|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Jakie źródło? Nie dziwię się wcale że klub nie puszcza pary z ust na temat rozmów jakie prowadzi... ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jeżeli brakuję części kwoty na zakup jakiegoś zawodnika zawsze można zaoferować któregoś piłkarza z naszej kadry + gotówka.
Np. Niedzielan, Cantoro , |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
miał przyjść Bozok .. nie bo jest okazja na Kirma ... kirm miał byc w Wiśle ... niee ... przeciez można mieć Vladavica tylko 100 tyś € drożej. a mam pytanie czy nei orientuję sie ktoś czy zaplanowana jest jakac konferencja prasowa
![]()
"To jest polska liga tu niema świadomosci"
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Było tak ( przynajmniej moim zdanie ) Pisali newsy "Bożok o krok od Wisły !" czyli, że formalnie jest już w Wiśle, jak wiecie minął tydzień kontraktu nie ma ;/ Wtedy był nowy news "Słoweński reprezentant w Wiśle?" Też pisali, że dzisiaj miał podpisać kontrakt i dołączyć do drużyny w Austrii. Ale jak widać kontraktu nie ma ;/ O co w tym do cholery chodzi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
To wszystko to jakaś dziwna polityka transferowa z kosmosu, my sie w tym połapać nie możemy , a chyba co gorsze to zarząd i J.Bednarz też , testują, oglądają od roku , i kiedy wszyscy trąbią że tylko podpisu brakuje nagle cisza, zawodników nie ma , i pojawiają sie kolejni kandydaci do gry w naszym zespole.Boli głowa od tego zamieszania związanego z transferami, jeśli tak dalej pójdzie to do eliminacji LM przystąpimy w niezmienionym składzie.
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2009
Offline |
|
|
spokojnie
dzień się jeszcze nie skończył. Zobaczymy co to będzie bo jeśli dziś nie podpiszą to może być podobnie jak z Bozokiem. Nic tylko trzeba czekać co sie wydarzy. Przecież muszą być jakies transfery w tym okienku. Bo kadra nie jest zbyt szeroka. I tak z Levadia Skorża mowil ze bedziemy grać starym skladem ale juz w 3 rundzie to by sie przydali nowi zawodnicy długo nie pociagniemy bez lewego pomocnika prawego obroncy i srodkowego.
Ostatnio edytowane przez lolo3764 : 01.07.2009 o godz. 12:32.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tylko, że on miał przyjechać na ten obóz bo miał być na tym meczu z Ujpestem. Ale mogli już podpisać bo nowe newsy nie są od razu dodawane więc to jest jeden plus
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
a ja uważam, że nie podpiszemy tego Bośniaka, bo to oznaczałoby odesłanie Pawełka na ławkę rezerwowych.. a jak dobrze wiemy Mario jest bardzo dobrym kumplem naszego trenera bramkarzy więc na 100% dzisiejszy test-mecz okażę się dla Bośniaka pożegnalnym obojętnie jakby w nim nie wypadł...
trener bramkarzy powie, że go nie przekonał do siebie i trudno.. Mario dalej będzie nr 1 i tak jeszcze przez kilka lat a co do innych transferów to mam informacje, że będą... do tygodnia.. |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Rzadko wypowiadam się na tym forum ale tak sobie czytam wasze komentarze i zastanawiam się jakie są granice naiwności przeciętnego kibica Wisły. Wierzycie we wszystko co wam podadzą media, agenci, menadżerowie nie myśląc o tym że oni to traktują jako towar który można sprzedać. Media bo jak ktoś przeczyta nagłówek "Zawodnik X o krok od Wisły" to oznaczać będzie więcej kliknięć, agenci i menadżerowie bo im większe zamieszanie koło zawodnika tym większe zainteresowanie ich osobą = wieksza "renoma" = większe prawdopodobieństwo na zaistnienie. Szary kibic jest tutaj na samym końcu i tak naprawdę nikogo nie interesuje to że ktoś uwierzy w brednie czy nie. Liczy się sprzedaż rewelacji czyli kasa. i tyle. A my z naszymi frustracjami spowodowanymi rzekomym brakiem transferów jesteśmy na szarym końcu tej piramidy.
Dziwie się że po tylu doświadczeniach dalej jesteście tacy nawini. Wklejacie linki do transfermarketów, rozpisujecie składy, szacujecie ile dany piłkarz będzie zarabiał. Nie pamiętacie Galamaza, Grigorie, Neia, Kaźmierczaka, Grzelaka i wielu innych... A potem był żal i płacz jaki to ten Bednarz jest be... LICZY SIĘ TYLKO TO CO PODA STRONA OFICJALNA. Reszte trzeba odfiltrować. Oczywiście nie wspominając o sytuacji ekonomicznej Wisełki która dla przeciętnego FM Maniaka się nie liczy. Liczy się tylko transfer i wzmocnienie składu a całą resztę FM Maniak ma głęboko w pupie Ze sportowym pozdrowieniem |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez pysio : 01.07.2009 o godz. 12:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Zaskakujące info, jak dla mnie może być na trzeciego obrońce ujdzie, mam tylko nadzieje że jakiegos wielkiego kontraktu nie dostanie i jestem ciekaw co z jego formą. Ile on ostatnio grał w FK Moskwa, bo z tego co pamiętam to różnie z tym bywało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=21258
o nie ... załamująca informacja jak dla mnie ... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Bynajmniej za darmo, najwolniejszy obronca na swiecie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jop Mariusz to przez tego pana odpadliśmy z Lazio. Może to żart
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
bo nie mamy i mieć nie chcemy i póki oficjalna nie napisze, miec nie będziemy. Powód: quote
Ostatnio edytowane przez amauri1990 : 01.07.2009 o godz. 12:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No i git, o formę i szybkość ja bym się nie martwił bo od tego są właśnie przygotowania przedsezonowe. Jako zmiennik Głowy i Marcelo jak znalazł.
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
może redakcja tej strony chciała dorównać do poziomu rozmowy prowadzonej na forum? przecież to nie możliwe, abyśmy kupili Jopa.. no normalnie szok.. wolny obrońca.. Austriacy robili go jak chcieli, koleś wytrzymał tylko pół meczu kondycyjnie, a od tamtej pory nie grał w ogóle w lidze..
już wolałbym Clebera! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
NIE NIE NIE! Wraca Samobójca! Tylko nie on!!! Co ten nasz zarząd oszalał i Jacuś, nie pamiętają jak na Euro grał!? A widać solidarność dwie łyse głowy Wraca samobójca! Dwie łyse głowy zawsze się dogadają.. Szkoda słów... Jakoś pieniędzy na kontrakt dla Baszcza nie było a ściągamy goscia młodszego troche,a słabszego o 100 razy..
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2009
Offline |
|
|
nie takiego info oczekiwałem
mam nadzieje ze nie przyjdzie do nas...chociaz jest nam bardzo potrzebny obronca... watpie ze bedzie chciał niski kontrakt Ostatnio był nawet wywiad z jego zona ze Mariuszek sie bardzo zmienil...w Rosji ładna kase zarabia...mam nadzieje ze nie dadza mu w razie czegos duze kontraktu...i ze to nie wiaze sie ze sprzedaza np. Marcelo... ja mam ciagle w pamieci jego mecz na ME z Austria po 45minutach zostal zmieniony... mam nadzieje ze to plotka |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja sobie nie wyobrażam,aby on mógł zagrać na dobrym poziomie np w meczu z Polonią Warszawa z konieczności..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jaki wolny jaki wolny?
Był najszybszym człowiekiem na Euro.W dodatku prędkosc tą uzyskał schodząc do szatni(o ile dobrze pamiętam informacja z nonsensopedii) ![]() A tak na poważnie moim zdaniem byłby to nieudany ruch.Obrońca wolny,wyjątkowo niezwrotny.Dla mnie oznaczałoby to zrobienie niestety kroku w tył. Mam nadzieję że ta informacja się nie sprawdzi. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ee tamŁukasiewicz jest wolniejszy
.. co do Jopa mysle, ze jest to optymalny wybor. po co placic pieniadze za stopera jak teraz ponoc "wydajemy" na ofensywnych... reszty plotek nie komentuje bo to oszukaństwo... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
każdy trener robi dziwne ruchy transferowe...
Engel - Kryszałowicz Okuka - Svitlica Licka - Błaszczykowski Kasperczak - Outaja Skorża - Jop |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Czy my jesteśmy Barceoloną, żeby tak wybrzydzać? Jop jest za darmo, jest bardziej doświadczony niż przed odejściem z Wisły i moim zdaniem bardzo dobrze nadaje się na zmiennika Marcelo i Głowackiego. Są pozycje które wymagają poważniejszych inwestycj niż środek obronyi. Jeśli Jop jest oszczędnym wariantem na środek obrony to moim zdaniem jest w porządku.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|