|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Czy są osoby, który były bądź wybierają się do Lwowa
, a wiedzą jak najtaniej tam dojechać? Wybieram się w okolicach 16.07 i jeżeli byłby ktoś tak uprzejmy to proszę o info ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
ja sie wybieram
,póki co myślałem o połączeniu pociągowym Kraków-Przemyśl ,a później jakiś bus czy autobus do Lwowa,tyle że nie wiem na ile tanie jest to rozwiązanie...jeśli ktos posiada jakieś info o klubach,noclegach czy też zna jakieś przydatne informacje o Lwowie to byłoby miło gdyby się nimi podzielił ![]() ![]()
|
|
|
|
Kangoo supersonic
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Byłem-po czterech dniach przeniosłem się do Primorska. Polecam tę drugą miejscówkę-bez porównania fajniej. Plaże bardziej czyste i ogólnie miejsce bardziej zadbane.
Autokarem z Krakowa do Lwowa za 90 zł się dojedzie. ![]()
Kangoo + Uniden Pro 520XL + Sirio AS 1000.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nad polskim morzem swieci slonce od dwoch tygodni bez przerwy, polecam.
Dzisiaj to juz w ogole masakra byla w ciagu dnia, pzebilo sie przez 35 stopni.. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Był ktoś na własną rękę w Finlandii? Co warto zobaczyć, ceny itp.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Nie chodzi Ci czasem o Rysy? Pierwsze słysze o wejściu na Giewont od strony słowackiej.
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czy moze ktos polecic jakas fajna miejscowosc do wypoczynku w Bieszczadach,a moze macie namiar na sprawdzony nocleg...
prosze o info |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
W Bieszczadach mozesz poszukac POLANA albo druga POLAŃCZYK, nr jak znajde to dopisze.
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
A ja mam takie pytanie, jakie jezioro polecacie w pobliżu Krakowa? Słyszałem o Kryspinowie, ale tam podobno 1000 ludzi na metr kwadratowy. Jakieś propozycje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wybieram się za niedługo w sudety. Jakie szlaki,noclegi,miejsca do zwiedzania, jeziora do kąpieli atrakcje... byście polecili
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zapewne był ktoś w Nei Pori? ;>
Jakieś fajne knajpki? Jak ma się sprawa z cenami? Prosiłbym o krótką informację |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Nocleg w Karpaczu - Admirał. Byłem a październiku zeszłego roku. Troszkę daleko od centrum, jakieś 20 min. spacerkiem, ale naprawdę warto - > http://www.admiral.karpacz.pl/oferta.htm Co warto zwiedzić? Świątynie pokoju w Świdnicy (jest na liście UNESCO), kaplicę czaszek w Kudowie-Czermnie. A jeśli chodzi góry, to standard - Śnieżka, warto zejść i przejść się zrównaniami, dojść do tzw. słonecznika (są to skały). Zejść i zwiedzić świątynie Wang. Autem można podjechać pod Góry Stołowe. Jeśli jesteś zapaleńcem, polecam wygasły wulkan w Ostrzycy, choć tam nie dojrzysz śladów działalności wulkanicznej. Minęło zbyt wiele lat niestety :/
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Poszukuje ciekawych miejsc na weekendowy wypad w rejonie od Bochnii, przez Gdów, Dobczyce aż do Myślenic. Co możecie polecić? Oczywiście poza takimi znanymi punktami jak kopalnia soli w Bochnii czy też wypad nad Rabę czy jezioro Dobczyckie.
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Bierz pakę i poszalejcie trochę ! ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() Miejsce rzeczywiście ciekawe jak na miejsce w jakim sie znajduje. ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ktoś był moze w Chorwacji ostatnio?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Dołączę się do pytania kolegi i zapytam co bardziej opłaca się zabrać: euro i tam rozmienić czy kuny z Polski?
![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ja odnośnie Czarnogóry, kilka pytań:
Macie do polecenia jakieś miasteczka przy morzu? (tylko jakieś małe osady, nie miasta), albo któreś jakich warto się wystrzegac? Albo jakieś rejony w których warto wynając kwaterę. Trzeba miec jakieś naklejki na samochodach tam czy wolna amerykanka? Kuchnię jaką mają? Dobrą? I ostatnie pytanko, język w miarę podobny do naszego, czy bez angielskiego ani rusz? I umieją oni angielski? Czy prędzej rosyjski/niemiecki? __________________________________________________ ___________________________ Ola7 w tamtym roku bardziej opłacało się z tego co pamiętam wymieniac euro w Chorwacji. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
JA jeżdżę os dwóch lat do Chorwacji i w tym roku też się wybieram. Z tego co zauważyłem to bardziej opłaca się wziąć Euro i rozmienić tam na miejscu na Kuny. Z resztą w Polsce z tego co pamiętam to ciężko znaleźć Kuny w dużych ilościach, ale tu może się mylę. ![]()
When you touch my face
When you call my name I`m burn with desire... http://www.youtube.com/watch?v=fW4Y867Oh6s |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Zna ktoś z was jakieś sprawdzone w miare tanie miejsce w Zakopanem gdzie mogę zatrzymać się na kilka dni?Jeśli tak to piszcie na priv.
![]() GdYbYm MóGł CoFnĄć CzAs i PoMyŚlEć NaD WyBoReM...
NaWeT DrUgI RaZ WyBrAłByM Tą SaMą DrOgE |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja nie polecam kwater w Zakopanem, w sezonie letnim biorą średnio 50zł za osobo-dobę a np w Poroninie 4km od Zakopca jest 25zł za osobo-dobe i stamtąd jest busik do Zakopanego za 2,50zł
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierdzielisz Stelmi... ;] Ja zimą płaciłem po 25-30 zł. Chyba, że cenicie sobie jakieś nie wiadomo jakie luksusy, to owszem. ;]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mówie o kwaterach w centrum Zakopanego, nie zamawiane wczesniej przez neta tylko 'at hoak' na miejscu ;]
Moze zamawiajac przez neta jest taniej.... don't know ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Polecam Bukowine Tatrzanska troche daleko ale ceny sa znacznie nizsze a i widoki z okna przepiekne i kultura bacow o wiele wieksza. Zakopianczycy to chamy- mieszkalem tam dwa lata Standartowo pokoje nawet lepiej wygladaja, nie polecalm brac pokoi od ludzi co stoja z kartkami przy drodze. Wiekszosc nie jest zarejestrowana nigdzie a i sanepid ich nie moze sprawdzic. Sa przypadki ze wogole poscieli nie zmieniaja- wszak groral to narod oszczedny. Lesnica, Zab tez sa godne uwagi a zwlaszcza widoki sa przepiekne- cala panorama. Przy dluzszym pobycie w kilka osob mozna sie targowac, teraz jest sezon i ludzi od groma to moze byc problem z lepszymi pokojami. Polecam Zakopane we wrzesniu i pazdzierniku, piekne jest wtedy Zakopane a i turystow malo.
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 20.07.2009 o godz. 14:06.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Czy w Chorwacji są jakieś miejsca z piaszczystymi plażami? Bo generalnie to słyszy się, że wszędzie raczej kamieniste?
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Polecam Hostel w Lublinie przy ul.Lubartowskiej 60 w Lublinie na sex weekend !
Poza tym tamtejsza Starówka jest równie klimatyczna jak krakowska. Duży wybór piw i stolików. ![]()
Kibicuję Wiśle od kiedy pamiętam.A teraz jeszcze z moim synem oraz żonką i córką .
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Tam znajduje się niewielka wioska Hrabusice gdzie można tanio nocować i dobrze zjeść. ![]()
Kibicuję Wiśle od kiedy pamiętam.A teraz jeszcze z moim synem oraz żonką i córką .
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Serdecznie polecam krótki urlop w krajach Beneluksu. Fajne wycieczki objazdowe organizuje Orbis w cenie 939 za 6 dni. Dzień 1 - podróż autokarem. Dzień 2 - Zwiedzanie Luksemburgu i Brukseli. Dzień 3 - Antwerpia, Brugia (absulutna perełka w programie) i Gandawa. Dzień 4 - Rotterdam, Delft, Haga. Dzień 5 - Amsterdam. Dzień 6 - podróż do Polski. Program bardzo bogaty, podczas przejazdów pilot puszcza ciekawe filmy DVD w autokarze. Przy oszczędnym aucie i zgranej ekipie można zorganizować taki wypad za 550 - 600 zł. Znam dobrze tamte strony, na studiach co roku jeżdziłem do Holandii na wymiany studenckie, chętnie udzielę informacji, jak ktoś chce jechać prywatnie pomogę w rezerwacji noclegu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
w jakich miejscowościach nadmorskich w pobliżu Rzymu możecie polecić krótki pobyt? zależy mi przede wszystkim na jak najtańszym zakwaterowaniu i małym relaksie po tygodniowym zwiedzaniu
![]() jeśli macie też jakieś dobre rady względem samego wyjazdu do Rzymu, to bardzo chętnie skorzystam. gdzie jeść? [żeby było tanio ] co jest szczególnie warte zobaczenia, a np. mniej spopularyzowane w przewodnikach? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|