|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
I gitara. Jak coś to w lidze sobie spokojnie poradzi.A w pucharach zobaczymy...
|
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
ja uważam, że jeśli Mariusz przyjdzie do Wisły to będzie dobry ruch, ale: za darmo, lub za małe pieniążki i z rozsądnym kontraktem. Idealny zmiennik dla naszych etatowych stoperów, jest tu chyba jakaś myśl sztabu szkoleniowego, bo pewnie podpiszą z nim na max 2 lata, a już bodajże po pół roku wróci Kowalski, który miejm nadzieje ogra się w Piaście.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
mysle ze bardziej by tu pasowal Vidlicka. odnosnie Jopa, ni to chlodzi, ni to grzeje, napewno nie na pierwsza 11
Ostatnio edytowane przez tommiyacht : 01.07.2009 o godz. 13:09.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Komedia... na euro ledwo co biegał ciekawe jak teraz. Wiem że na rezerwie musi ktoś być ale przecież jest Varga, można było zostawić Kowalskiego, można było kupić Glika, Bansia, zostawić Baszcza i jest jeszcze 10 innych pomysłów... na litość boską nie Jop ! Sorry za ten post ale to już jest przegięcie, zbieranie odpadów z Rosji.
edit: I jeszcze w newsie napisali że "Postanowił wrócić do kraju" no bo jakby brzmiało "Wywalony z rosyjskiego klubu Mariusz Jop musi wrócić do Polski bo tam zrobił sobie taką markę że nikt go nie chce".
Ostatnio edytowane przez westersyl : 01.07.2009 o godz. 13:15.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Błaszczykowski ? Co ty piszesz w ogóle ? To był właśnie chyba najlepszy transfer Wisły !
![]()
4
LEGENDA ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
PS:Jeśli zbłądziłem to niech mnie Wielki Inkwizytor zbanuje.Ostatnio to dosc modne. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Więcej niż Głowacki ;] Ciekawe czy to prawda, w sumie lepszy Jop niż jakbyśmy mieli zostać z patykiem w ręku i bez zmiennika, nawet takiego. Ale czy przyjdzie to się okaże. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Do tych, którzy wytykają Jopowi jego grę podczas EURO...
Przypomnijcie sobie jak beznadziejnie grał Baszczu na Mundialu w Niemczech, a mimo to przez następne lata był ciągle jednym z najlepszych polskich bocznych obrońców. Jop to dobry wybór, jest gwarancją kilku samobójów w sezonie (podobnie jak Cleber), ale też gwarancją solidności. Doświadczony obrońca, gdyby wypadł Marcelo albo Głowa, będziemy przynajmniej mieć jako taki spokój o środek obrony, a gdybyśmy ściągneli Glika, Braza to byłaby pewna niewiadoma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Brawo! Dokładnie tak nic dodać nic ująć! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mi się wydaje, że w Wiśle Jop się ogra i będzie dobry
Ja nie mam nic przeciwko, ale z z Kirmem ![]()
4
LEGENDA ! |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2009
Offline |
|
|
to nie plotka, zostal zmieniony po 45min!
mi chodzilo ze plotka jest jego przyjscie do Wisly wiem ze po 45min poszedl do szatni ja nie moglem patrzec co on wyprawial wtedy na boisku. Ciekawe czy dziś będą wreszcie jakies informacje z klubu Chyba będa bo dzis ma sie zdecydowac czy Nurkovic zostaje czy nie. To moze przy tej okazji coś powiedza o wzmocnieniach. Chociaz wszystko jest mozliwe.
Ostatnio edytowane przez lolo3764 : 01.07.2009 o godz. 13:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
To zupelnie inny pilkarz, niz kiedys. Gdyby do nas przyszedl duze wzmocnienie. Facet poczynil olbrzymie postepy i gral w miare regularnie w silnej lidze.
P.S - Smieszy mnie ocenianie tego pilkarza przez pryzmat meczu z Austria, gdzie cala reprezentacja wygladala fatalnie. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Młodego perspektywicznego to mamy Marcelo. A Jop będzie rezerwowym i myślę że tę rolę może dobrze pełnić uwzględnaijąc wszelkie jego mankamenty. Mimo wszysko ważnym też jest to że to Polak bo jeśli stosunek obcokrajowców do Polaków jest zaburzony to też najlepiej nie jest.A dodatkowy środkowy po odejściu Clebera jest konieczny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jop z pewnością nie jest graczem o jakim marzą również nasi działacze czy trener, ale daje gwarancję solidności, doświadczenia. Przyznam że nie oglądałem spotkania Austrii z Polską, pamiętajcie jednak że na tym turnieju zarzuty o słabym przygotowaniu fizycznym, więc też szybkościowym kierowano również do innych polskich piłkarzy mających większe znaczenie dla reprezentacji.
Ja w pamięci mam jego fatalne zderzenie podczas spotkania z Lechem z Adamem Piekutowskim. Słowa złego o nim teraz nie powiem wiedząc jaką kontuzję wówczas odniósł. Jeśli tylko zaakceptuje rolę zmiennika czemu nie. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Zebyscie sie jeszcze nie zdziwili ze Jop bedzie jednym z naszych najepszych pilkarzy... Jeden mecz w reprezentacji gdzie panuja inne zasady niczego nie udowadnia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
co do Jopa-jak to sie mowi w zargonie piłkarskim-każdy ma swojego Jopa
![]() mam nadzieje ze bedzie zmiennikiem a nie nastepca Marcelo. ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jeśli jest transferowany jako rezerwowy dla Głowy i Marcelo, a nie jako następca Marcelo, to uważam, że to dobra wiadomość. Niektórzy piszą, że już lepiej było ściągnąć Kowalskiego, moim zdaniem lepiej zakontraktować Jopa, niż Kowalczyk miałby przesiedzieć sezon na ławie. On jest młody, niech się ogrywa.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Franek też zagranicą niż nie grał, a jak wrócił do Jagi, to....wszyscy widzieli co robił.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Broń nas Panie przed takimi nieruchawymi klockami jak Jop.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
twsd sami sobie kręcą bicz podając każdą plotkę na głównej z wielkim zdjęciem, a później problem bo się syf robi, że 12 a nie podpisał nikt.
![]()
.
. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
http://www.sports.pl/ekstraklasa/art...?Artykul=52472
Między innymi pisze coś takiego : "Kirm, za którego Wisła zapłaci NK Domżale 400 tysięcy euro, ma być w Austrii w czwartek lub w piątek" ![]()
4
LEGENDA ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Zgadzam się w 100%. Z Bożokiem było tak samo - napisali, że jak testy medyczne dobrze wypadną to już na bank podpisze kontrakt.
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A potem my to komentujemy. I dostajemy bany za to. trochę niezrozumiałe.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Czy Bożok i Carlinhos byli na głównej? (choć akurat ci by mogli...) Czy David Braz był na głównej? I jeszcze kilka przykładów należałoby podać. Poza tym kto z nas pisał o jakiejś godzinie 12?!? Więc waż słowa. Nie znasz procedur w każdym szanującym się klubie na świecie? Testy medyczne = na 99% podpisany kontrakt. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie rozumiem was ! Przecież Jop to jest idealny kandydat na rezerwowego obrońcę : doświadczony, darmowy, gwarantujacy jakiś poziom... Może zdarzają mu sie "buble" ale na zmiennika będzie jak znalazł. I co najważniejsze jest Polakiem ! Wole ,żebyśmy inwestowali pieniądze w zawodnikow ofensywnych i sprowadzali takich obrońców niż kupowali graczy defensywnych (typu Braz czy Glik) ,którzy mogą sie nie sprawdzić. Pozatym lepszy Jop niż nic. Przynajmniej będzie miał kto zagrać w razie kontuzjii Arka czy Marcelo a nie przekwalifikowani gracze z innych pozycji ( Diaz, Singlar).
Jak najbardziej jestem na TAK ! Mam nadzieje ,że doczekamy się jeszcze paru takich niespodzianek ..... ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
))
Ostatnio edytowane przez tofik : 01.07.2009 o godz. 14:11.
![]()
.
. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|