|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Będziemy tego żałować. Wspomnicie moje słowa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Kazimierski - minęły 2 lata w przeciągu których Pawełek miał bronić w kadrze. Obiecnaki nie spełniłes, więc z dumą sie przyznaj i odejdź ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z Adisem to mi wygląda na to, że pan J. Kazimierski ma tutaj decydujący głos i mimo, że Skorży i reszcie się podoba gra Nurkovicia to puki JK nie będzie na TAK to z transferu nici...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dziwi mnie to "zaniedbanie" ze sprawą Drozdowicza- młody chlopak,bramek nastrzelal (co rawda nie w ekstraklasie), taki wydawalo mi sie dynamiczny zawodnik, tym bardziej że nie mamy alternatywy na atak.
Mogli go chociaz zabrac na oboz przeciez nie kosztowalo by to naszego klubu zbyt wiele. Co do Kirma to jeśli bedzie grał w Wisełce na miare swoich umiejętnosci to bedzie najlepszy transfer ostatnich lat Jacka B. Jeszcze sprawa bramkarza to że nie ustosunkowalismy sie co do transferu,lub jego braku, Adisa to sa juz lekkie jaja robione z piłkarza i nie zdziwiłbym sie ze za dzien dwa podziękuje ładnie i znajdzie szybko inny klub. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Czyli David Braz jednak bedzie trenował z Wisla.
Oby sie sprawdzil i oby sie dogadali z Panathinaikosem, a wyjdzie na to ze transfery ktorych chcial Skorza stana sie faktem ![]() Juz nie moge sie doczekac pierwszego meczu Wisełki! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Drozdowicz jest przeciętnym kopaczem który już zwiedził połowę klubów z ekstraklasy i nigdzie zatrudnienia nie znalazł.
Skoro został odesłany to najwidoczniej znaczy że do Wisły się nie nadaje. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nurković - bardzo duży plus po ostatnim sparingu Rijeką i w ogóle DUŻY PLUS : )))
czy mógłym prosić kogoś kompetentnego z Was o inforomację, którym z kolei bramkarzem testowanym jest Nurković odkąd trener Skorża jest w Wiśle? Nie ukrywam taka informacja by mi się przydała.A gdyby ktoś z Was miał zacięcie statystyczne i wymienił ciurkiem nazwiska tych wszystkich bramkarzy, byłbym baaardzo wdzięczny i postawie wirtualne piwo : ))) <piwo> ;p z góry dzięki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Kolejną jest cisza w sprawie Brożka ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jutro na zgrupowaniu ma się stawić Braz, także wypożyczenie jest dość blisko. Uważam, ze to przy obecnym stanie kadrowym będzie to zawodnik jak znalazł. Jego atutem jest uniwersalność, bo może grać na stoperze (jak zmiennik Głowy i Marcelo), jako prawy obrońca (walka o miejsce w składzie z Singlarem) lub jako defensywny pomocnik (zmiennik Sobola, ew. Diaza).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Bardzo mnie cieszy informacja o przybyciu Braza na zgrupowanie, to jednak zawodnik, który może wnieść więcej niż Jop, który grać potrafi tylko na stoperze. Nie zdziwię się jednak jeśli oba transfery dojdą do skutku. Do soboty miała się wyjaśnić sytuacja Brożka, dzisiaj mamy niedzielę i bardzo dobrze, że cisza. Czas gra na naszą korzyść.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Co do Braza to myslę że byłby to dobry ruch ze strony Wisły.Jest młody,miejmy nadzieję że perspektywiczny z tym że jest jedno ale.Mam nadzieję że jesli rzeczywiscie dojdzie do wypożyczenia to będzie również klauzula dotycząca pierwokupu bo bez niej jest to tylko odroczenie istniejącego problemu.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wlasnie jak wyglada sytuacja Braza tzn. do kiedy ma kontrakt i jakie pieniadze w tym momencie moze byc wart
Bo w przeciwnym wypadku to faktycznie bedzie tylko odroczenie sprawy z obronca ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Super oby Braz się sprawdził
) i oby się dogadali może jakaś umowa np.Wpożyczamy go na pół roku jeżeli się wkomponuje to do 1 roku przedłużamy umowę.A później może jakiś transfer? z twarzy przypomina mi Ronaldo ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
jesli chodzi o Braza to ma z Panatha kontrakt jeszcze 4 lata, ale podobvno ma być wypożyczony do ans z opcją pierwokupu za ok 500 tyś €. Jesli nei będzie miał takiej klauzuli to nei ma sensu go wyporzyczać. Zresztą wogóle uważam, że Wisła jest za poważnym klubem żeby się w wypożyczenia bawić, kożyści długofalowych z tego nie ma, a jak jakiś zawodnik sie u nas dobrze zaprezentuje to nie stać nas wtedy na definitywny transfer.
Wypożyczać powinny kluby które wiedzą że nie ma szans by doprowadzić do definitywnego przejścia piłkarza o klasie na tyle dużej żeby miał pewne miejsce w skłaadzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
a nie uważacie, że wypożyczony zawodnik może grać na pół gwizdka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Niby dlaczego ?.To będzie dla niego szansa na ogranie się i pokazanie ze jak wróci do PAO to może być gotowy na grę w pierwszym składzie.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Tez jestem przeciwko wypozyczeniom do klubu. Pogra, wypromuje sie i odejdzie. Juz lepiej sprowadzic kogos definitywnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie, bo jemu także będzie zależało żeby pokazać się z jak najlepszej strony skoro ma ambicje grać w pierwszym składzie PAO
![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Myślę że nasi włodarze zabezpieczą się klauzulą pierwokupu.. Tylko wtedy to wypożyczenie ma sens.
![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taki zawodnik to wielka niewiadoma, już mieliśmy jednego młodego braziliero (Beton się zwał). Lepiej wypożyczyć na pół roku z opcją kupna.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Chociażby po to żeby pomógł w awansie do LM.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Gdzieś wyczytałem, że Celtic chce dać 1,7mln e za Diaza. Jeśli to prawda to powinniśmy go sprzedać. Nie jest zły, uniwersalny, młody ale kwote też wykładają konkretną i chyba by się opłacało go puścić. Nurkovic-Braz,Marceli,Głowa,Brożek-Łobo,Sobol,Guła,Kirm-Boguski,Brożek Pawełek-Singlar,Diaz,Burliga-Mały,Cantoro,Jirsak,Gołoś,Varga,Mączyński-Cwielong |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|