The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2009, 09:13
Najlepiej nie wklejać linków do tych śmieciarskich stron żeby nie zwiększać im oglądalności.
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 03.07.2009, 09:16
Tez sie z Wami zgadzam, poniewaz to co wyprawia Fuckt to przegiecie. Juz nam sprzedali Brozka, a lada dzien Skorza moze nas opuscic. Ech, znawcy ;/ niestety, ale oni sa tylko rzadni sensacji, aby zwiekszyc czytelnosc, a reszta ich nie obchodzi.
A co najlepsze futbol.pl cytuje ich co do slowa bez komentarza normalnie
Ostatnio edytowane przez canarinhos : 03.07.2009 o godz. 09:21.
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 03.07.2009, 09:34
Cytat:
A wiekszosc tak narzeka na nasza polityke transferowa. A niech pokaze ktos klub z polskiej ligi ktory w ciagu dwoch dni sprowadzil takich 2 zawodnikow jak my : Gargula, Kirm. Obaj reprezentanci krajow. A w najblizszych dniach moze dojsc byly zawodnik mlodziezowej reprezentacji Brazylii. Gosc ktory grywal w Panathinaikosie. A to nie zapowiada sie na koniec wzmocnien. Zarzad stara sie aby zgodnie z zyczeniem M.Skorży zawodnicy byli/dolaczyli juz na I obozie w Austrii. Moze i to sie uda jeszcze spelnic.
Kto niby grywał w tym PAO?
Nie przesadzaj, Garguła był podpisany dawno.

Nie jest źle jak mówią niektórzy, ale nie ma też co popadać w zachwyt. Jest średnio.

Cytat:
Wlasnie - jak to jest, wyobrazmy sobie, ze kwota odstepnego to 400 tys Euro, awansujemy do LM, David gra swietnie, chcemy go wykupic. Czy Panathinaikos moze nam odmowic? lub czy jezeli zglosi sie Juventus i bedzie chcial zaplacic 2 mln to co wtedy?
Może być taka sytuacja jak z Boguskim. Oni mogą go w każdej chwili ściągnąć. Ale wątpie, że to zrobią, skoro koleś nawet szansy nie dostał, nawet jeśli dobrze zagra w naszej lidze.

A co do Brożka, to przecież Skorża w jednym z wywiadów mówił, że liczy się z jego odejściem.
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 03.07.2009, 09:38
Nie zmienia to faktu, że w razie odejścia Brożka trzeba ściągnąć przynajmniej 2 napastników NA TERAZ, inaczej możemy mieć naprawdę poważne problemy. Bo jeśli napastnikiem naszym ma być ten testowany Brazylijczyk to naprawdę jest dramat, bo jak mamy grać bez ŻADNEGO konkretnego snajpera, a Boguski czy Ćwielong nie są snajperami niestety.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 03.07.2009, 09:44
Bekas napisał(a):Wyświetl post
Wlasnie - jak to jest, wyobrazmy sobie, ze kwota odstepnego to 400 tys Euro, awansujemy do LM, David gra swietnie, chcemy go wykupic. Czy Panathinaikos moze nam odmowic? lub czy jezeli zglosi sie Juventus i bedzie chcial zaplacic 2 mln to co wtedy?
Wszystko będzie zależało wtedy od nas i od Davida, jeśli będzie chciał zostać, wykładamy te 400 tys i jest nasz niezależnie od tego kto go chce i ile ma zamiar zapłacić.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 03.07.2009, 09:54
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Kto niby grywał w tym PAO?
Nie przesadzaj, Garguła był podpisany dawno.

Nie jest źle jak mówią niektórzy, ale nie ma też co popadać w zachwyt. Jest średnio.

Może być taka sytuacja jak z Boguskim. Oni mogą go w każdej chwili ściągnąć. Ale wątpie, że to zrobią, skoro koleś nawet szansy nie dostał, nawet jeśli dobrze zagra w naszej lidze.
.
Z Davidem to ciekawa historia, bo z ciekawości patrzę kto to kopie piłkę w obronie i jakoś szału nie ma. Do tego PAO to nie jest jakaś galaktyczna ekipa. Więc jeśli David się tam nie łapie do wyjściowego składu z przyczyn czysto sportowych, to nie wiem czy jest sens walczyć tak o faceta. Rewelacji nie ma pewnie, a byleby kogoś ściągnąć na pół roku to nie wiem czy ma to większy sens. Szczerze powiedziawszy liczę na to,że Bednarz coś znajdzie w jakiejś Słowenii, Słowacji. Poza tym tam Wawrzyniak grał w obronie, to najlepiej świadczy o poziomie tego zespołu. Przynajmniej jeśli chodzi o obronę.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 03.07.2009, 09:54
Tylko PAO raczej nie zgodzi się na opcję pierwokupu. Tak na zdrowy rozsądek - np. my wypożyczamy do Podpeskidzia jakiegoś juniora z opcją pierwokupu 50 tys. zł - okazuje się, że to rewelacyjny zawodnik gwiazda ligi i co? puszczamy go za grosze?
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.07.2009, 09:55
piter116 napisał(a):Wyświetl post
http://krakow.naszemiasto.pl/sport/1019679.html
3 mln euro za Brożka to smieszne pieniądze....
dokładnie, też jestem tego samego zdania ale obawiam sie że nikt nie da więcej na obecną chwile za Brozia no chyba że kluby ze wschodu.
Odpowiedz cytując
raciborzanin
Member

Od: 10.2007

Stary 03.07.2009, 10:02
Tutaj apropo przejścia Niedzielana do Pogoni:

http://www.weszlo.com/news/3251
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 03.07.2009, 10:03
AYALA napisał(a):Wyświetl post
dokładnie, też jestem tego samego zdania ale obawiam sie że nikt nie da więcej na obecną chwile za Brozia no chyba że kluby ze wschodu.
Z jego skutecznościąi to w naszej lidze, z żadnym poważnym epizodem w Europie. Nie wiem czy cena nie jest adekwatna. Cóż on takiego grał wielkiego,że więcej za niego żądacie?Facet miewa problemy z przyjęciem piłki, za takich gości dużo się nie płaci.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 03.07.2009, 10:12
Nie będę miał żadnego żalu do Pawła jeśli odejdzie, można w 100% powiedzieć, że on na to zasłużył.

Moje zdanie jest takie że sprzedaż Brożka za kwotę 3 mln euro jest nie opłacalna. Tracimy na tym praktycznie na każdym możliwym szczeblu być może nawet finansowym. Brożek to przecież nie jest jakiś tam piłkarz to swego rodzaju wizytówka klubu której nikt nie zastąpi. Na polskim rynku nie ma piłkarza, który go zastąpi a z zagranicy nikt o takiej klasie do nas nie przyjdzie.

Oczywiście jeśli zależy Pawłowi na odejściu to nie robiłbym mu problemów, ale zrobiłbym wszystko co można aby został (podwyżka itp) Stoimy przecież przed REALNĄ możliwością podwojenia budżetu jak powiedział pan Wilczek.
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 03.07.2009, 10:23
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Z jego skutecznościąi to w naszej lidze, z żadnym poważnym epizodem w Europie. Nie wiem czy cena nie jest adekwatna. Cóż on takiego grał wielkiego,że więcej za niego żądacie?Facet miewa problemy z przyjęciem piłki, za takich gości dużo się nie płaci.
Spójrz na jego statystyki w europejskich pucharach i dopiero wtedy sie wypowiadaj

Przyp. 19m/9g - mało?
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 03.07.2009, 10:28
Wiadomo coś już o tym Carlinhos ? Czy nas w h.. zaladował twierdząc,że jest wolnym grajkiem
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 03.07.2009, 10:28
I w dodatku Brożek zbliża się do trzydziestki. Nie dostaniemy więcej.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 03.07.2009, 10:54
ktoś wczoraj miał racje, że piłkarze np.Jop itp. którzy są na transfershit.de znikną i zniknelii
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 03.07.2009, 10:57
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
I w dodatku Brożek zbliża się do trzydziestki. Nie dostaniemy więcej.
taa zbilirza się do emerytury ... ja p$%# przestań palić to zioło Bobie Marleyu jak piszesz coś na forum
Odpowiedz cytując
damian755
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 03.07.2009, 11:01
przed Pawłem 10 lat grania
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.07.2009, 11:07
Wcześniej juz ktoś napisał ,że nie ma na świecie piłkarza który mógłby w tej chwili zastąpić Pawła Brożka i ja sie z tym po części zgadzam.
Oczywiście to nie oznacza ,tego że Paweł jest najlepszym na świecie napastnikiem ,ale nie widzę kogoś
a)na kogo było by nas stać
b)żeby chciał u nas grać
c)posiadał podobne umiejętności
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 03.07.2009, 11:09
kristos napisał(a):Wyświetl post
Wcześniej juz ktoś napisał ,że nie ma na świecie piłkarza który mógłby w tej chwili zastąpić Pawła Brożka i ja sie z tym po części zgadzam.
Oczywiście to nie oznacza ,tego że Paweł jest najlepszym na świecie napastnikiem ,ale nie widzę kogoś
a)na kogo było by nas stać
b)żeby chciał u nas grać
c)posiadał podobne umiejętności
I dlatego sprzedaż Brożka za nędzne 3 mln euro jest cholernie nie opłacalna. Oczywiście nie dyskwalifikuje nas to w walce o LM ale znacznie ją ogranicza, ogranicza także obronę tytułu i być może nawet dostanie się do pucharów na przyszły sezon. Przede wszystkim cholernie obniżyłoby to morale zespołu, ucierpiały by także inne pozostałe piony naszego klubu. Czy te 3 mln euro są warte tego wszystkiego ?

I byłby to 3 piłkarz z podstawowej jedenastki którego tracimy.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 03.07.2009 o godz. 12:22.
Odpowiedz cytując
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 03.07.2009, 11:10
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
ktoś wczoraj miał racje, że piłkarze np.Jop itp. którzy są na transfershit.de znikną i zniknelii
Być może to ...dobry prognostyk. Kirm też najpierw był, potem zniknął a teraz znowu musieli go przywrócić.
Według naszej szanownej redakjii Jop miał się pojawić na zgrupowaniu Wisły w czwartek lub w piątek. Jakby nie było to dziś jest ostatni dzień , w którym te pogłoski mogą okazać się prawdą. Z Brazem tez sprawa wydaje się bardzo poważna bo klub "jasno" nie zdementował tych plotek wiec coś musi być na rzeczy.
Pozostaje czekać.......

30 czerwca - Tomasz Dawidowski out
1 lipca -Łukasz Garguła
2 lipca -Andraz Kirm
3 lipca -

Co do Pawła to w tym momencie nie sprzedałbym go za żadne pieniądze ! No może na 10mln można by sie było skusić
Ostatnio edytowane przez matizaq : 03.07.2009 o godz. 11:14.
Cytat:
"If you are first you are first. If you are second you are nothing."- Bill Shankly
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 03.07.2009, 11:15
Jeśli Brożek odejdzie do silnego klubu (nieważne czy Anglia, czy Rosja) to popelni najwiekszy pilkarski błąd swego zycia.
Może zarobi na tym finansowo, a raczej na pewno, ale...
to nie jest piłkarz z mentalnoscią na silną ligę.

Kiedy odchodził Żurawski (ktory na transfer zaslużył) byłem podobnego zdania i... zycie przyznało mi racje
Kiedy odchodził Kuba (ktory na transfer zaslużył) byłem przekonany, że sobie poradzi i tak jest.

Co do Brożka, mam głeboką pewność, że zyska na tym tylko finansowowo (do czasu).
Straci co do swej wartości na rynku i jako pilkarz
Potem liga grecka, cypryjska....
Żal Pawła i błędnej (ewentualnej) decyzji
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Stary 03.07.2009, 11:15
matizaq napisał(a):Wyświetl post
Być może to ...dobry prognostyk. Kirm też najpierw był, potem zniknął a teraz znowu musieli go przywrócić.
Według naszej szanownej redakjii Jop miał się pojawić na zgrupowaniu Wisły w czwartek lub w piątek. Jakby nie było to dziś jest ostatni dzień , w którym te pogłoski mogą okazać się prawdą. Z Brazem tez sprawa wydaje się bardzo poważna bo klub "jasno" nie zdementował tych plotek wiec coś musi być na rzeczy.
Pozostaje czekać.......

30 czerwca - Tomasz Dawidowski out
1 lipca -Łukasz Garguła
2 lipca -Andraz Kirm
3 lipca -- ?

Co do Pawła to w tym momencie nie sprzedałbym go za żadne pieniądze ! No może na 10mln można by sie było skusić
TAKA JEST PRAWDA....
Z jednej strony lubię faceta i chciałbym żeby zrobił jakąś karierę( mam nadzieje że po przejściu nie będzie grzał ławki, a przez kilka lat pogra i tym samym będziemy mieć powody do radości że w końcu ktoś i to Wiślak) Ale z drugiej strony jak wszyscy doskonale wiem, że bez niego i bez godnego następcy możemy...
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 03.07.2009, 11:19
Jeszcze w kwestii Pawła Brożka.Jeśli chodzi tylko o aspekt sportowy to wd mnie dla Pawła zdecydowanie lepiej było by pozostać jeszcze tą rundę w Krk.

Jego dyspozycja jest niewiadomą, także psychiczna - nie wyglądało to wszystko najlepiej po kontuzji.
Zostać z nami , odbudować pewność siebie i jeśli tak będzie to i jesienią/zimą - zgłoszą się po niego konkretne kluby.
Odejście teraz to wd mnie ryzyko dla niego że spali się na wejściu , kilka meczów, ława i generalnie może juz z tej ławy nie zejść przez bardzo długi czas , bo nic nie ujmując mu , to jeśli dużo od ostatniego miesiąca się nie zmieniło , to wd mnie on nie ma żadnych szans na regularną grę w 1 składzie na wyspach.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
TSW06
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 03.07.2009, 11:21
Jeżeli Paweł odejdzie to będzie to jego błąd. Jeśli dostalibyśmy się z nim do LM to mógłby postrzelać w fazie grupowej trochę bramek bądź nawet jedną i już byłoby nim dużo większe zainteresowanie. Daj boże Paweł strzeli coś w eliminacjach i nawet jeśli przygoda skończy sie w fazie grupowej LM to będzie miał dorobek koło 5 bramek jak liczę i wtedy będzie go można sprzedać dużo drożej a i on sobie więcej pogra bo napastnik który strzela gole w LM to już zupełnie inny rozmiar kapelusza
Pozdrowienia z Częstochowy!!
"Żyjesz w kraju w którym wszyscy chcą cię zrobić w chuja..
."
Odpowiedz cytując
tragez88
Senior Member

Stary 03.07.2009, 11:21
Jeśli Paweł odejdzie nie należy mieć do niego pretensji- każdy wie ile dla nas zrobil... Ale jeśli faktycznie zostanie sprzedany a info o Niedzielanie sie potwierdzi to nie bedziemy miec żadnego napastnika na Levadie- Beto już poszedł, Dawidowski też, Boguski kontuzja. Zostaje Ćwielong i Małecki których ciężko nazwać napastnikami Mam nadzieję, że Pan Bednarz świetnie zdaje sobie z tego sprawę.
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Stary 03.07.2009, 11:28
Już zostawiając to jak sobie będzie Wisła bez Brożka radzić, to ja widzę jedno rozwiązanie które może wszystko zmienić.
To czy Brożkowi opłaca sie sportowo i finansowo odchodzić zależy właściwie od jednaj rzeczy. Od tego czy Wisła będzie w stanie awansować do LM. Jeśli tak, to Brożek będzie miał u nas lepsze warunki ni ż gdziekolwiek indziej do dalszego rozwoju, a powinno się to również wiązać z wcześniejszą podwyżką kontraktu do 350 tyś €/rok.
Wszystko jest możliwe z Brożkiem. Bez niego raczej nie am najmnijeszych szans. Jeśli w tym roku też nie awansujemy to należało by dać mu wolną rękę...
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Stary 03.07.2009, 11:29
Tak czy siak ja mam nadzieje, że pozbędziemy się Wtorka, nic do niego nie mam, ale w tej chwili to tragedia co on prezentuje. Jeżeli zdecydują się sprzedać Brożka teraz, a odejdzie za pół roku to bd głupota... Bo za te pół roku (nie wierze że teraz nie awansujemy do LM) dostaniemy za niego prawie drugie tyle. A jeżeli Paweł odejdzie to o LM możemy zapomnieć. Nie znajdziemy nigdzie napastnika o takich umiejętnościach ja Brozinho, który zeche grać dl Wisełki. No chyba, że Brednarz przywieżie nam "nowego Marcelo" tyle, ze do ataku.
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 03.07.2009, 11:31
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze w kwestii Pawła Brożka.Jeśli chodzi tylko o aspekt sportowy to wd mnie dla Pawła zdecydowanie lepiej było by pozostać jeszcze tą rundę w Krk.

Jego dyspozycja jest niewiadomą, także psychiczna - nie wyglądało to wszystko najlepiej po kontuzji.
Zostać z nami , odbudować pewność siebie i jeśli tak będzie to i jesienią/zimą - zgłoszą się po niego konkretne kluby.
Odejście teraz to wd mnie ryzyko dla niego że spali się na wejściu , kilka meczów, ława i generalnie może juz z tej ławy nie zejść przez bardzo długi czas , bo nic nie ujmując mu , to jeśli dużo od ostatniego miesiąca się nie zmieniło , to wd mnie on nie ma żadnych szans na regularną grę w 1 składzie na wyspach.
1. aspekt sportowy powiadasz... tylko tyle ze Brozek mowił chyba kiedys ze woli odchodzic latem i w normalny sposob przygotowac sie z nowa druzyna , zeby nie skonczyc tak jak matusiak.. tak mowił w ktoryms wywiadzie
2. no prosze Cie... jak odbudowac sie psychicznie? przeciez On zostal krolem strzelców a po kontuzji tez strzelił kilka bramek..

mysle ze nie ma co na siłe go zostawiac u Nas.. jesli zechce odejsc i wszyskie negocjacje sie dobrze ułoza to trzaba pozwolic mu odejsc.. Paweł to madry chłopak i wie czy da rade podołac wyzwaniu..... i mysle ze On najlepiej wie co jest dla niego najlepsze...
Poza tym i tak juz dlugo spedzil czau w Wiśle i zrobil dla Wisły i jesli chce cos w Europie jeszcze osiagnac to powinien juz odejsc...
Ale z drugiej strony to mu się nie dziwie...kontrakt ma niski jak na jego umiejetnosci ( ponoc okolice 190tys )

Co bedzie to bedzie... ale bedzie dobrze
Arek Głowacki zaprosi Pawła do pokoju zwierzen powie mu co i jak i zadowolony Paweł zostanie w Krakowie
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 03.07.2009, 11:35
Paweł nie jest idiotą, żeby samemu chciał zostać w Krakowie, mając w perspektywie grę w Premiership i przede wszystkim kilkukrotną podwyżkę*. Choć mimo wszystko ja mu wielkiej kariery tam nie wróżę... Spali się i wróci do kraju, albo będzie dogorywał jak Żuraw.
Mam jednak nadzieję że to klub odrzuci propozycję jego transferu (a przy okazji da mu sporą podwyżkę, co by nie było gwiazdorzenia), teraz kiedy o jako takie sukcesy, ale przede wszystkim ogromne pieniądze w europucharach znacznie łatwiej niż w poprzednich latach sprzedaż najlepszego zawodnika klubu może się okazać z finansowego punktu widzenia bardzo nietrafiona(bo można zarobić 3 miliony dzisiaj, a za to nie zarobić minimum 4 za miesiąc). A poza tym utrzymanie w klubie takiego zawodnika jak Paweł może dać sygnał innym zawodnikom z naszej ligi że budowany jest poważny zespół, a co za tym idzie może nam być łatwiej ich zakontraktować.

*pod warunkiem oczywiście że te pogłoski o londyńskim klubie są prawdziwe
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 03.07.2009 o godz. 11:40.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Stary 03.07.2009, 11:36
Cytat:
Paweł Brozek, Adrian Sikora (Boguski).
Smiesz twierdzić że Sikora jest lepszy od Bogusia. Moim zdaniem jego przyjście do nas było by kompletnym niewypałem... Problem jest taki że obecnie w Polsce nie ma zawodnika, który mógłby nas WZMOCNIĆ(nie mówi o Lewandowskim, bo to transfer niemożliwy)

Cytat:
Spali się i wróci do kraju, albo będzie dogorywał jak Żuraw.
Mam jednak nadzieję że to klub odrzuci propozycję jego transferu (a przy okazji da mu sporą podwyżkę, co by nie było gwiazdorzenia), teraz kiedy o jako takie sukcesy, ale przede wszystkim ogromne pieniądze w europucharach znacznie łatwiej niż w poprzednich latach sprzedaż najlepszego zawodnika klubu może się okazać z finansowego punktu widzenia bardzo nietrafiona. A poza tym utrzymanie w klubie takiego zawodnika jak Paweł może dać sygnał innym zawodnikom z naszej ligi że budowany jest poważny zespół, a co za tym idzie może nam być łatwiej ich zakontraktować.
Zgadzam się w 1906%
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów