|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Bo nie zaplacili rachunku...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
wITAm! orientuje sie ktos co sie dzieje z WPR (WIŚLACKI PROJEKT RAPOWY) i kiedy odbedzie sie premiera?
![]()
Bo liczy się tylko WISŁA!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
WPR ma się dobrze, prace idą do przodu, jedni piszą, inni poprawiają, albo szukają inspiracji...
i nikt nie jest wstanie podać dokładnej daty premiery, ale projekt nie upadł i pojawi się ![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ostatnio znalazłem fajną stronę na której można było przeglądać TWSD z lat 2002, 2003, 2004 itp. - takie archiwum. Niestety nie dało się przeglądać forum (tylko strona główna, nie dało się wejść do działów np.: "Armia Białej Gwiazdy"). Stąd moje pytanie zna może ktoś jakieś archiwum, dzięki któremu obejrzę forum Wisły Kraków sprzed 2005 roku? Głównie chodzi o "Armia Białej Gwiazdy"
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nokia E51, Orange
od jakiegoś czasu powiela mi się błąd przy wysyłaniu smsów ! " Ogólny: Brak pamięci. Zamknij niektóre aplikacje i ponów próbę " o co kaman ? Formatowałem kartę, wł/wył telefon, wyciągłem, wkładałem kartę pamięci, sim.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
tylko wtedy gdy masz zapisaną kopię zapasową.
![]() nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem. Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni. Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin... ... ACAB |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Być może coś sie stało z oprogramowaniem telefonu. Podejrzewam, ze bedziesz musiał wgrać sobie nowe oprogramowanie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wszystkie strony dobrze wchodzą i działają,jedynie mam problem z nasza klasą,nie mogę tam wejść,strona się nie otwiera. Co to może być? I najważniejsze-jak temu zaradzić?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
spróbuj wyczyscic skrzynki sms=> wyłącz i włącz telefon
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
yoda79- może znowu serwer przeciążony
![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale innym wchodzi bez problemu i to jest zastanawiające.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tam konta nie mam,dziewczyna chce wejść
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
szukam motywu WSP w dobrej rozdzielczości
![]() Good night left side.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=aNFgkEffn7Q |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Były już wyniki konukrsu Umbro "Mistrzowska kolekcja"? Jeśli nie to kiedy mają być?
I gdzie kupię w Krakowie polówkę Polski? ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Hah moich rodzicow wzielo cos na wyjscie i zadali mi pytanie myslac,ze ja znawca ich klimatow ,gdzie oni moga skoczyc sie czegos napic/ewentualnie cos potanczyc. Kurde,ale nie polece im Frantica czy Cienia..Wiecie gdzie u nas w miescie mogli bys wyskoczyc sobie ? wiek 40 ok. Z gory dzieki.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na Placu Szczepańskim, jest nowy klub The Legend, grają tam muzyke lat '70, '80, '90. Tam Twoim Rodzice powinni sie dobrze bawić. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
a co to za problem zeby poszli do Cienia bądź frantica ? Na porządku dziennym są tam też tacy ludzie (chodzi mi o wiek) , sam ze starszym chodzimy tam na bansik
![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jako czterdziestolatek spokojnie polecam klub Łódz Kaliska na Floriańskiej nowo otwarty w miejscu gdzie dawniej był dawniej Fiusion czy jakoś tak sporo miejsca ponad 300 m powieżchni dwa bary i niekoniecznie muza z lat '70
wczoraj sprawdzałem osobiscie .![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy znalazłby sie ktoś na forum chętny i kompetentny
![]() ![]()
" Płoną perony, płynie krew,
To szlak Wiślackiej wiary, Rzucamy wokół śmierci zew, Łopoczą nam sztandary Niech chwała Twoja wiecznie trwa, Zwyciężaj Wisło ma, Zwyciężaj Wisło ma" Nauczmy sie Roty! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja mam pytanie nowa Forza jest już w sprzedaży? Bo nie bardzo chce mi się na Reymonta jechać bez celu
Powód: błąd:)
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 28.06.2009 o godz. 10:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mój telefon Sony Ericsson W660i spadł na podłogę z niewielkiej wysokości ( około 20 cm ) i doszło do wylania ekranu. Prawie cały ekran jest czarny. Pytanie: można taką usterkę naprawić w serwisie czy model jest już nieużyteczny?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wystarczy wymienić tylko wyświetlacz. Edit Tak.
Ostatnio edytowane przez Nitrox : 28.06.2009 o godz. 11:45.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Czy wiadomo coś na temat wyjazdu do Sosnowca na el. LM? Pytam bo jestem teraz w szpitalu i nie ma za bardzo dostępu do internetu żeby na bieżąco śledzić nowe informacje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Czy wymiana wyświetlacza jest dostępna w zwykłym serwisie telefonów? ![]() |
|
|