jasne i oczywiste było, że w TV mecz zobaczymy tak będzie i w tym roku.. mówię Wam!

i nie jest to bynajmniej "info telefoniczne" tylko moje wnioski w oparciu o dotychczasowe doświadczenia i zamieszania z transmisjami w TV
Jaroo1
Senior Member

Stary 07.07.2009, 14:23
tylko ze teraz sprawa wyglada inaczej. Polsat kupił prawa do pozniejszych faz rozgrywek i rzekomo inne tv nie chca pokazac tych wczesniejszych faz bo im sie nie oplaca bo beda w ten sposob promowac Polsat. Ja mysle ze transmisje tez beda ale tych pozniejszych faz eliminacji czyli od 3 rundy eiminacji LE, gdzie juz polskie zespoły moga trafic na jakies silniejsze druzyny, a teraz Polonii z CZarnogorcami nie chca pokazywac bo sie niby nie oplaca :( Chociaz ja i napewno nie tylko ja bym sobie z checia obejrzał ten mecz :(
Wisłe z Levadia powinni pokazac chociaz ... ale juz w 2 rundzie jak trafimy na jakis APOEL czy cos to napewno wtedy pokaza, niemniej jednak w****iaja tylko ludzi bo zamiast poakzywac wszystko, promowac poslki sport, zaspokoic wymagania kibicow to sobie szmaciarze kalkuluja co im sie oplaci pokazac a co nie ;/
pysio
Banita

Stary 07.07.2009, 14:26
no racja jest to denerwujące.. Korzeniowski woli promować jakieś nudne zawody lekkoatletyczne, których tak naprawdę nikt nie ogląda!
Luk4s
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 07.07.2009, 14:46
pysio napisał(a):Wyświetl post
Korzeniowski woli promować jakieś nudne zawody lekkoatletyczne, których tak naprawdę nikt nie ogląda!
Nie jest tak do końca. telewizja polska nie uzyskała praw do transmisji CL i na tej podstawie stwierdziła, że fazy eliminacyjnej nie ma sensu pokazywać. Jeśli sie okaże, że nasze drużyny przebrną przez eliminacje i awansują do rozgrywek grupowych to pokazywanie takich eliminacji stanie się tylko promowaniem inne stacji, a TVP nie będzie nikomu reklamy robić.
Kondipr
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 07.07.2009, 14:56
Sądze, że to ciekawe ...

http://www.pilka.sport24.pl/news/sho...liga-mistrzow/
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
boro92
Junior Member

Od: 08.2007

Stary 07.07.2009, 14:59
to wszystko przez to że Polsat wygrał prawa do transmisji Ligi Mistrzów i Ligi Europejskiej gdyby TVP miało taki sam pakiet na pokazywanie meczy europejskich pucharów to jestem pewien że pokazaliby wszystkie mecze polskich drużyn od pierwszych rund według mnie w tej sytuacji te mecze od pierwszych rund powinien pokazać Polsat no ale widać że mają to gdzieś
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 07.07.2009, 15:00
Kondipr napisał(a):Wyświetl post
Sądze, że to ciekawe ...

http://www.pilka.sport24.pl/news/sho...liga-mistrzow/
A Filip Kurto to co?!

Przypomina mi się mecz Wisła 0-4 Grocilin, Jarosiński się trochę spalił pomiędzy słupkami...
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

"...każdy żyd to wie, kto rządzi w mieście, TYLKO ABG!"
element
Senior Member

Stary 07.07.2009, 15:05
Wyjazd do Sosnowca - pierwsze informacje
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 07.07.2009, 15:07
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Tylko wezcie pod uwage to ze niektorzy maja poł Polski do przejechania zbey byc w Sosnowcu, do tego kupic bilet tez trzebaby jechac do Krk i na wahe placic...
faktycznie tragedia. niektórzy poł Polski robią co dwa tygodnie, a nieraz i całą (szczecin, gdynia, gdańsk, białystok). ale zamiast wziąć się za siebie, odłozyc te 100zł, to lepiej lamentowac na forum
Jaroo1
Senior Member

Stary 07.07.2009, 16:07
Cytat:
faktycznie tragedia. niektórzy poł Polski robią co dwa tygodnie, a nieraz i całą (szczecin, gdynia, gdańsk, białystok). ale zamiast wziąć się za siebie, odłozyc te 100zł, to lepiej lamentowac na forum
no tak czasami łatwo mowic. Gdyby tylko chodizło o takie 100 zł to bym byl kilkanascie razy w Krk na rok. Ale 350 km w obie strony to nie jest 100 zł tylko nieco wiecej Do tego bez prawa jazdy i samemu bez innyc Wislakow to ciezko taka podroz zorganizowac ale co Ci bede tłumaczył skoro znasz lepiej kazdego sytuacje
Sorki za off top
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 07.07.2009, 16:12
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
no tak czasami łatwo mowic. Gdyby tylko chodizło o takie 100 zł to bym byl kilkanascie razy w Krk na rok. Ale 350 km w obie strony to nie jest 100 zł tylko nieco wiecej Do tego bez prawa jazdy i samemu bez innyc Wislakow to ciezko taka podroz zorganizowac ale co Ci bede tłumaczył skoro znasz lepiej kazdego sytuacje
Sorki za off top
więc przelicz sobie teraz jego kilometry
WRzŚ
Cytat:
jesień:
Ostrowiec (Legia)
Barcelona
Polonia Warszawa
Piast Gliwice
Tottenham Londyn
Jagiellonia Białystok
Lechia II Gdańsk
Górnik Zabrze
Śląsk Wrocław
Legia Warszawa
Odra Wodzisław
Śląsk Wrocław
Ruch Chorzów

wiosna:

Polonia Bytom
GKS Bełchatów
Lech Poznań
Lech Poznań PP
Arka Gdynia
Piast Gliwice
ŁKS Łódź
Lechia Gdańsk

oraz
Odra - Lechia Gdańsk
Górnik Zabrze - Lechia Gdańsk
Unia - Hutnik
Dalin - Unia
i sopron - kosz.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Jaroo1
Senior Member

Stary 07.07.2009, 16:28
Cytat:
więc przelicz sobie teraz jego kilometry
no tak latwo mowic. Ja mowie, kazdy ma inna sytuacje, jak ktos chce dokaldniej wiedziec czemu mi jest trudno byc na R22 (teraz w Sosnowcu) to niech pisze na pw ja wyjasnie.
On sobie jezdzi zapewne z kolegami z Krakowa, w grupce zawsze razniej i predzej sie ruszy 4 litery mi samemu ciezko to wszystko zorganizowac- to tak po krotce i wiecej sie tu nei udzielam na ten temat

Cytat:
trochę niewygody i każdy zapomina o wielkiej miłosci do swojego klubu i o tym co śpiewa na meczu.
No własnie to bedzie dobry sezon zeby sie przekonac ile osob z Krakowa kocha Wisłe tak jak krzyczy to na forach. Bo 80 km do Sosnowca juz jest dla wielu wielka przeszkoda, gdzie maja pod nos podstawiony pociag i wyjazd kosztuje ich 40 zł ;/
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 07.07.2009, 17:08
co wy pieprzycie za przeproszeniem? mam na mysli osoby, ktore kaza wszystkim jezdzic na mecze Wisly i krytykuja tych, ktorzy sa wkurzeni, ze nie ma meczy w telewizji.
biletow do Sosnowca jest 3500, Wisla w calej Polsce ma eeee no troche tego bedzie, powiedzmy ze 690.000 kibicow! i co wszyscy na mecz, tak?
WISŁA 1906 NH
Senior Member

Od: 10.2004

Stary 07.07.2009, 17:11
Levadia wygrywa 2:0 w lidze po 27 minutach z jakimiś ogórkami. Patrząc na statystyki to cieniasy tej ligi. Przewiduje z 4-5:0 dla Levadii.
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.07.2009, 17:58
już prowadzi 1-6
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 07.07.2009 o godz. 18:26.
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 07.07.2009, 18:55
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
już prowadzi 1-6
skończylo się na 7:1 dla Levadii , może i grali z ogórkami ale wynik i skuteczność robią wrażenie .
WISŁA 1906 NH
Senior Member

Od: 10.2004

Stary 07.07.2009, 19:03
Dokładnie wynik robi wrażenie, ciekawe co o ich grze powie Janas. Ja w Sosnowcu będe zadowolony z wyniku 2 lub 3:0 dla Wisły, biorąc pod uwage że nie jesteśmy jeszcze w rytmie meczowym
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
brylant17
Senior Member

Stary 07.07.2009, 19:19
nie ździwię się jak Wisełka rozjedzie Levadię z 5:0
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 07.07.2009, 19:35
pewność niektórych przeraża .

Ciekawe jak długo pociągniemy z obroną Burliga , Marcelo , Czekaj , Piotr Brożek . Atak Levadii widać że jest w formie i co z tego że to tylko mistrz Estonii skoro na naszą niezgraną i do tego młoda obronę dużo nie trzeba .
Bronowianin
Banita

Stary 07.07.2009, 20:29
Wisła jest faworytem, a przeciwnik z najwyższej półki nie jest to fakt, ale pamiętaj że gramy z Levadią dwa wyjazdy i będą to nasze pierwsze oficjalne mecze w nowym sezonie, bez żadnego innego "przetarcia". Więc nie koniecznie może być lekko, łatwo i przyjemnie. Poczekajmy do pierwszego meczu w przyszłym tygodniu i zobaczymy... To będzie na prawdę trudny sezon dla nas i proponuję trochę bardziej realistycznie na wszystko spojrzeć. No oczywiście nie wykluczam że może być 5:0 Ale też wiem że ten dwumecz możne nie być taką do końca łatwą przeprawą.
matti220
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 07.07.2009, 22:47
Telewizja internetowa KuszoTV nabyła prawa do pokazania meczu rewanżowego I rundy Ligi Europy (narazie tylko ten mecz)...
na Shoutbox'ie "Kuszo" napisał takie coś :
Cytat:
Z Polonią w tym momencie "dogadana" jest tylko jedna transmisja.
dodał :
Cytat:
Co do Wisły to mogę jedynie powiedzieć, że rozmowy trwaja

http://www.kuszotv.pl/index.php?nid=176
bearex
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 07.07.2009, 22:51
Mam pytanko ostatnią bramkę zdobył ten napadzior którym się Legia interesowała?
element
Senior Member

Stary 07.07.2009, 22:54
Za free czy wałki z sms-ami płatnymi za 20 - 30 zł od osoby hehe?

@ tak.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
koyoot
Senior Member

Stary 07.07.2009, 22:57
Karherop napisał(a):Wyświetl post
skończylo się na 7:1 dla Levadii , może i grali z ogórkami ale wynik i skuteczność robią wrażenie .
Lepiej sie dobrze zastanowcie. 7:1 na mnie nie robi wrazenia. Wynik gruby ale zapominacie ze Polska jak sie spiela na San Mariono to odnieslismy najwyzsze zwyciestwo w Historii. Jak dla mnie poki co nie ma dramatu. To nie jest zespol wobec ktorego powinnismy sie bac. Poza tym: "Najlepsza obrona jest atak".
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 07.07.2009, 23:23
Heh dokładnie. W finale LM Barca też miała problem z linią obrony a Guardiola powiedział, że ich atutem jest atak i to trzeba wykorzystać. Ostry pressing, granie na połowie rywala i będzie dobrze Oby to było takie proste jak się mówi
Jaroo1
Senior Member

Stary 07.07.2009, 23:51
Cytat:
Za free czy wałki z sms-ami płatnymi za 20 - 30 zł od osoby hehe?
hmm własnie to jest ciekawe W sumie powinno byc za opłata bo chyba jak to puszczaja i sie porozumieli ze sport five to za darmo tego nie dostali wiec jakoskase beda pewnie chcieli odzyskac. Na razie nic o płatnosci za transmisje nie wspominaja, ludzie w komentarzach pisza ze KuszoTV jest zajebista a bedzie bekowo jak sie okaze ze trzeba placic za obejrzenie hehehee W sumie jakby była cena powiedzmy 1.22 to i bym sie skusil Wole zapłacic komus kto sie postarał i zrobił cos dla kibicow niz placic abonament tym szmaciarzo z TVP, ktorzy nie dosc ze mieliby kase z abonamentu to i z reklam kase wyciagaja itd. Boje sie tylko ze sie po tej transmisji Kuszo zawiedzie i zobaczy ze to ejst nieoplacalne i juz wiecej nie beda chcieli transmitowac ;/ - bo przez neta pewnie mniej osob to obejrzy niz jakby puszczali w TV, tym bardziej jak bedzie płatne to obejrza nieliczni Ale fajnie chociaz jest jakas inicjatywa a nie tylko .......enie ze sie nie opłaca, ze nie beda promowac Polsatu itd
Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 08.07.2009, 09:23
Ja tam moge i zaplacic nawet 5 zl tyle ze mam lacze 512/256 i nie wiem czy nie bedzie cielo.
Skrzat
Member

Od: 12.2008

Stary 08.07.2009, 10:48
Nie bedzie ja mam słabasze i bez problemu oglądam.
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 08.07.2009, 11:00
Skrzat napisał(a):Wyświetl post
Nie bedzie ja mam słabasze i bez problemu oglądam.
Ale inni przez ciebie i tym podobnych co wbijaja na słabym łączu na hama mają problemy

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów