|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=lnl5E...eature=related
3:40 min. Na jakim stadionie odbywa się to "racowisko" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
no przecież masz napisane że to Dynamo Drezno
![]() a tu na dowód: http://www.metacafe.com/watch/814926...resden_flares/
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 07.07.2009 o godz. 08:44.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Miał ktoś terminowe prawo jazdy z powodu wady wzroku? Co trzeba zrobić by je odnowić?
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
dymek_nhs - adobe nie sluzy chyba do edycji. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
nitro pdf probowales?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Idziesz do okulisty, który ma uprawnienia żeby wykonać badania dla kierowców (powiedz mu tylko, że chciałbyś już dostać prawo jazdy bezterminowe). Po badaniu zanosisz ten papierek od niego do Urzędu Miasta, składasz wniosek i tyle. Jakoś tak to było tak w skrócie.
![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja wiem że gdzieś to już było ale mógłby ktoś podać sprawdzone składniki na porterówkę? szczególnie chodzi mi ile cukru na 0,5 litra spirytusu i jak długo ma to "leżakować"
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Może ktoś polecić jakieś sprawdzone noclegi w Sopocie? Zamierzam wybrać się pod koniec sierpnia a google pokazują setki możliwości... Tyle że wolałbym coś sprawdzonego i najlepiej żeby cena była tak 50 zł/osoba/doba
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
czy bilety jutro sprzedaja od 11 w Wiślackim Świecie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy jadąc samochodem osobowym we wszystkich sytuacjach ustępuje się pierwszeństwa pojazdom szynowym?
(tzn nie biorąc pod uwagę świateł )dziękuje ![]()
Ostatnio edytowane przez TSW Fanatyk : 07.07.2009 o godz. 13:15.
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
NIE, jedziesz rondem z pierszenstwem przejazdu to tramwaj chcacy wjachac na rondo musi cie przepuscic, roznica jest gdy jedziesz takim samym rondem i przez rondo tramwaj WYJEZDZA z ronda no to on ma pierszenstwo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Czy ktoś ma możliwość u siebie w firmie wyrobienia karty Multisportu, ewentualnie znalazł jakiś sposób, żeby obejść wymóg wyrabiania go z firmy?
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ja również podbijam pytanie puchatego byłbym zainteresowany kartą albo jak ją wyrobić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ja mam takie pytanie: oglądałem kiedyś świetną przeróbkę "300", kilkuminutowy wycinek, głos podłożony Ivoną, ale teraz nie mogę tego za Chiny znaleźć... :/ pamiętam że było chyba w całości rymowane i był jeden pamiętliwy tekst - " po naszemu jesteś ch@#$em". Ma ktoś może linka do youtuba albo czegokolwiek?
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Czy na www.nasza-klasa.pl da się wysłać na raz wszystkim swoim znajomym taką samą wiadomość
Ponawiam prośbę jeżeli jest ktoś chętny na oddanie FC Wisły na www.nasza-klasa.pl z liczbą znajomych min. 1000 proszę o kontakt na priv. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Gdzie tanio w Galerii Krakowskiej kupię okulary przeciwsłoneczne: Uvex, Zeppelin
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czym się różni pierwsza klasa od drugiej w pociągu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Standardem i ceną.
Mądre pytanie. ![]()
TRÓJKOLOROWE BRONOWICE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W I klasie masz 6 siedzeń w przedziale i wyzsza cene, a w II klasie masz 8 foteli i nizsza cene
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
fotele raczej w 1 klasie a siedzenia w drugiej,ale czasami gdy jest duży ruch turystów to wagony pierwszej klasy jadą jako druga o czym informuje karteczka na drzwiach ale to trzeba mieć szczęście,a co do okularów to fajne były niedawno w decathlonie i tak jak ktoś mówił w intersporcie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jak sciagnac cos z teledyski info
z góry dziekuje ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co może być przyczyną jeśli na wszystkich czterech C+ pisze brak sygnału?Poziom sygnały jest ok 95 natomiast jakość wynosi 0.
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Gdzie jest temat na forum o wyjeździe do Sosnowca na mecz z Levadią na tematy kibicowskie ? Bo w temacie Wisła w europejskich pucharach raczej sie nie pisze o sprawach kibicowskich chociaż niektórzy to robią i robi sie bałagan
![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no mam Stronga ale mam go już ok 9 miesięcy i teraz dopiero coś się spieprzyło... da się coś z tym zrobić?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Witam, gdzie moge kupic profesjonalne spraye do tworzenia graffiti w Krk, mozliwie najblizej Borku Fałęckiego?
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Generalnie niczym
Niby wygodniej w I ale to często teoria - czas ten sam.Ja bym tym......nie dawał więcej zarabiać bo to jest złodziejska firma![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Czarownica
Offline |
|
|
W pierwszej klasie w przedziale jest 6 numerowanych miejsc, a w drugiej 8. Czyli w pierwszej klasie luźniej czytaj wygodniej
![]() ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|