|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Wie ktoś skąd można ściągnąć mecz stulecia Wisła-Sevilla? ![]()
WIERNOŚĆ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Wie ktoś czy będzie pokazywany w telewizji a jak tak to gdzie najbliższy mecz Polonii Warszawa w lidze europejskiej?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
nienormalny989 dzięki wielkie !
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mam 2 pytania:
1. Zna ktoś numer na wyłączenie roamingu w plusie? Na ich stronie coś znaleźć to sukces. 2. Ma ktoś jakiś sposób na "odczepienie" liter które zostały naprasowane na koszulkę? (koszulka była robiona w fanatyku) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Inaczej to zalogować się na stronce i tam masz ustawienia konta i wyłączasz roaming. ![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wie ktos do ktorej czynne sa gokarty kolo m1 ? ile to kosztuje ?
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
fakt... sorry porypało mi się
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Co znaczy skrót JKG?
![]()
JAGIELLONIA BIAŁYSTOK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
jasno jest, czyli pewnie do 21, tak jak całe m1. kosztuje taka przyjemność nie więcej niż 15 zeta, a co do wzrostu, ja ze swoim 194 wchodzę do malczana, to ty do gokarta wejdziesz tym bardziej ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak wyłączyć ERA GG?
Dziękuję Michael. ![]()
Ostatnio edytowane przez sndr : 29.06.2009 o godz. 19:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
OD ktorej jest odtwarty sklep sportowy w centrum handlwym obok Carrefour'u i Castoramy ?
Ostatnio edytowane przez zidanemarcin : 29.06.2009 o godz. 18:58.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
jaką strone polecicie, zeby wynalezc archiwalne wyniki ekstraklasy, jak i wystepów Wisły w pucharach, bo uzupelniam swoje meczowe pamietniki i pare wynikow nie pamietam,
dzieki ![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
90minut.pl
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wybaczcie, że to kolejny mój post na tej stronie, ale sprawa bardzo istotna. Jakiś klimatyczne miejsce na spotkanie we dwoje, że to tak ujmę. W centrum, żeby można było się napić albo kawy albo czegoś mocniejszego no i ceny nie jak u Wierzynka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gdzie mógłbym zamówić koszulki z jakimś stworzonym przeze mnie napisem? Czy jest to w ogóle możlwe tak detalicznie i jakie to mniej więcej są koszty? I Najważniejsze: gdzie można takie coś wykonać?
Dzięki wielkie ![]() Powód: odpowiedź
Ostatnio edytowane przez JacobusTSW : 29.06.2009 o godz. 22:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
w Decathlonie można coś takiego zrobić, nie musisz wyznaczonej ilości, możesz nawet 1 koszulke zrobić sobie po swojemu. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=3799 |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
a gdzie sa w krk otwarte baseny czynne? bo dzis jezdzilem i w sumie nic nie znalazlem;/ z gory thx
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
...a raczej prośbę
Mianowicie: moze ktoś z Krakowa napisać (PRIVem nie pogardze ) czy juz jest, albo jak będzie nowa Forza Wisła w pkt w Carefoure lub w M1? z góry THX! ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Witam, czym dojadę z dworca głównego na osiedle dyw. 303?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() WISŁA KRAKÓW ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ile kosztuje przerzutka do tyłu do rowera ? chodzi mi o całą bo sie złamała i trzeba nową kupic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A jaką miałeś wcześniej przerzutkę? Z tańszych to shimano sis za ok. 25zł będą.
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Widział ktoś dzisiaj papierosy po atrakcyjnej cenie w kioskach/sklepach?
Bo na Onecie coś pier..lą, że od jutra nowa akcyza to sklepikarze muszą sie pozbyć starych zapasów. Pewnie to fama, bo można przykleić nową akcyzę, albo kioskarze sami sobie już zrobili dla siebie zapasy ![]() ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ciężko będzie Ci dostać. Papierosy są już wsprzedawane od miesiąca teraz to zostały pojedyńcze sztuki takich co nie ida np. męskie itp. A ta atrakcyjna cena to ok 6zł. Zawsze możesz popytać ale troche bedziesz sie musiał nachodzić żeby takie znaleść. Przykleić nowej akcyzy nie moga moga dokupić jakis tam bajer za 1,30 ale z tym jest wiecej kłopotu niż to warte( trzeba iśc do urzedu celnego zrobic renament itp) więc lepiej sprzedać taniej. W tesko wczoraj widziałem "mocne jakies za 6zl i baba mi mówiła że tylko te im zostały.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ktoś mi sie na gg włamał najwidoczniej i zrobil roz.......
moge jakos odzyskac swoj numer? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Chyba hasło a próbowałeś odzyskać na maila?No chyba, że numeru nie pamiętasz to jest problem ewentualnie masz napisany na NK.Jeżeli masz nr konta napisz do redakcji/administracji GG opisz całą sytuacje i już powinni pomóc. |
|
|