|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
A w ogóle ile wynosi ta opłata na AGHu? Bo nigdzie tego nie widze.. ![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
na budownictwo owszem, ale dopiero z 3 listy...bo za pierwszym razem próg będzie pewnie oscylowal ponad 800pkt. Przynajmniej w tamtym roku tak było.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jak budownictwo to PK
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Mam pytanie do kogoś, kto uczęszcza na UJ...jak tam jest?;> Bo słyszałem nie za barzo pochlebne opinie o tamtejszych profesorach..;>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:31.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
orientuje sie ktos w rejestracji na PK? tam pisza ze trzeba przygotowac zdjecie do legitki studenckiej, czyli mam je uploadowac na ich stronce?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zola - sądzę, że będzie nam ciężko. Ja mam 378 i też to ciężko widzę, ale mimo wszystko spróbuję. Jak nie z pierwszej rekrutacji, to z drugiej lub trzeciej
|
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
"ted" - tak, jak będziesz się rejestrował, to na jednym z etapów musisz wrzucićskan (albo generalnie cyfrową wersję) swojego zdjęcia legitymacyjnego w odpowiednim rozmiarze (236px szerokości na 296px wysokości, czy jakoś tak)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Mi wyszło 408 pkt na AGH, startuję na Inżynierie Środowiska oraz na TiR, też trochę sie zastanawiam czy wystarczy.. obawiam się że może być słabo;/ Ale zobaczymy panowie jak to będzie. Na razie chyba nie powinniśmy się spinać. Tak jak pisze !!RIVER!!, mamy zawsze drugą rekrutację
![]() ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
ted rok temu nie trzeba było wrzucać żadnej fotki. Oczywiście jest tam informacja ,że należy to uczynić ale większość osób to olewa
![]() Nie wiem jak w tym roku ale w tamtym nic nie wrzucałem ![]() ![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja na AGH składam na 5 kierunków
|
|
|
|
Member
Offline |
|
W tym roku trzeba ją wrzucić, jest to obowiązkowe i bez tego nie da się przejść do kolejnej części rejestracji... Wiem, bo 2 godziny temu się rejestrowałem i miałem niemały problem z wrzuceniem tego zdjęcia (dziwny program do obróbki) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
I orientuje się jeszcze ktoś czy na UJ jest coś takiego,że jak nie przyjmują z pierwszej listy,to trzeba jakiś papierek potem im podesłać o podtrzymaniu chęci studiowania? Czy oni mimo wszystko biorą każdego na następne listy? Bo na UAM jak się rejestrowałam to jest coś takiego do wydrukowania i trzeba wysłać do nich po ogłoszeniu pierwszej listy, jak się ktoś nie dostanie a się zwolnią miejsca ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rejestrował się ktoś na Uniwersytet Ekonomiczny? Jak chce się zalogować to wyskakuje mi zmiana hasła i tylko tyle widzę.
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.04.2010 o godz. 18:17.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zola - ja dzisiaj byłem na UP i trzeba dostarczyc podanie, dowód wpłaty i kserokopię świadectwa dojrzałości. Na AGH z tego co pisze na stronie raczej nic nie donosi się przed ogłoszeniem wyników:
W tym roku nie wymagamy od kandydatów składania we wstępnym etapie żadnych dokumentów papierowych. Wszelkie informacje, w tym deklaracja kierunków, na które kandydat aplikuje, będą zbierane w formie elektronicznej poprzez system e-Rekrutacja. ![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie.
Nic nie trzeba zanosić, zanim nie ogłoszą list rankingowych. Tylko wpłata |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
ja uczeszczam... nawet na dwa kierunki- jeden rewelacja, drugi- studiuje, bo zawsze to chcialam robic, ale i ludzi, i profesorow nie lubie. Na co sie wybierasz?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Papiery zawsze mozesz zabrac z drugiego kierunku, ewentualnie mozesz po prostu w pazdzierniku sie na wydziale nie pojawic, wowczas wysla Ci listem poleconym decyzje o skresleniu z listy. Spokojnie wiec trzymaj papiery tam, gdzie sie dostaniesz i czekaj na wyniki na UJ. Poza tym zawsze mozna zrobic odpis notarialny swiadectwa maturalnego- wowczas ma on dla uczelni taka moc jak oryginal. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Edit: ok znalazłem ![]()
Ostatnio edytowane przez piter116 : 02.07.2009 o godz. 15:24.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam
Jakie studia humanistyczne (chodzi mi głównie o przykłady uczelni, ale mile widziane propozycje konkretnych kierunków) byście polecili osobie, która niezbyt dobrze zdała maturę? (kulturoznawstwo, pedagogika specjalna i jakieś temu podobne) Zdaje sobie sprawe, ze jestem niezbyt precyzyjny ale mimo to czekam na odpowiedz ![]() pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
ja mam pytanie do kiedy się sklada podania na studia zaoczne?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Polski - 64%
Anglik - 52% WOS - 56% Geografia - 52% (wszystko rozszerzone) Interesuje mnie: filologia polska (edyt. lub komp. byle nie nauczycielskie) filozofia filmoznawstwo kulturoznawstwo (ale raczej rezerwowo) stosunki międzynarodowe / politologia (bardziej te pierwsze...) Ewentualnie inne ciekawe humanistyczno / polityczne kierunki. Najchętniej UJ, choć i inne uczelnie ewentualnie mogą być. Dzienne rzecz jasna... Jak ktoś orientuje się, że z takimi wynikami bankowo sie dostanę / bądź nie, niech pisze... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Konrad. z tymi wynikami - szukaj na UJ takiego kierunku, gdzie przeliczniki będą polski 2, wos - 2, angielski 1,5
albo czegoś z geografią. i najlepiej takiego, gdzie nie będzie zbyt wiele ludzi... bo mam wrażenie, że tam to będzie w ch.. ciężko się dostać.. ;/ jak ludzie maja obawy, że z wynikami powyzej 70% rozsz. się nie dostaną... to ja już nie wiem.. ;/ pomyśl może o AGH - dwa kierunki humana, z geografią też masz dobre punkty, więc też się gdzieś powinieneś dostać. stosunki międzynarodowe są na UEk ale wyniki 52+56 za angielski i wos nie rokują jakoś szczególnie :/ Ja mam 106 pkt (tobie wychodzi 108) i składam na europeistykę, turystykę oraz administrację ale słabo to widzę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Na moje oko tylko na filmoznastwo nie ma szans. Reszta jest bardzo prawdopodobna, by nie rzec pewna.
Ostatnio edytowane przez PauL : 03.07.2009 o godz. 09:53.
![]()
TRÓJKOLOROWE BRONOWICE
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
zna ktoś ubiegłoroczne progi punktowe na UJ na kierunkach Dziennikarstwo, Europeistyka, Politologia Społeczna i Socjologia? Po przeliczałem sobie procenty z matury na punkty na każdym z tych kierunków i zastanawiam się czy jest w ogóle sens wydawać kasę na rekrutację na tą uczelnię.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
z wynikiem około 236pkt jest szansa dostać się na prawo na UJ ? słyszałem, że w zeszłym roku z takim wynikiem byłbym gdzieś w połowie listy przyjętych..
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|