|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Właśnie chyba nie. Teraz znalazłam jakieś forum, gdzie też pytają o ten cały OBIEG i chyba niewszystkie OKE to mają. Tak mi się wydaje.
Moje poznańskie też tego chyba nie, dlatego nie dostaliśmy żadnych haseł... ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
na stronie cke są już tegoroczne wstepne wyniki matur,
http://www.cke.edu.pl/index.php?opti...d=806&Itemid=2 Powód: poprawiony link
Ostatnio edytowane przez Kamil : 29.06.2009 o godz. 11:22.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ciekawie wyglądają te statystyki.
Odsetek = procent? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No tak, ostatnia kolumna mówi ile % ludzi zdało dany przedmiot obowiązkowy na określonym poziomie. Patrząc na te wyniki, zatrważająco słabo na tle innych wygląda informatyka. Pocieszył mnie angielski roszerzony, bowiem zauważyłem przy odsetku sukcesów - 100, co powinno oznaczać, że uciułałem 30%
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() wejdź na stronę CKE, tam jest link jako ostatnia wiadomość ![]() ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
WOS, 88% zdawalności. Wierzę że należę do tej grupy
Bo tylko o WOS się martwię.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wiem że byłem za tym aby nie podbijac tematu ale u nas dzisiaj podali wyniki w liceum.
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I jak? Zdałeś?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zdałem
polski podstawowy 66% angielski podstawowy 97% geografia rozszerzona 58% pytanie teraz czy mam gdziekolwiek szanse z tym iśc. Myślę nad ekonomiczna i nad socjologia na AGH ![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dobre wyniki. Chciałbym mieć takie - z tym, że ja mam nadzieję na chociaż po 40% angielskiego i wosu rozszerzonego, zaś z podstawowych polskiego i geografii wynik powinienem mieć podobny do Ciebie - tj. polski 60-70%, zaś geo - 70-75%... Jezu, byle do jutra, bo ten stres zaczyna mnie już przerastać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Chyba coś pokręciłeś z tego co ja widzę to zdało 81% a oblało 19%.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Fakt mój błąd pomyliłem sobie tabelki
ale ogólnie rzecz biorąc lepiej by było gdyby zlikwidowali matematyke na obowiązkowym bo i tak jest zmora uczniów ![]() ![]()
Wisła Kraków!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Cytat:
MEN i CKE wiedzą co robią, przecież nie dadzą takich zadań, żeby połowa rocznika nie zdała matury... Matematyka była już kiedyś obowiązkowa i jakoś nikt od tego nie umarł. I nawet jeśli ktoś idzie na kierunki humanistyczne, to podstawowa znajomość matematyki (a taka będzie sprawdzana) jest niezbędna w życiu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie do zeszłorocznych maturzystów. Jaki rok temu był próg na AP na geografię jeśli ktoś składał tam papiery.
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przesunęli z 19 na 21 przerwę. Czekam dzisiaj do 24, ponieważ chodzą słuchy, że w zeszłym roku było tak właśnie uruchomione.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Haha o 0:00 to nikt na strone nie wejdzie
Zawsze tak jest |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak Wam się uda wejść nad ranem to będzie dobrze a i tak jest to wątpliwe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]()
TRÓJKOLOROWE BRONOWICE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
|
ee, nie jest tak źle, w zeszłym roku w zasadzie zaraz po północy się wbiłem, a generalnie każdy kto chciał to w ciągu godziny poznał swoje wyniki. Także bądźcie wytrwali
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Materiał wykładany na studiach zaocznych jest dokladnie taki sam jak na studiach dziennych? Tzn. czy jest taka sama ilość wykladanych godzin i pracowni?
![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Będę walczył!
![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
No nie jest to raczej możliwe "fizycznie". Materiał jest porównywalny (chociaż nie ukrywajmy, że na większości uczelni na zaocznych mniejszy), ale liczba godzin mniejsza. Oczywiście zalezy to też od uczelni. Większść planów studiów (czyli ile godzin/przedmiotów ect) jest na stronach uczleni - wystarczy sprawdzić i porównać. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
OKE napisał(a):
Zawsze tak jest! Ale o 12 musi być!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Żmijka jeśli Ty napisałeś słowo "matura" tak jak w swoim poście to tez czarno widzę Twoją maturę...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
No i znów przesuneli na 23....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a o 23 przesuną na północ
,mam nadzieje,że o północy wyniki bedą i że wogóle będzie sie dało zalogować |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Szkoda, że matury nie pisze się na kompie to może wtedy literówka miałaby jakieś znaczenie. A ku Twojej rozpaczy maturę mam już dość dawno za sobą i O DZIWO zdałam Dwa razy tak samo napisane słowo, z błędem, w jednym poście daje podstawy do obaw. Z resztą nie mój problem. Ale robiąc takie błędy po prostu byś nie komentował wogólę albo napisał, że cóż - zdarza się. Ale lepiej się ponapinać ok.WhiteStar ... - owszem za sobą, ale było to jeszcze w czasach, gdy takich cudów jak procenty w necie nie było jeszcze :( Także nie pomogę.
Ostatnio edytowane przez Żmijka : 29.06.2009 o godz. 20:18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żmijka przeczytałem ze masz juz mature za sobą to może wiesz jak to było z tymi wynikami? podadzą o północy czy nie,jak myślisz? bo ja już doczekać sie nie moge
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|