|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
PS tak jest przynajmniej u mnie ![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czy internet z iPlusa działa poza granicami Polski czy tylko na jej terenach? Bo nie wiem do końca od czego to może zależeć
![]() ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
najlepiej to ustawić FF jako domyślną przeglądarkę ![]() otwierasz FF/narzędzia/opcje/zaawansowane/sprawdź czy ff jest domyślną przeglądarką ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() ale dzięki za fatygę ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Podbijam...
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Crack do Virtual Tennis 2009 bądź link gdzie moge znaleźć
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Mam film Wyspa na DVD i gdy odpalam go na komputerze to pojawia się okno żebym zainstalował program InterActual player, mogę go oczywiście nie instalować, a film "pójdzie" i tak na np. Power DVD ale gdy wrzucam płytkę do stacjonarnego odtwarzacza DVD to w ogóle nie idzie. Chwilę ładuje i pojawia się napis "no disc". Ten odtwarzacz jest już stary i czyta tylko oryginalne DVD, żadnych divx'ów. W związku z tym, gdy kupie jakiś nowszy odtwarzacz film odpali bez problemu czy będę go musiał oglądać tylko na DVD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
w laptopie Sony Vaio pracujacym na Windows Vista pojawia mi sie przekreslony glosnik i adnotacja: usluga audio nie jest uruchomiona. Probowalam na rozne sposoby ja wlaczyc, po wejsciu w opcje pojawia mi sie adnotacja ze glosniki pracuja prawidlowo. Co mam zrobic, bo dzwieku nie ma wciaz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Probuje skonfigurowac glosnik przez panel strowania, ale nie moge wejsc ani na konfiguracje ani na ustawienia domyslne, jedyne co moge wybrac to wlasciwosci, ale chyba nie o to chodzi? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Raz na pol roku zdarzy sie ze neta nie ma przez godzine ![]() Na moje oko to strzelam ze Hutnik Ale ten las z tylu cosza gesty troche wiec odpada. Kiedy? przez caly rok. A komu to chyba po barwach mozna poznac. ![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
pytanie "kiedy" odnosi sie chyba do momentu, w ktorym zrobiono zdjęcie, a nie kiedy zbierane były szaliki. jak nie wiesz, nie masz do powiedzenia nic, poza średnio śmieszną ironią, to se po prostu odpuść. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Euro bądź Chinch audio + zasilający
![]() ![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Potrzebujesz kabel do telewizora ( z tymi kolorowymi końcówkami), zasilacz i kabel do zasilacza, który do gniazdka podłączasz.
![]()
Si Deus nobiscum, quis contra nos?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy orientuje się jak to jest z tym balonem koło ronda grunwaldzkiego? czy to jest lot czy tylko takie z wniesienie do góry? i jakie są ceny dla uczniów bo normalne ponoć ok 30zł/os.
![]() nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem. Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni. Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin... ... ACAB |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wzniesienie do góry, koło 16 zł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Cytat:
raz, dwa, trzy ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Którego patcha polecacie do PES 2009?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś czy z Krefeldu (niemcy) odjeżdzają jakieś autobusy lub pociągi (bezpośrednio) do Amsterdamu?
Dzięki 1q2
Ostatnio edytowane przez joker_wislak : 02.07.2009 o godz. 23:30.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Drogi Pio to co zacytowałeś to też czytałem bo znam taką stronę jak google lecz zapytałem tutaj bo nc nie pisze o cenach dla uczniów i nie pisało też czy to jest wzniesienie czy lot
![]() a mam jeszcze pytanie, czy żeby się wznieść musi być komplet czyli 25 chętnych? Ekstraklasa Patch 2009
Ostatnio edytowane przez pchelcok : 02.07.2009 o godz. 22:16.
![]() nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem. Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni. Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin... ... ACAB |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Jak widać 1 przesiadka minimum jeśli chodzi o pociągi ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Tylko się upewniam: jakiekolwiek studiowanie na Uniwersytecie Pedagogicznym jest płatne?
Przeczytalem juz, nie wiem jak tego wczesniej nie znalazlem, a wiec studia stacjonarne sa bezplatne - i dobrze. Powód: nieaktualne
Ostatnio edytowane przez Michal_b3 : 02.07.2009 o godz. 23:32.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Co lepiej działa iplus, blueconnect czy orange ? Który internet najbardziej się opłaca kupić?
![]()
...Tylko Wisełka Tylko Krakowska Nasza Drużyna Zawsze Mistrzowska...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś o skuteczności łatek termoprzylepnych ( takich do ubrań )?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
przykładowo : koledze u siebie w miescie Blueconnect śmigał niezle, a w Krakowie na Olszy jakims cudem ledwo chodził ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie zjem konkretnego kebaba ktory nie jest robiony z kurczaka i nie plywa w tonie dodatkow ?.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
w GKrakowkskiej u turków .
na rynku co 20 metrów kebab chociaż ja lubie pod Bagatela wiadomo, ze ta najtańsze i najszybsze najlepsze nie są ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|