|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
) ale wiele osob sie napina i krzyczy zeby do Sosnowca jechac to se onejrzymy na zywo. Tylko wezcie pod uwage to ze niektorzy maja poł Polski do przejechania zbey byc w Sosnowcu, do tego kupic bilet tez trzebaby jechac do Krk i na wahe placic... A i tak bilety dostanie tylko 3 500 tys kibicow czyli własciwie nikt... Jesli na najwazniejsze mecze Wisły przysżłoby 30 tys ludzi to pomyslcie ile osob chciałoby obejrzec taki mecz w tv. Nawet liczac ze te 30 tys chce obejrzec Wisłe w akcji to raptem 3 500 ludzi sie to uda, czyli 10% :(( |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
temat transmisji wraca co roku jak bumerang. zawsze mowa jest o tym, że transmisji nie będzie, a jak przychodzi co do czego to jakoś w TV Wisełkę obejrzeć można
w erze gdzie nie było internetu, albo dostęp do niego mieli nieliczni nikt tym się nawet nie przejmował i nie stresował, bo jasne i oczywiste było, że w TV mecz zobaczymy i nie jest to bynajmniej "info telefoniczne" tylko moje wnioski w oparciu o dotychczasowe doświadczenia i zamieszania z transmisjami w TV |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tylko ze teraz sprawa wyglada inaczej. Polsat kupił prawa do pozniejszych faz rozgrywek i rzekomo inne tv nie chca pokazac tych wczesniejszych faz bo im sie nie oplaca bo beda w ten sposob promowac Polsat. Ja mysle ze transmisje tez beda ale tych pozniejszych faz eliminacji czyli od 3 rundy eiminacji LE, gdzie juz polskie zespoły moga trafic na jakies silniejsze druzyny, a teraz Polonii z CZarnogorcami nie chca pokazywac bo sie niby nie oplaca :( Chociaz ja i napewno nie tylko ja bym sobie z checia obejrzał ten mecz :(
Wisłe z Levadia powinni pokazac chociaz ... ale juz w 2 rundzie jak trafimy na jakis APOEL czy cos to napewno wtedy pokaza, niemniej jednak w****iaja tylko ludzi bo zamiast poakzywac wszystko, promowac poslki sport, zaspokoic wymagania kibicow to sobie szmaciarze kalkuluja co im sie oplaci pokazac a co nie ;/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
no racja jest to denerwujące.. Korzeniowski woli promować jakieś nudne zawody lekkoatletyczne, których tak naprawdę nikt nie ogląda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie jest tak do końca. telewizja polska nie uzyskała praw do transmisji CL i na tej podstawie stwierdziła, że fazy eliminacyjnej nie ma sensu pokazywać. Jeśli sie okaże, że nasze drużyny przebrną przez eliminacje i awansują do rozgrywek grupowych to pokazywanie takich eliminacji stanie się tylko promowaniem inne stacji, a TVP nie będzie nikomu reklamy robić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
to wszystko przez to że Polsat wygrał prawa do transmisji Ligi Mistrzów i Ligi Europejskiej gdyby TVP miało taki sam pakiet na pokazywanie meczy europejskich pucharów to jestem pewien że pokazaliby wszystkie mecze polskich drużyn od pierwszych rund według mnie w tej sytuacji te mecze od pierwszych rund powinien pokazać Polsat no ale widać że mają to gdzieś
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Przypomina mi się mecz Wisła 0-4 Grocilin, Jarosiński się trochę spalił pomiędzy słupkami... ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Do tego bez prawa jazdy i samemu bez innyc Wislakow to ciezko taka podroz zorganizowac ale co Ci bede tłumaczył skoro znasz lepiej kazdego sytuacje ![]() Sorki za off top |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
||
![]() WRzŚ Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
On sobie jezdzi zapewne z kolegami z Krakowa, w grupce zawsze razniej i predzej sie ruszy 4 litery mi samemu ciezko to wszystko zorganizowac- to tak po krotce i wiecej sie tu nei udzielam na ten temat ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
co wy pieprzycie za przeproszeniem? mam na mysli osoby, ktore kaza wszystkim jezdzic na mecze Wisly i krytykuja tych, ktorzy sa wkurzeni, ze nie ma meczy w telewizji.
biletow do Sosnowca jest 3500, Wisla w calej Polsce ma eeee no troche tego bedzie, powiedzmy ze 690.000 kibicow! i co wszyscy na mecz, tak? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Levadia wygrywa 2:0 w lidze po 27 minutach z jakimiś ogórkami. Patrząc na statystyki to cieniasy tej ligi. Przewiduje z 4-5:0 dla Levadii.
![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
już prowadzi 1-6
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 07.07.2009 o godz. 18:26.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Dokładnie wynik robi wrażenie, ciekawe co o ich grze powie Janas. Ja w Sosnowcu będe zadowolony z wyniku 2 lub 3:0 dla Wisły, biorąc pod uwage że nie jesteśmy jeszcze w rytmie meczowym
![]() ![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie ździwię się jak Wisełka rozjedzie Levadię z 5:0
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
pewność niektórych przeraża .
Ciekawe jak długo pociągniemy z obroną Burliga , Marcelo , Czekaj , Piotr Brożek . Atak Levadii widać że jest w formie i co z tego że to tylko mistrz Estonii skoro na naszą niezgraną i do tego młoda obronę dużo nie trzeba . |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wisła jest faworytem, a przeciwnik z najwyższej półki nie jest to fakt, ale pamiętaj że gramy z Levadią dwa wyjazdy i będą to nasze pierwsze oficjalne mecze w nowym sezonie, bez żadnego innego "przetarcia". Więc nie koniecznie może być lekko, łatwo i przyjemnie. Poczekajmy do pierwszego meczu w przyszłym tygodniu i zobaczymy... To będzie na prawdę trudny sezon dla nas i proponuję trochę bardziej realistycznie na wszystko spojrzeć. No oczywiście nie wykluczam że może być 5:0
Ale też wiem że ten dwumecz możne nie być taką do końca łatwą przeprawą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Telewizja internetowa KuszoTV nabyła prawa do pokazania meczu rewanżowego I rundy Ligi Europy (narazie tylko ten mecz)...
na Shoutbox'ie "Kuszo" napisał takie coś : Cytat:
Cytat:
http://www.kuszotv.pl/index.php?nid=176 |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mam pytanko ostatnią bramkę zdobył ten napadzior którym się Legia interesowała?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za free czy wałki z sms-ami płatnymi za 20 - 30 zł od osoby hehe?
@ tak. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Heh dokładnie. W finale LM Barca też miała problem z linią obrony a Guardiola powiedział, że ich atutem jest atak i to trzeba wykorzystać. Ostry pressing, granie na połowie rywala i będzie dobrze
Oby to było takie proste jak się mówi |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
W sumie powinno byc za opłata bo chyba jak to puszczaja i sie porozumieli ze sport five to za darmo tego nie dostali wiec jakoskase beda pewnie chcieli odzyskac. Na razie nic o płatnosci za transmisje nie wspominaja, ludzie w komentarzach pisza ze KuszoTV jest zajebista a bedzie bekowo jak sie okaze ze trzeba placic za obejrzenie hehehee W sumie jakby była cena powiedzmy 1.22 to i bym sie skusil Wole zapłacic komus kto sie postarał i zrobił cos dla kibicow niz placic abonament tym szmaciarzo z TVP, ktorzy nie dosc ze mieliby kase z abonamentu to i z reklam kase wyciagaja itd. Boje sie tylko ze sie po tej transmisji Kuszo zawiedzie i zobaczy ze to ejst nieoplacalne i juz wiecej nie beda chcieli transmitowac ;/ - bo przez neta pewnie mniej osob to obejrzy niz jakby puszczali w TV, tym bardziej jak bedzie płatne to obejrza nieliczni Ale fajnie chociaz jest jakas inicjatywa a nie tylko .......enie ze sie nie opłaca, ze nie beda promowac Polsatu itd |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Ja tam moge i zaplacic nawet 5 zl tyle ze mam lacze 512/256 i nie wiem czy nie bedzie cielo.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nie bedzie ja mam słabasze i bez problemu oglądam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |