|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Fajne boisko wam zrobili przy szkole
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
o kortowe ci chodzi? jezeli tak, to faktycznie, fantastyczne, caly rok zarasta chwastami, i pod koniec roku jak odrabia sie wf trzeba je czyscic
![]() a tak pozatym, to już nie moja sprawa, ja tą szkole zakończyłem :] ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nie
Od paru tygodni jest boisko ze sztuczną trawką...Nic tylko grać 5vs5 ew. 6vs6 ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nikt w tym roku nie wzmacnia składu IV Lo?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja musze sie wam przyznać, że brakło mi troche pkt do V. Jak zobaczyłam na o-mikronie, że sie nie dostałam ogarnęła mnie ulga
na luzie dostałam sie do VIII i mam nadzieje, że nie będę tego żałować. Co do I to ile osób z niej znam, tyle powtarza mi, że na korytarzach panuje 'luźna' atmosfera i ludzie mówią, cytuje: "przepraszam, czy mógłbyś się przesunąć?' itp., oczywiście nie neguje tej formy wypowiedzi, no ale sami wiecie xd co do II to nie słyszałam jakiś szczególnych opinii. Dziś jak składałam papiery to bardzo spodobało mi sie boisko za szkołą ) minusy VIII to nauka na 2 zmiany, brak możliwości wyboru języków i jako 2 język tylko niemiecki/francuski/rosyjski (z góry ustalone ). Ala tak to słyszałam same plusy o VIII, chociaż wiadomo, że wszystko zależy na jakich nauczycieli sie trafi itp.
Ostatnio edytowane przez moonga : 29.06.2009 o godz. 22:13.
![]()
" Płoną perony, płynie krew,
To szlak Wiślackiej wiary, Rzucamy wokół śmierci zew, Łopoczą nam sztandary Niech chwała Twoja wiecznie trwa, Zwyciężaj Wisło ma, Zwyciężaj Wisło ma" Nauczmy sie Roty! |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
A ile trzeba było miec pkt, żeby się dostac do VII do klasy H ?
Tz. ile mieliście, jeśli się dostaliście.. ![]() Wielkie Derby Krakowa
- są częścią polskiej piłki, a w ich losach, niczym w lustrze, odbija się historia Polski. Przetrwały zabory i dwie wojny światowe. Nie udało się ich zniszczyć nawet Adolfowi Hitlerowi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co pamiętam do tej klasy to chyba ok. 160-163. Na pewno coś podobnego, ale dokładnego progu Ci nie podam bo to nie moja klasa
![]() Sorry z rozpędu pomyliłam LO ;p proszę o wykasowanie posta ![]()
" Płoną perony, płynie krew,
To szlak Wiślackiej wiary, Rzucamy wokół śmierci zew, Łopoczą nam sztandary Niech chwała Twoja wiecznie trwa, Zwyciężaj Wisło ma, Zwyciężaj Wisło ma" Nauczmy sie Roty! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
a wybiera sie moze ktos do LO do Wieliczki
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Do Wieliczki?! moja kuzynka za rok.. hehe.;p
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
hmm a wie ktoś jak to jest z ta druga rekrutacja ? w sensie co trzeba zrobić i kiedy ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W drugiej rekrutacji biegasz już do szkół z oryginałami świadectw. Działa to trochę na zasadzie kto pierwszy, ten lepszy. Jak są wolne miejsca, bo ktoś zrezygnował, możesz wbić do tej klasy (pod warunkiem, że oscylujesz w granicach progu z I rekrutacji). Ja i kilku moich znajomych zwolniliśmy kilka miejsc w VII jakby ktoś był zainteresowany.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ok , sorry jeszcze za problem ale czy nie jest tak że trzeba do jutra złożyć oryginał świadectwa i tego zaświadczenia o wynikach egzaminu gimnazjalnego ? Jeżeli tak to co trzeba potem zrobić ?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeżeli interesuje Cię pierwszy etap rekrutacji to zanosisz to szkoły do której się dostałeś. Natomiast w II etapie rekrutacji, czyli w sytuacji, gdy w dniu 3 lipca 2009 roku, pojawią się wolne miejsca w tej szkole do której chcesz startować w II rekrutacji, ranking Kandydatów do wybranego LO odbywać się będzie w oparciu o uzyskaną przez Kandydata liczbę punktów. W przypadku Kandydatów, którzy uzyskają taką samą ilość punktów i nie mieszczą się na liście przewidywanych miejsc w danym oddziale, Dyrektor szkoły podejmie decyzję o zwiększeniu lub zmniejszeniu przewidywanego limitu miejsc. Proponuję abyś jeszcze poszukał sobie na stronie swojego LO informacji szczegółowych bo w różnych szkołach trzeba przynosić różne papiery na raz. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ok dziękuję
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() Pytanie zbiorcze do wszystkich licealistów hist-wosowców. Czy w waszych klasach ilość ludzi na prawdę zainteresowanych tymi przedmiotami jest też tak zatrważająco niska
Ostatnio edytowane przez małolatTS : 30.06.2009 o godz. 23:01.
![]()
Life without ultras is nothing ... ultras without passion too ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
U mnie średnio połowa klasy zainteresowana tymi przedmiotami
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2012
Offline |
|
|
Wybiera sie ktoś na zamoyskiego 6? Podgórze,gastronomik najlepiej zawo?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
ktos do Myslenic leci?
![]() ![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|