The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2009, 11:55
TeeS napisał(a):Wyświetl post
Niejaki Edvin Kurtagić - serbski menadżer Admira Vladavicia dał głos i ponoć powiedział co następuje
...ponoć to zaraz dostaniesz bana

Właśnie przez takie posty na forum robi się bałagan!
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 01.07.2009, 12:01
TeeS napisał(a):Wyświetl post
Niejaki Edvin Kurtagić - serbski menadżer Admira Vladavicia dał głos i ponoć powiedział co następuje:

"- Jest możliwość przejścia Admira Vladavicia z Żiliny do Wisły Kraków. Tylko że Polacy zaoferowali 350 tysięcy euro, a realna cena to 600 tysięcy. Gwarantuję, że za pół roku Vladavić byłby jedną z największych gwiazd polskiej ligi. W jego sprawie miałem też telefon od ludzi związanych z Legią. Koniecznie chcieli wiedzieć, jaki indywidualny kontrakt oferuje Vladaviciowi Wisła. Mówili, że są w stanie to przebić. Dzwonił też Lech Poznań, bo Vladavić to dobry kolega Semira Stilicia. Możliwości jest więc co najmniej kilka".

Ale oczywiście może to być takie sobie gadanie (co do zainteresowania wszystkich tych klubów). Pewnie dowiemy się wkróce

Jakie źródło?

Nie dziwię się wcale że klub nie puszcza pary z ust na temat rozmów jakie prowadzi...
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 01.07.2009, 12:04
mozdzierz napisał(a):Wyświetl post
Jakie źródło?

Nie dziwię się wcale że klub nie puszcza pary z ust na temat rozmów jakie prowadzi...
szczególnie że Lech (przynajmniej wg. prasy) interesuje się czesto tymi samymi piłkarzami co Wisła. to na tym ich genialny scauting polega?
Odpowiedz cytując
MaG*
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 01.07.2009, 12:05
Jeżeli brakuję części kwoty na zakup jakiegoś zawodnika zawsze można zaoferować któregoś piłkarza z naszej kadry + gotówka.
Np. Niedzielan, Cantoro ,
Odpowiedz cytując
przemek_wisla
Junior Member

Od: 02.2008

Stary 01.07.2009, 12:17
miał przyjść Bozok .. nie bo jest okazja na Kirma ... kirm miał byc w Wiśle ... niee ... przeciez można mieć Vladavica tylko 100 tyś € drożej. a mam pytanie czy nei orientuję sie ktoś czy zaplanowana jest jakac konferencja prasowa to pytanie raczej do modów.
"To jest polska liga tu niema świadomosci"
Odpowiedz cytując
KCW
Member

Od: 05.2009

Stary 01.07.2009, 12:23
Było tak ( przynajmniej moim zdanie ) Pisali newsy "Bożok o krok od Wisły !" czyli, że formalnie jest już w Wiśle, jak wiecie minął tydzień kontraktu nie ma ;/ Wtedy był nowy news "Słoweński reprezentant w Wiśle?" Też pisali, że dzisiaj miał podpisać kontrakt i dołączyć do drużyny w Austrii. Ale jak widać kontraktu nie ma ;/ O co w tym do cholery chodzi ?
Odpowiedz cytując
SĘDZIA ZGRED
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 01.07.2009, 12:28
To wszystko to jakaś dziwna polityka transferowa z kosmosu, my sie w tym połapać nie możemy , a chyba co gorsze to zarząd i J.Bednarz też , testują, oglądają od roku , i kiedy wszyscy trąbią że tylko podpisu brakuje nagle cisza, zawodników nie ma , i pojawiają sie kolejni kandydaci do gry w naszym zespole.Boli głowa od tego zamieszania związanego z transferami, jeśli tak dalej pójdzie to do eliminacji LM przystąpimy w niezmienionym składzie.
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
Odpowiedz cytując
KCW
Member

Stary 01.07.2009, 12:28
I to : http://sport.interia.pl/raport/wisla...-wisly,1332085
Odpowiedz cytując
lolo3764
Banita

Od: 07.2009

Stary 01.07.2009, 12:29
spokojnie
dzień się jeszcze nie skończył.
Zobaczymy co to będzie bo jeśli dziś nie podpiszą to może być podobnie jak z Bozokiem.
Nic tylko trzeba czekać co sie wydarzy. Przecież muszą być jakies transfery w tym okienku. Bo kadra nie jest zbyt szeroka.
I tak z Levadia Skorża mowil ze bedziemy grać starym skladem ale juz w 3 rundzie to by sie przydali nowi zawodnicy długo nie pociagniemy bez lewego pomocnika prawego obroncy i srodkowego.
Ostatnio edytowane przez lolo3764 : 01.07.2009 o godz. 12:32.
Odpowiedz cytując
KCW
Member

Stary 01.07.2009, 12:32
Tylko, że on miał przyjechać na ten obóz bo miał być na tym meczu z Ujpestem. Ale mogli już podpisać bo nowe newsy nie są od razu dodawane więc to jest jeden plus
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 01.07.2009, 12:44
a ja uważam, że nie podpiszemy tego Bośniaka, bo to oznaczałoby odesłanie Pawełka na ławkę rezerwowych.. a jak dobrze wiemy Mario jest bardzo dobrym kumplem naszego trenera bramkarzy więc na 100% dzisiejszy test-mecz okażę się dla Bośniaka pożegnalnym obojętnie jakby w nim nie wypadł...

trener bramkarzy powie, że go nie przekonał do siebie i trudno.. Mario dalej będzie nr 1 i tak jeszcze przez kilka lat

a co do innych transferów to mam informacje, że będą... do tygodnia..
Odpowiedz cytując
Blat Wywiad
Banita

Od: 08.2008

Stary 01.07.2009, 12:44
Rzadko wypowiadam się na tym forum ale tak sobie czytam wasze komentarze i zastanawiam się jakie są granice naiwności przeciętnego kibica Wisły. Wierzycie we wszystko co wam podadzą media, agenci, menadżerowie nie myśląc o tym że oni to traktują jako towar który można sprzedać. Media bo jak ktoś przeczyta nagłówek "Zawodnik X o krok od Wisły" to oznaczać będzie więcej kliknięć, agenci i menadżerowie bo im większe zamieszanie koło zawodnika tym większe zainteresowanie ich osobą = wieksza "renoma" = większe prawdopodobieństwo na zaistnienie. Szary kibic jest tutaj na samym końcu i tak naprawdę nikogo nie interesuje to że ktoś uwierzy w brednie czy nie. Liczy się sprzedaż rewelacji czyli kasa. i tyle. A my z naszymi frustracjami spowodowanymi rzekomym brakiem transferów jesteśmy na szarym końcu tej piramidy.

Dziwie się że po tylu doświadczeniach dalej jesteście tacy nawini. Wklejacie linki do transfermarketów, rozpisujecie składy, szacujecie ile dany piłkarz będzie zarabiał.

Nie pamiętacie Galamaza, Grigorie, Neia, Kaźmierczaka, Grzelaka i wielu innych...

A potem był żal i płacz jaki to ten Bednarz jest be...

LICZY SIĘ TYLKO TO CO PODA STRONA OFICJALNA. Reszte trzeba odfiltrować.

Oczywiście nie wspominając o sytuacji ekonomicznej Wisełki która dla przeciętnego FM Maniaka się nie liczy. Liczy się tylko transfer i wzmocnienie składu a całą resztę FM Maniak ma głęboko w pupie

Ze sportowym pozdrowieniem
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Stary 01.07.2009, 12:45
Jop w Wiśle - i co wy na to?

pamiętamy:
http://www.youtube.com/watch?v=1Zvnt_o38cs
Ostatnio edytowane przez pysio : 01.07.2009 o godz. 12:47.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 01.07.2009, 12:47
Zaskakujące info, jak dla mnie może być na trzeciego obrońce ujdzie, mam tylko nadzieje że jakiegos wielkiego kontraktu nie dostanie i jestem ciekaw co z jego formą. Ile on ostatnio grał w FK Moskwa, bo z tego co pamiętam to różnie z tym bywało.
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 01.07.2009, 12:47
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=21258

o nie ... załamująca informacja jak dla mnie ...
Odpowiedz cytując
KCW
Member

Stary 01.07.2009, 12:48
http://www.wislakrakow.pl/

mamy środkowego obrońce Ja z się z tego ciesze nie wiem jak Wy
Odpowiedz cytując
KCW
Member

Stary 01.07.2009, 12:49
Nehiar napisał(a):Wyświetl post

Niby czemu ? Jest za darmo i jest dobry? Więc nie wiem czemu to jest dla Ciebie załamujące !
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 01.07.2009, 12:50
Bynajmniej za darmo, najwolniejszy obronca na swiecie.

Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 01.07.2009, 12:51
Nehiar napisał(a):Wyświetl post

to jest jakaś masakra. To już nie lepiej ktoś młody perspektywiczny, tylko Jopa im się zachciało. Brak słów.
Odpowiedz cytując
Bik
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 01.07.2009, 12:52
Jop Mariusz to przez tego pana odpadliśmy z Lazio. Może to żart
Odpowiedz cytując
amauri1990
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.07.2009, 12:53
KCW napisał(a):Wyświetl post
http://www.wislakrakow.pl/

mamy środkowego obrońce Ja z się z tego ciesze nie wiem jak Wy
my się nie cieszymy
bo nie mamy
i mieć nie chcemy
i póki oficjalna nie napisze, miec nie będziemy.
Powód: quote
Ostatnio edytowane przez amauri1990 : 01.07.2009 o godz. 12:54.
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 01.07.2009, 12:54
No i git, o formę i szybkość ja bym się nie martwił bo od tego są właśnie przygotowania przedsezonowe. Jako zmiennik Głowy i Marcelo jak znalazł.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Stary 01.07.2009, 12:54
może redakcja tej strony chciała dorównać do poziomu rozmowy prowadzonej na forum? przecież to nie możliwe, abyśmy kupili Jopa.. no normalnie szok.. wolny obrońca.. Austriacy robili go jak chcieli, koleś wytrzymał tylko pół meczu kondycyjnie, a od tamtej pory nie grał w ogóle w lidze..

już wolałbym Clebera!
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 01.07.2009, 12:55
NIE NIE NIE! Wraca Samobójca! Tylko nie on!!! Co ten nasz zarząd oszalał i Jacuś, nie pamiętają jak na Euro grał!? A widać solidarność dwie łyse głowy Wraca samobójca! Dwie łyse głowy zawsze się dogadają.. Szkoda słów... Jakoś pieniędzy na kontrakt dla Baszcza nie było a ściągamy goscia młodszego troche,a słabszego o 100 razy..
Odpowiedz cytując
lolo3764
Banita

Od: 07.2009

Stary 01.07.2009, 12:56
nie takiego info oczekiwałem
mam nadzieje ze nie przyjdzie do nas...chociaz jest nam bardzo potrzebny obronca...
watpie ze bedzie chciał niski kontrakt
Ostatnio był nawet wywiad z jego zona ze Mariuszek sie bardzo zmienil...w Rosji ładna kase zarabia...mam nadzieje ze nie dadza mu w razie czegos duze kontraktu...i ze to nie wiaze sie ze sprzedaza np. Marcelo...
ja mam ciagle w pamieci jego mecz na ME z Austria po 45minutach zostal zmieniony...
mam nadzieje ze to plotka
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 01.07.2009, 12:58
Ja sobie nie wyobrażam,aby on mógł zagrać na dobrym poziomie np w meczu z Polonią Warszawa z konieczności..
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 01.07.2009, 12:58
Jaki wolny jaki wolny?
Był najszybszym człowiekiem na Euro.W dodatku prędkosc tą uzyskał schodząc do szatni(o ile dobrze pamiętam informacja z nonsensopedii)

A tak na poważnie moim zdaniem byłby to nieudany ruch.Obrońca wolny,wyjątkowo niezwrotny.Dla mnie oznaczałoby to zrobienie niestety kroku w tył.
Mam nadzieję że ta informacja się nie sprawdzi.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
Przemoo
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.07.2009, 12:59
ee tamŁukasiewicz jest wolniejszy.. co do Jopa mysle, ze jest to optymalny wybor. po co placic pieniadze za stopera jak teraz ponoc "wydajemy" na ofensywnych... reszty plotek nie komentuje bo to oszukaństwo...
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Stary 01.07.2009, 12:59
każdy trener robi dziwne ruchy transferowe...

Engel - Kryszałowicz
Okuka - Svitlica
Licka - Błaszczykowski
Kasperczak - Outaja
Skorża - Jop
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 01.07.2009, 13:01
Czy my jesteśmy Barceoloną, żeby tak wybrzydzać? Jop jest za darmo, jest bardziej doświadczony niż przed odejściem z Wisły i moim zdaniem bardzo dobrze nadaje się na zmiennika Marcelo i Głowackiego. Są pozycje które wymagają poważniejszych inwestycj niż środek obronyi. Jeśli Jop jest oszczędnym wariantem na środek obrony to moim zdaniem jest w porządku.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów