The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Karlos
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2009, 10:46
Braz uwazam ze to jest dobry pomysl. Tylko Problem tkwi w tym ile sobie koniczynki za niego sobie zyczą . Ja bym go wypozyczyl na jedna runde jak sie sprawdzi to automatycznie przedluzamy o kolejny rok kto jest za takim rozwiazaniem
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 30.06.2009, 10:53
Póki co to nie ma żadnego potwierdzenia od strony Wisły, że jest coś na rzeczy z Brazem dlatego jak na razie to jest to plotka na równi z Kluivertem czy Kanu.
Odpowiedz cytując
Karlos
Senior Member

Stary 30.06.2009, 10:57
Ja bym wzial jakiegos solidnego obronce za grosze mam tu na mysli Carlinhosa Mam nadzieje ze uda sie go pozyskac a wiecej kasy zachowac trzeba na napastnika Wysokiego i skutecznego . Z tego co wiem to sa prowadzone rozmowy z napastnikem z zagranicy sprawa powoli dobiega konca . A a Kirm jest juz nasz To wiem napewno mozecie mi zaufac
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 30.06.2009, 11:00
A skąd wiesz, że Carlinhos jest solidny?
Odpowiedz cytując
Karlos
Senior Member

Stary 30.06.2009, 11:05
No wiem Carlinhos jest to zawodnik pokroju Marcelo chlopie uwiez mi na forach brazylijskich wypowiadaja sie o nim w samych superlatywach :}
Odpowiedz cytując
qqbaa
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 30.06.2009, 11:10
Karlos napisał(a):Wyświetl post
Ja bym wzial jakiegos solidnego obronce za grosze mam tu na mysli Carlinhosa Mam nadzieje ze uda sie go pozyskac a wiecej kasy zachowac trzeba na napastnika Wysokiego i skutecznego . Z tego co wiem to sa prowadzone rozmowy z napastnikem z zagranicy sprawa powoli dobiega konca . A a Kirm jest juz nasz To wiem napewno mozecie mi zaufac

Też mam takie info o napastniku, wiem też że chodzi o wypożyczenie na pół roku
Odpowiedz cytując
Karlos
Senior Member

Stary 30.06.2009, 11:12
Braza tylko na pol roku tak ja bym go na rok pozyczyl ;/
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 30.06.2009, 11:13
Karlos napisał(a):Wyświetl post
Kolejne ,,przecieki" z niewiadomego źródła... Sprzątaczka, sekretarka, czy kto?
Odpowiedz cytując
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 30.06.2009, 11:13
MCX napisał(a):Wyświetl post
Spokojnie, z tego co mówił Wilczek to w tym miesiącu nie podpiszemy żadnych umów. Dopiero po 1 lipca.

- Nie przypuszczam, żeby stało się to jeszcze w tym miesiącu. Pamiętajmy, że właściwe okno transferowe otwiera się dopiero 1 lipca. Nic nie będzie stało na przeszkodzie, żeby umowy podpisywać, na przykład, podczas obozu w Austrii - mówi Wilczek.

http://www.wislaportal.pl/news.php?id=15537
Błaaagam Ty wierzysz temu człowiekowi? Ileż on transferów obiecywał, ileż to wzmocnień i zielonych świateł już było. Jedyna osoba w całej tej bandzie niedorajdów na czele z Radą Nadzorczą, która coś robi to wyśmiewany Jacek Bednarz. Owszem wpadka z Beto, ale pamiętajmy że dzięki niemu mamy darmowego Marcelo i prawie za nic Diaza.
Ostatnio edytowane przez wojtole14 : 30.06.2009 o godz. 11:16.

Odpowiedz cytując
Karlos
Senior Member

Stary 30.06.2009, 11:16
No ja mam tu na mysli to ze jest cos na rzeczy tylko RN marudzi jak zawsze. Ale trzeba wierzyc ze sie uda 4 ludzi do wiselki sciagnac do kazdej formacji i Bedzie Super
Odpowiedz cytując
Karlos
Senior Member

Stary 30.06.2009, 11:19
Ja tez Jestem za Panem Jackiem i uwazam ze to odpowiedni czlowiek na odpowienim stanowisku. Rn jest wszystkiemu winna jak zawsze i to nie odlega zadnej dyskusji.
Odpowiedz cytując
morfeusz
Junior Member

Od: 11.2007

Stary 30.06.2009, 11:20
http://transfermarkt.de/en/spieler/2...sferdaten.html

zakładka Transfer history

Co powiecie na to ?
ale i tak czekam na info z oficjalnej strony ;]
Odpowiedz cytując
Karlos
Senior Member

Stary 30.06.2009, 11:22
z Rn dwie osoby mi nie odpowiadaja nawet niewiem dlaczego taki klub jak Wisla ich zatrudnil ale to juz nie lezy w moich kompetencjach. ;/
Odpowiedz cytując
Skrzat
Member

Od: 12.2008

Stary 30.06.2009, 11:23
Bożok też już miał tak wpisane.
Odpowiedz cytując
morfeusz
Junior Member

Od: 11.2007

Stary 30.06.2009, 11:24
http://transfermarkt.de/en/verein/42...ebersicht.html

Tutaj niby juz jest wszystko jak nalezy ale zobaczymy jeszcze
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 30.06.2009, 11:26
Ludzie nie wklejajcie tu tych "transferow" z Transfermarktu a jelsi juz musicie to czytajcie forum. Skoro nie czytacie tego watku to po co macie takie cisnienie zeby pokazac ze na Transfermarkt juz Kirm jest u nas? Juz 2 czy 3 wkleiły ten link. Nie czytacie watku to nie robcie bałagnu bo co druga strone teraz ktos bedzie wkleiał z Transfermarktu lub wikipedii linki i sie podnieca, pogieło Was? ;/
Odpowiedz cytując
TeeS
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 30.06.2009, 11:33
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Ludzie nie wklejajcie tu tych "transferow" z Transfermarktu a jelsi juz musicie to czytajcie forum. Skoro nie czytacie tego watku to po co macie takie cisnienie zeby pokazac ze na Transfermarkt juz Kirm jest u nas? Juz 2 czy 3 wkleiły ten link. Nie czytacie watku to nie robcie bałagnu bo co druga strone teraz ktos bedzie wkleiał z Transfermarktu lub wikipedii linki i sie podnieca, pogieło Was? ;/
Problem jest taki, że większość nie czyta co inni wkleją, tylko sami wypisują bez zastanowienia co tylko zobaczą w sieci. Później mamy 100 linków do transfermarket, 50 do wikipedii, a na każdej kolejnej podstronie ktoś wyskakuje z pytaniem "a co z graczem XY?" choć kilka postów wcześniej ktoś szczegółowo o tym napisał.

Jak widać - czytanie i klikanie w link do poprzedniej strony boli...

Za powtórzenie tego samego materiału (typu link z transfermarkt + hasło zobaczie to) powinien być ban
z miejsca. Ale obawiam się, że to syzyfowa praca...

Sam pewnie dostane bana za pisanie nie na temat - ale już tego i większości tematów nie da się przez to czytać - w kółko to samo...
Odpowiedz cytując
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 30.06.2009, 11:33
Ooo Pawełek podrożał... Ciekawe ciekawe, zapewne ustawiła się po niego kolejka chętnych stąd ta cena. Ten serwis to jedna wielka żenada. Wystarczy sobie konto założyć i zaznaczyć, że będziesz edytował zgodnie z prawdą. Dopóki nie napisze tego przynajmniej wislakrakow.com, nie uwierzę.

Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 30.06.2009, 11:37
qqbaa napisał(a):Wyświetl post
Też mam takie info o napastniku, wiem też że chodzi o wypożyczenie na pół roku
Purovic? oby...
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 30.06.2009, 12:46
Jak widzicie coraz więcej dobrze poinformowanch albo takich którzy mają świetlane pomysły kogo kupić i kogo sprzedać a brzydzi ich temat Gdybym był Bednarzem odpoczywa od forum. I tak będzie dalej.

Pragnę poinformować również że wszelkie pojawiające się tu posty z takim linkiem http://transfermarkt.de/ będą kasowane
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 30.06.2009 o godz. 13:01.
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 30.06.2009, 14:15
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Jak widzicie coraz więcej dobrze poinformowanch albo takich którzy mają świetlane pomysły kogo kupić i kogo sprzedać a brzydzi ich temat Gdybym był Bednarzem odpoczywa od forum. I tak będzie dalej.

Pragnę poinformować również że wszelkie pojawiające się tu posty z takim linkiem http://transfermarkt.de/ będą kasowane

Słowejm wyjaśnienia:

Występuje taka hipotetyczna sytuacja. Jest wiarygodne info powedzmy na gazecie krakowskiej, że <Jan Kowalski> przechodzi do Wisły z klubu KS Football. Nie mozan wtedy wkleic linka do transfermarkt żeby innym przybliżyć kim on jest ?
Oczywiście mnie też już wkurzają te setki linków z dopiskiem " na transfermarkt już jest w Wiśle !!"

Ale trzeba powiedzieć że stronka spełnia swoje założenia i jest źródłem choć pobierznej wiedzy o zawodnikach.
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 30.06.2009, 14:25
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post

Może weź wogóle zamknij całe forum odrazu.
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 30.06.2009, 14:41
Zieniu uwazaj co piszesz
bo za prawde Cie zbanuje ;D
mnie juz kiedys zbanowal za napisanie prawdy
Chciałem dostać wyjasnienie dlaczgo dostałem bana. A inni nie dostaja za zle zachowanie na forum. Zamiast doczekac sie odpowiedzi dostałem bana.
Ciekawe jak sytuacja z Kirme sie rozwija?
Ciekawe co z dalszymi transferami. Co z prawym obronca?

Odpowiedz cytując
Po prostu Wiślak
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 30.06.2009, 14:43
Jeśli, podkreślam jeśli (bo cały czas sprawa jest jeszcze otwarta) uda się pozyskać tego Słoweńca na skrzydło, będzie to dobry ruch. Prezentuje sie dobrze, perspektywy ma ciekawe. Wygląda to obiecująco. Ale trzeba pamietać, że to tylko kropla w morzu potrzeb kadrowych Wisły.

"Do gry" jest obecnie tylko 4 obrońców - potrzeba sprowadzić jeszcze MINIMUM dwóch.Żaden profesjonalny klub świata nie startuje do sezonu bez przynajmniej 6-7 nominalnych defensorów w kadrze.

Nadal nie ma dodatkowego bramkarza. Jeśli Pawełek znów będzie miał taką jesień jak przed rokiem, to drogo za to zapłacimy.

W ataku "do gry" jest tylko obecnie 3 zawodników. Nie wiadomo kiedy do formy dojdzie po kontuzji Boguski. To też stanowczo za mało. Klub zrezygnował z Beto i Niedzielana, wreszcie nie ma już Dawidowskiego - nie wyobrażam sobie, aby nikt w ich miejsce nie przyszedł. Jeśli tak będzie, zapłacimy za to gorzko w trakcie sezonu, nie łudźmy się.

A w drugiej linii też przydałby się jeszcze jeden pomocnik. Bo i na Gargułe tak naprawdę niewiadomo, kiedy będziemy mogli liczyć.

Jeden Kirm, jeśli przyjdzie, to stanowczo za mało.
Ostatnio edytowane przez Po prostu Wiślak : 30.06.2009 o godz. 14:47.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 30.06.2009, 14:44
Jeśli chodzi o prawego obrońcę to wygląda na to, że czekają aż się wyjaśni sytuacja Carlinhosa w Brazylii pod względem prawnym. Nic nie wiadomo ani od Skorży ani od Bednarza, by kogoś mieli na oku - jedynie te spekulacje na temat Braza - ale to tylko prasa więc nie ma się co jarać.
Odpowiedz cytując
Valec
Banita

Od: 05.2009

Stary 30.06.2009, 15:01
Cześć wszystkim,

Muszę powiedzieć, że jak zobaczę info na oficjalnej stronie co do Krima to będzie nieźle.
Myślicie, że Bożoka juz wtedy nie wezmą ? W sumie to przydaliby się obaj... Dlaczego? Bo zarówno Pietia jak i Mały są ustosunkowani raczej na atak, szkoda by było dziury łatać nimi. Mały jeszcze się rozwinie, mam nadzieję, że Piotrek Ć. takoż.
Carlinhos podobno już stracony ... czekam na jakieś konkretne info o prawym obrońcy i stoperze.
Myślę, że Braz to plotka. Choć chciałbym aby tak nie było bo ma dobre papiery.

Jeżeli dokonamy wzmocnień na skrzydła, prawą stronę obrony i jej środek, bramkę oraz atak to będzie wielki sukces moim zdaniem.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 30.06.2009, 15:06
Kirm wygryzł Bożoka z Wisły

Nie Miroslav Bożok z MFK Rużomberok, a Andraż Kirm, reprezentant Słowenii, jest blisko podpisania kontraktu z Wisłą. Pomocnik przyleciał wczoraj do Krakowa i czeka na wyniki testów medycznych. Jeśli te okażą się pozytywne, to czekający na podpisanie kontraktu Bożok będzie mógł szukać sobie nowego pracodawcy.

Całość - http://goool.pl/main_v3.php?id=20796

Nie ma co się dziwić, że albo jeden, albo drugi, a nie obaj.
Musimy jeszcze zadbać o obsadzenie pozycji bramkarza (Nurković - ok 200 tys euro), prawego obrońcy (Braz? Carlinhos?) i napastnika (?), a nasz budżet jest ograniczony.
Powód: link
Ostatnio edytowane przez MCX : 30.06.2009 o godz. 15:07.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 30.06.2009, 15:52
Najlepiej byloby podpisac obu, lewa strona bylaby zabezpieczona, a po drugie Bozok to nie jakis wielki wydatek(z doniesien prasowych). Trzeba miec nadzieje, ze w tym tygodniu juz sie cos wyjasni.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 30.06.2009, 16:12
dziś pewnie potwierdzenia nie będzie żadnego. Dopiero jutro będzie pewnie jakieś potwierdzenie. Tak jak zapowiadał Wilczek. Miejmy nadzieje że jutro bedzie jakaś niespodzianka. Może jakiś obrońca bo nam jest bardzo potrzebny

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 30.06.2009, 16:41
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
dziś pewnie potwierdzenia nie będzie żadnego. Dopiero jutro będzie pewnie jakieś potwierdzenie. Tak jak zapowiadał Wilczek. Miejmy nadzieje że jutro bedzie jakaś niespodzianka. Może jakiś obrońca bo nam jest bardzo potrzebny
Jutro będzie kinder niespodzianka,konczy się kontrakt Dawidowskiemu
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów