|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/liga/0/liga4389.html
czy ten sklad to ich domysly czy byla jakas decyzja? Wg tego w ekstraklasie gra Arka, Cracovia, Korona i tez Jagiellonia. W 1 lidze ŁKS, Widzew i Gornik. Nieskazitelna Cracovia i najwieksi przekreciarze w lidze z Gdyni i Kielc skorzystali na przekrecie, smiech ogarnia ![]() ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
orzeu- ten terminarz juz na 100% pewny?
![]()
Bez względu na wszystko zawsze będziemy z Wislą!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Poprostu tak to na dzien dzisiejszy wyglada. ŁKS nie ma licencji, Widzew jak narazie zdegradowany, baraze nie rozegrane, to nam daje efekt taki jaki mamy. zreszta na 90minut.pl zawsze akutalna sytuacje pokazują, a w tym przypadku do ostatecznych decyzji jeszcze daleko. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
We wtorek powinno się wszystko wyjaśnić,może nie wszystko przynajmniej trochę
![]() http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35137...we_wtorek.html |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
kolejne problemy alkoholowe z Grosickim.http://www.sports.pl/ekstraklasa/art...?Artykul=52827
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Radomski w Lechu. To chyba dobrze dla nas. Bo przyszedł słabszy za lepszego.
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy ja wiem czy slabszy. Doswiadczenie ma ogromne, jesli tylko bedzie zdrowy to ja tu ubytku nie widze.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Co do Radomskiego - owszem, to solidny zawodnik. Ale trzeba pamiętać, że ostatnie pół roku spędził na ławie. W dodatku gra zupełnie inaczej niż Murawski - to stricte defensywny pomocnik, który raczej nie będzie notował dużej ilości asyst. Jakoś tam dziurę po Murasiu łata, ale moim zdaniem to zawodnik o klasę słabszy. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
||
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Grosickiego nikt nie uspokoi. Dali mu szanse,wyslali by zarobil na splate dlugow i co? Wpakowal sie w kolejne szambo. Odbila mu sodowa i wpadl w kolejne klopoty.
Kolejny Sypniewski ? Dla mnie on jest juz spalony. Mam nadzieje ze spuszcza go do jakiegos klubu z 2 ligy by ochlonal i albo skonczy jak menel albo dogra do emerytury w sredniakach. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
bez kitu.
Kolejny Sypek Natenczas Probierz krzyknął : Albo JA! Albo Grosicki! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Źle o Jagielloni świadczy to, że w ogóle Probierz musiał coś w tej kwestii mówić.
Pijany piłkarz wylatuje z treningu i jest karany dyscyplinarnie, niezależne od tego, czy jest to Grosicki czy Christiano Ronaldo. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Oceniając dotychczasowe działania głownych rywali to Amica wobec straty Murawskiego, to przyjście Kasprzika plus ew. Radomskiego (ciężka kontuzja niedawno), Chrapka,Nakoulmy i goscia z Nielby nie powalaja. Aczkolwiek może dostanie i wykorzysta szansę zaciąg z zimy (Golik?).
Legia - powrót Szałachowskiego do gry jest tu chyba najważniejszy jak dotąd. Polonia- kogoś tam (no name) sprowadzili, ale wydaje mi się, że z Grembockim daleko nie zajadą. Tak że jak kupimy jeszcze z 5 dobrych graczy do 18-ki meczowej to będzie moim zdaniem nieźle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Legia jeszcze się z Mięcielem przeprosiła...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Dobrze by było zatrzymać tego Nurkovicia, wziąć kogoś na prawą obronę, zostawić Brożka i dokupić mu kogoś o podobnych 'parametrach'. W 5 nowych kopaczy ja jakoś nie wierzę. Oby Guła wyzdrowiał czem prędzej. W sprawie Grosickiego - autentycznie, myślałem, że w końcu dojrzał, sądziłem, że chce zrobić karierę, bo ma ku temu potencjał, niestety jednak okazuje się inaczej. To chyba powolny koniec jako takiej kariery tego zawodnika. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/96/news96...sek-LKS-u.html
Wygląda na to, że ekstraklasa ostatecznie bez ŁKS. Widzew pewnie "awansuje" i nie dość, że Cracovia nie poleci, to awansuje Korona, Arce też się uda...
Ostatnio edytowane przez Awe : 06.07.2009 o godz. 16:09.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Przynajmniej jedna rzecz sie wyjasnila i ŁKS leci. Jagiellonia tez zostaje, w brazach Korona z Cracovia?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Wy Panowie coś w Śląsk nie wierzycie. Budżet jako taki dostaliśmy. Vazgec z młodzieżówki Szwecji prztyszedł na bramkę. Spahić,serbski lewy obrońca. Obydwaj za darmo. Trwają testy kolejnego free transferu Vascaka,który może grać na obu stronach pomocy,gośc ograny w Artmedii i Seria A i B. Sądze,że cały budżet, Taraś przeznaczy na 1 zawodnika klasowego ,bądź 2 mniej klasowych
Telefony od menedżerów ,aby kogoś wpisać na listę płac u Solorza wydzwaniają ponoć cały czas. Puma została sponsorem technicznym. We Wrocławiu w końcu idzie ku dobremu. Stadion,widownia,właściciel,podejście do kibiców. Zjawiają się piłkarze,nikt nie odchodzi. Dawno nie było u nas takiej sielanki. Tfu,Tfu . |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2006
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html
Kolejny dowod na to ze Polska to kraj chorych prezesow |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Czemu chorych?
Pogorzelczyk niech nie pierd...i glupot, bo sam takie ceny zaporowe stosuje(vide Lewandoski i jego wycena na 5 mln E ). Widocznie Podbeskidzie nie chce sprzedac Chrapka, przeciez ma do tego prawo.
Ostatnio edytowane przez killzone : 06.07.2009 o godz. 20:17.
![]() ![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
weszlo.com napisał(a):
ładnie pojechali po Lechoamice ![]() ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
Teraz placza ze nienormalna cena za Chrapka, a za rok beda za niego krzyczec x mln euro. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Zupełnie jak my za Brożka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie porównuj Mercedesa do Fiata. Brożek to piłkarz kompletny, gwiazda ligi, dwukrotny król strzelców i mamy prawo za niego żądać dużych pieniędzy. A taki dajmy na to Lewandowski na razie się świetnie zapowiada, a co z tego będzie zobaczymy.
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Guest
|
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Chrapek ustalił warunki przejścia do Lecha:
Działacze Lecha Poznań i Podbeskidzia ustalili warunki przejścia Chrapka do zespołu ze stolicy Wielkopolski. Wcześniej Lech ustalił także warunki indywidualnego kontraktu zawodnika z Bielska-Białej. a Paweł Nowak w Lechii: http://www.90minut.pl/news/96/news96...em-Lechii.html |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
"(...)klub z Bielska-Białej żądał za Chrapka początkowo 1.5 miliona złotych, później niespełna 300 tysięcy złotych mniej, a ostatecznie przystał na kwotę w granicach miliona złotych."
źródło: http://www.transfery.info/news-full-10514.html |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|