|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ciekawe jak się rozwija sprawa z tym całym Brazem. Nie wiem czym to takie super wzmocnienie, chłop bez ogrania w Europie bez doświadczenia i z nieudanym póki co epizodem w Atenach.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 03.07.2009 o godz. 20:24.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,67...o_ma_sens.html
Czyli najprawdopodobniej Fulham. Chcemy 4 mln - bardzo dobrze. 3 to za mało. Jutro się powinno wszystko wyjaśnić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
oby Brozio zostal i przyszedl do niego jeszcze 1 napastnik bo Cwielong potrafi trzymac sie przy pilce dogrywac ja znajdowac sie w sytuacjach strzeleckich ale nie potrafi ich wykorzystywac!! na LM potrzebny jest jeszcze ktos do ataku!! z ligi polskiej wzialbym do skladu tylko Grosickiego no i oczywiscie Franka ale on chyba juz zakonczyl gre
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dla mnie kwota 3 mln euro jest śmiesznie niska jak za najlepszego polskiego piłkarza. Tym bardziej jeśli mówicie, że Kuba odszedł za 3,2 mln, to z całym szacunkiem dla niego, ale w takiej sytuacji za Brożka powinniśmy krzyczeć minimum 4-4,5 .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Oj, miejmy nadzieję, że Paweł nie posłuchał Wasilewskiego, dzisiaj przeczytałem wywiad z nim "Pawłowi Brożkowi od dawna mówię: Broziu, wyjedź ty już za granicę. Młodszy nigdy nie będziesz. Ale on kocha Wisłę"
ź: magazyn Futbol str. 78 ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
za 1 mln chcesz kupic jakiegos grajka
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To bedzie wielka strata dla nas, ale powinnismy uszanowac decyzje Pawla, jezeli bedzie chcial odejsc. Byl z nami wiele lat, ale co najwazniejsze on nigdy nie napalał sie na byle propozycje. Tylko zadne testy, no i oczywiscie minimum 3 mln Euro. A nam pozostanie miec nadzieje, ze minimum 1 mln Euro pojdzie na zakup klasowego napastnika.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
prawda jest taka, że Wisła obecnie nie prowadzi już żadnych rozmów transferowych.. skąd to wiem? otóż z prostego faktu, że Jacek Bednarz już jest w Austrii i trenuje sobie z Wisłą.. chyba, że czeka na wysłanników z Londynu i tam będą rozmawiać..
:/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Dzieki Pysiu ze nam przypomnailes ze w Austri nie dziala siec komorkowa...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Z tego co widać, to przywiózł Kirma do Austrii.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Już nie ma znaczenia że to utrudnia rozmowy ważne, że jesteśmy pierwsi ! YEEEEA |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Założę się że gdyby taki news się nie pojawił to byś narzekał że nic nie robimy - czyż nie ?
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Mam nadzieje że Jop nie trafi do Wisły, już wolałbym naszego Kowalskiego niż z całym szacunkiem Mariusza Jopa. Nie dość że ma już 31 lat to pewnie jest kompletnie bez formy. Nie to że narzekam - bardzo się ciesze że pozyskaliśmy Kirma
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jop nie jest aż tak złym rozwiązaniem troche pograł za granicą więc jako piłkarz który zagra kilka meczy w lidze PP czy PE może się sprawdzić.Niewiadomą jest jego forma a także jak w związku z tymi problemami rodzinnymi będzie sie prezentował...
Pamiętajmy że Głowa i Marcelo nie są z żelaza i całego sezonu bez kontuzji czy kartek nie dadzą rady wytrzymać więc Jop jako piłkarz tym czasowy może się sprawdzić... Za pół roku wróci Mateusz Kowalski wówczas to on będzie mógł pełnić role trzeciego stopera więc ja byłbym za tym by podpisać Jopa na pół roku z opcją przedłużenia bądź na rok.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja az tak podle jak Ogryzek Jopa nie oceniam
![]() Bardziej mnie martwi, ze gosc jest na etapie rozwodu z malzonka. To moze skutkowac wylacznie ostro nabita bania, stresem, nerwami itp. W takim stanie trudno do konca skoncentrowac sie na futbolu. Jakby do tego mial jeszcze nie wylewac za kolnierz, to o powrot do formy moze byc juz naprawde ciezko ![]() Jednak na pewno ktos na pozycje stopera przydalby sie bezsprzecznie. Najlepiej wlasnie ktos z przyzwoitym doswiadczeniem.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 03.07.2009 o godz. 21:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A ja się zastanawiam na jakiej pozycji gra ten Braz wreszcie ? Na transfershitcie piszę że stoper, a w polskich mediach podawany jest jako prawy obrońca (tak też ze strony głównej wywnioskowałem).
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Zgoda w 100%. Kłopoty rodzinne mają wielki wpływ na grę piłkarza, czego najlepiej dowodzi dzisiejszy wywiad z Borucem w Rzeczpospolitej. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Po 1. Ta informacja w niczym nie przeszkodzi ewentualnym rozmowom. W Warszawie i Poznaniu każdy wie kim jest Mariusz Jop i ile zostało mu kontraktu z FK Moskwa. Jop to nie utalentowany Brazylijczyk wyciągnięty podstępem przez Hectora Peraltę czy innego menago. Gdy "na jedynce" informowaliśmy o Sobolu i Kirmie - też przeszkadzaliśmy? 2. Gdzieś tam piszesz, że Wawa i Poznań podbiją stawkę. To niech podbijają. Wisła dogadała się już z Jopem. Jak będzie z nimi rozmawiał, to sam może zostać na lodzie. Myślisz, że jak dziennikarze wiedzą kto z kim rozmawia, to nikt w Poznaniu i Warszawie o tym nie wie? Obudź się... 3. A tak w ogóle, to skąd osoby z redakcji wiedzą o pewnych sprawach? ![]() 4. Tak, to prawda, ważne, byśmy czasem byli pierwsi. Szczególnie, gdy kilka portali a jutro kilka gazet napisze to samo. Nie za nami, a korzystając z tego samego źródła co my. Nasi czytelnicy = kibice Wisły = zasługują, by być informowani możliwie szybko o wszystkim co dzieje się w klubie. |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
przeciek kontrolowany jak widzę
Oficjalne dementi informacji, a nieoficjalnie niech kazdy serwis zrobi z nią co zechce. TWSD opublikowało, a SKWK nie.(nie traktować jako zarzut) Ciekaw jestem tylko czy źródło jest to samo ![]() Edit: teraz już wszyscy podają Powód: Jop ;)
Ostatnio edytowane przez PvD : 03.07.2009 o godz. 22:39.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() O tym że Jopa można ściągnąć pisały już ze 3 duże portale(w sensie tym, że nie układa mu się w Rosji i chce wrócić) więc, macie racje. Obserwując to forum wiele miesięcy wiem, że każdy woli coś wiedzieć, bo czym mniej informacji tym większa panika. Bardziej wierze waszym źródłom niż innym gazetą, wy siedzicie w tym klubie ileś lat i zjedliście na na nim zęby, gazety piszą by nakład był. Dziękuje za wasze newsu. Ja uważam że Jop się przyda, może jeszcze z 3 lata na dobry, poziomie pograć (przykład Clebera) a na Polską ligę, jak go Skorża przygotuje się nada, jeśli będzie za darmo nic wielkiego nie ryzykujemy. Pamiętam niezadowolenie na tym forum jak Cleber do nas przychodził, że stary, że jego klub spadł, że się nie nada. |
|
|
|
Guest
|
|
Zasadniczo chciałem podkreślić to, że klub o nazwie Lech wtyka się do wszystkiego co nasze, Dolha, Cleber. Jestem wstanie uwierzyć w to, że oni mogą kupić coś tylko po to abyśmy my tego nie mieli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tak sobie myślę że droga Fulham do pozyskania Brożka jest nieco dłuższa niż nam się wydaje. Dlaczego? Ano, dlatego że jeśli pan Paweł już zdecyduje się na wyjazd w takim momencie to będzie chciał przynajmniej dobrze zarobić. A w Anglii wchodzi teraz 50%-owy podatek.
Nie wiem czy się ze mną zgodzicie, ale wg mnie jest to jakiś plus dla nas. W końcu nawet ZUS tyle nie bierze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Lepszy Jop na dzien dzisiejszy niz utalentowany zawodnik z Ameryki, ktory bedzie sie aklimatyzowal pol roku.
Choc ciekawe w jakiej jest formie i czy grywa u siebie obecnie
Ostatnio edytowane przez canarinhos : 03.07.2009 o godz. 22:39.
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Na tym 50% opodatkowaniu nie tracą zawodnicy tylko klub.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|