|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Póki co to nie ma żadnego potwierdzenia od strony Wisły, że jest coś na rzeczy z Brazem dlatego jak na razie to jest to plotka na równi z Kluivertem czy Kanu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A skąd wiesz, że Carlinhos jest solidny?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
No wiem Carlinhos jest to zawodnik pokroju Marcelo chlopie uwiez mi na forach brazylijskich wypowiadaja sie o nim w samych superlatywach :}
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Braza tylko na pol roku tak
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez wojtole14 : 30.06.2009 o godz. 11:16.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ja mam tu na mysli to ze jest cos na rzeczy tylko RN marudzi jak zawsze. Ale trzeba wierzyc ze sie uda 4 ludzi do wiselki sciagnac do kazdej formacji i Bedzie Super
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tez Jestem za Panem Jackiem i uwazam ze to odpowiedni czlowiek na odpowienim stanowisku. Rn jest wszystkiemu winna jak zawsze i to nie odlega zadnej dyskusji.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
http://transfermarkt.de/en/spieler/2...sferdaten.html
zakładka Transfer history Co powiecie na to ? ![]() ale i tak czekam na info z oficjalnej strony ;] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z Rn dwie osoby mi nie odpowiadaja nawet niewiem dlaczego taki klub jak Wisla ich zatrudnil ale to juz nie lezy w moich kompetencjach. ;/
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Bożok też już miał tak wpisane.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
http://transfermarkt.de/en/verein/42...ebersicht.html
Tutaj niby juz jest wszystko jak nalezy ale zobaczymy jeszcze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ludzie nie wklejajcie tu tych "transferow" z Transfermarktu a jelsi juz musicie to czytajcie forum. Skoro nie czytacie tego watku to po co macie takie cisnienie zeby pokazac ze na Transfermarkt juz Kirm jest u nas? Juz 2 czy 3 wkleiły ten link. Nie czytacie watku to nie robcie bałagnu bo co druga strone teraz ktos bedzie wkleiał z Transfermarktu lub wikipedii linki i sie podnieca, pogieło Was? ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
Jak widać - czytanie i klikanie w link do poprzedniej strony boli... Za powtórzenie tego samego materiału (typu link z transfermarkt + hasło zobaczie to) powinien być ban z miejsca. Ale obawiam się, że to syzyfowa praca... Sam pewnie dostane bana za pisanie nie na temat - ale już tego i większości tematów nie da się przez to czytać - w kółko to samo... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ooo Pawełek podrożał... Ciekawe ciekawe, zapewne ustawiła się po niego kolejka chętnych stąd ta cena. Ten serwis to jedna wielka żenada. Wystarczy sobie konto założyć i zaznaczyć, że będziesz edytował zgodnie z prawdą. Dopóki nie napisze tego przynajmniej wislakrakow.com, nie uwierzę.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak widzicie coraz więcej dobrze poinformowanch albo takich którzy mają świetlane pomysły kogo kupić i kogo sprzedać a brzydzi ich temat Gdybym był Bednarzem odpoczywa od forum. I tak będzie dalej.
Pragnę poinformować również że wszelkie pojawiające się tu posty z takim linkiem http://transfermarkt.de/ będą kasowane
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 30.06.2009 o godz. 13:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Słowejm wyjaśnienia: Występuje taka hipotetyczna sytuacja. Jest wiarygodne info powedzmy na gazecie krakowskiej, że <Jan Kowalski> przechodzi do Wisły z klubu KS Football. Nie mozan wtedy wkleic linka do transfermarkt żeby innym przybliżyć kim on jest ? Oczywiście mnie też już wkurzają te setki linków z dopiskiem " na transfermarkt już jest w Wiśle !! ![]() ![]() ![]() ![]() "Ale trzeba powiedzieć że stronka spełnia swoje założenia i jest źródłem choć pobierznej wiedzy o zawodnikach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Zieniu uwazaj co piszesz
bo za prawde Cie zbanuje ;D mnie juz kiedys zbanowal za napisanie prawdy Chciałem dostać wyjasnienie dlaczgo dostałem bana. A inni nie dostaja za zle zachowanie na forum. Zamiast doczekac sie odpowiedzi dostałem bana. Ciekawe jak sytuacja z Kirme sie rozwija? Ciekawe co z dalszymi transferami. Co z prawym obronca? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jeśli, podkreślam jeśli (bo cały czas sprawa jest jeszcze otwarta) uda się pozyskać tego Słoweńca na skrzydło, będzie to dobry ruch. Prezentuje sie dobrze, perspektywy ma ciekawe. Wygląda to obiecująco. Ale trzeba pamietać, że to tylko kropla w morzu potrzeb kadrowych Wisły.
"Do gry" jest obecnie tylko 4 obrońców - potrzeba sprowadzić jeszcze MINIMUM dwóch.Żaden profesjonalny klub świata nie startuje do sezonu bez przynajmniej 6-7 nominalnych defensorów w kadrze. Nadal nie ma dodatkowego bramkarza. Jeśli Pawełek znów będzie miał taką jesień jak przed rokiem, to drogo za to zapłacimy. W ataku "do gry" jest tylko obecnie 3 zawodników. Nie wiadomo kiedy do formy dojdzie po kontuzji Boguski. To też stanowczo za mało. Klub zrezygnował z Beto i Niedzielana, wreszcie nie ma już Dawidowskiego - nie wyobrażam sobie, aby nikt w ich miejsce nie przyszedł. Jeśli tak będzie, zapłacimy za to gorzko w trakcie sezonu, nie łudźmy się. A w drugiej linii też przydałby się jeszcze jeden pomocnik. Bo i na Gargułe tak naprawdę niewiadomo, kiedy będziemy mogli liczyć. Jeden Kirm, jeśli przyjdzie, to stanowczo za mało.
Ostatnio edytowane przez Po prostu Wiślak : 30.06.2009 o godz. 14:47.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o prawego obrońcę to wygląda na to, że czekają aż się wyjaśni sytuacja Carlinhosa w Brazylii pod względem prawnym. Nic nie wiadomo ani od Skorży ani od Bednarza, by kogoś mieli na oku - jedynie te spekulacje na temat Braza - ale to tylko prasa więc nie ma się co jarać.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Cześć wszystkim,
Muszę powiedzieć, że jak zobaczę info na oficjalnej stronie co do Krima to będzie nieźle. Myślicie, że Bożoka juz wtedy nie wezmą ? W sumie to przydaliby się obaj... Dlaczego? Bo zarówno Pietia jak i Mały są ustosunkowani raczej na atak, szkoda by było dziury łatać nimi. Mały jeszcze się rozwinie, mam nadzieję, że Piotrek Ć. takoż. Carlinhos podobno już stracony ... czekam na jakieś konkretne info o prawym obrońcy i stoperze. Myślę, że Braz to plotka. Choć chciałbym aby tak nie było bo ma dobre papiery. Jeżeli dokonamy wzmocnień na skrzydła, prawą stronę obrony i jej środek, bramkę oraz atak to będzie wielki sukces moim zdaniem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Kirm wygryzł Bożoka z Wisły
Nie Miroslav Bożok z MFK Rużomberok, a Andraż Kirm, reprezentant Słowenii, jest blisko podpisania kontraktu z Wisłą. Pomocnik przyleciał wczoraj do Krakowa i czeka na wyniki testów medycznych. Jeśli te okażą się pozytywne, to czekający na podpisanie kontraktu Bożok będzie mógł szukać sobie nowego pracodawcy. Całość - http://goool.pl/main_v3.php?id=20796 Nie ma co się dziwić, że albo jeden, albo drugi, a nie obaj. Musimy jeszcze zadbać o obsadzenie pozycji bramkarza (Nurković - ok 200 tys euro), prawego obrońcy (Braz? Carlinhos?) i napastnika (?), a nasz budżet jest ograniczony. Powód: link
Ostatnio edytowane przez MCX : 30.06.2009 o godz. 15:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Najlepiej byloby podpisac obu, lewa strona bylaby zabezpieczona, a po drugie Bozok to nie jakis wielki wydatek(z doniesien prasowych). Trzeba miec nadzieje, ze w tym tygodniu juz sie cos wyjasni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
dziś pewnie potwierdzenia nie będzie żadnego. Dopiero jutro będzie pewnie jakieś potwierdzenie. Tak jak zapowiadał Wilczek. Miejmy nadzieje że jutro bedzie jakaś niespodzianka. Może jakiś obrońca bo nam jest bardzo potrzebny
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() |
|
|

|