|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
szprotson,jakie długofalowe?Cupiał już ponad 11 lat rządzi Wisła,a w hierarchi europejskiej nie posuneliśmy się ani o krok.Poziom obecnego zespołu jest niższy jak ten z meczu z Parmą z 1998.Mimo opylenia w ost.latach graczy za 50 baniek,dług wobec TF się nie zmniejszył.I Ty wierzysz w jakieś długofalowe działanie? Chyba,że masz na myśli jakieś działanie czysto biznesowe-ze sportem nie mające nic wspólnego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Mam na myśli działania Macieja Skorży i Jacka Bednarza.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]()
Life without ultras is nothing ... ultras without passion too ...
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
już mniejsza z tym. w każdym razie polityka opierająca się na dawaniu wysokich kontraktów odpadom wracającym z zagranicy, którzy nic nie osiągnęli a mienią się gwiazdami i na których już pewnie nic się nie zarobi jest zupełnie bez sensu. do tego cały czas zmierzam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Byl liderem druzyny szkoda tylko ze po pol roku odwalil ten sam numer co trzy lata wczesniej i znowu nie chcialo mu sie grac za pensje ''na frytki i pieluchy''.... Ktos juz tu pisal o pazernosci Sikory na kase... ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Sikora za samo siedzenie na lawce w Hiszpani bedzie mial za dwa razy wiecej niz u nas w lidze gdzie bedzie musial za...c na pelnych obrotach co tydzien lub czesciej. Wiec po co wracac, pogoda fajna, kraj jeszcze lepszy. Wiec ja sie mu nie dziwie ze nie chce wraca do Polski,po prostu zero ambicji. Chlopak wyjechal zobaczyl troche swiata, nauczyl sie kilku slowek w obcym jezyku to sie mu Polska nie podoba. Wielu tak ma. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ciekawe kiedy ich zakontraktuja, moze jutro ? w tej Wisełce wszystko tak wolno...
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jeżeli prawdą jest co czytałem że dzisiaj Bożok wraca do Krakowa to pewnie dzisiaj podpiszą kontakt ....
a z Drozdowiczem to dobry ruch... młody (22 lata) i cały czas zdolny... można go zakontraktować i dać na wypożyczenie do słabszego klubu ekstraklasy.... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ve...ebersicht.html haha Bozoka wymazali z transferow
skąd to wyczytales ? ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Najpierw był szum a teraz cisza. Niepokojące to troche.
![]()
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Na forum w temacie "Rynek transferowy wg mediów" wyczytałem to ...
zobaczymy czy to prawda... |
|
|
|
Guest
|
|
|
http://polskatimes.pl/gazetakrakowsk...tml#material_2
Nie zdziwię się jak takiemu Bożokowi czy Carinhosowi puszczą nerwy i znajdzie sobie inny klub. Choć mimo wszystko nie wiem jak my się z nimi umawialiśmy także nie oceniam.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 25.06.2009 o godz. 09:15.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem sprowadzenie piłkarzy dopiero przed 4 rundą eliminacji to bezsens. Przecież nie każdy zawodnik potrafi zgrać się z zespołem w tydzień, góra dwa.
Po za tym wywiad trenera Skorży o rzekomym "zielonym świetle" na transfery nie zrobił się sam...
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 25.06.2009 o godz. 10:00.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A może nie podpisuja kontraktów z Bozokiem i Carlihsonem bo po cichu negocjują z Vladavicem i Krimem ? Albo tak jak napisał Kolega wyżej czekaja na rywala w kolejnej rundzie.Jak będzie to np. Levski czy Slavia to mogą powiedziec że Wisła jest wystarczajaco mocna i poradzi sobie bez wzmocnien z nimi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
||
bezsensowna ta polityka od kilku lat juz ![]() |
||
|
|
Guest
|
|
|
Czekanie na losowanie 4 rundy ? Przecież to bezsensu...
W tym sezonie gramy na tylu frontach, straciliśmy 2 zawodników z pierwszego składu, liczę, że dostaniemy się co najmniej do fazy grupowej ligi europejskiej bo droga do tego nie jest trudna, a przecież trzeba będzie mieć kim grać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A to przypadkiem nie wygląda tak, że nie można podpisać ich dopóki się okienko nie zacznie?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiedyś mówiło się,że nie ma sensu się wzmacniać przed LM,bo można trafić na Barcelonę lub Real,a teraz tak by miało być,że straszakiem jest średniak Olympiakos(który dostał manto od Anorthosisu w poprz.kw.do LM)?Pewnie za rok w takim razie,będziemy robić w majty przed Bate Borisow.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W pierwszym słowackim wypadku, jeśli klub sprzedający wyraził zgodę, można podpisać Bożoka kiedy nam pasuje. W drugim Brazylijczykowi rzekomo skończył się kontrakt, więc jego możemy kiedy chcemy, ewentualnie kończy mu się kontrakt i wtedy oba transfery weszły by w życie 1 lipca.
Pisałem ostatnio, jak wygląda polityka transf. w naszym klubie, później byłem zaskoczony tym, że chyba w końcu ktoś profesjonalnie zajął się transferami i będziemy mieli szybko kilka wzmocnień, a teraz znowu widać, że wszystko jest w normie, czyli targowanie się o każdy szczegół i nowi zawodnicy zamiast trenować od początku z zespołem - tracą w domach czas na zgranie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no tak ale nowi zawodnicy muszą sie zgrac z zespołem , zaaklimatyzowac a na to potrzeba troche czasu.Im szybciej tym lepiej .Ja rozumiem że nie ma zbyt wiele pieniędzy na transfery ale takie załatwianie na ostatnią minute...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
" Dziś ma wrócić do Krakowa Miroslav Bozok, który po badaniach przebywał na Słowacji. Lewoskrzydłowy, mimo zastrzeżeń co do długości kontraktu, postanowił przystać na warunki wiślaków"
Przegląd Sportowy Jeśli prezes Wilczek mówił o transferach, być może chodziło mu o innych zawodników, niż Ci, z którymi do tej pory negocjowali. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Co się stało? Przeglądnąłem dziś wszystkie gazety i żadnych bajek, jakich to grajków nie sprowadzimy
Mam nadzieję, że dziennikarzyny wzięły sobie do serca, że niektórzy czytają te "artykuły", będące wytworem fantazji i bujnej wyobraźni jednego lub drugiego "redaktora" dzieciom na dobranoc. Poczekajmy do lipca. Troszkę cierpliwości. Naprawdę. Może popłaci i któregoś pięknego lipcowego dnia otworzymy oficjalną i zobaczymy flesze aparatów, odbijające się od łysiny pana Jacka, a obok niego kilku ciekawych piłkarzy ) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
eye63,tak to niestety wygląda.W RN siedzą ludzie,którzy może znają się na pieniądzach,ale nie na uwarunkowaniach sportowych.Jeszcze dodatkowo ten p.Rogala,były prezes Ruchu(żal!)urzędujący przy uchu B.C.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak to nic nie było w mediach?Rano w WP trąbili,że Wisła jest w tragicznej sytuacji przed kw.do LM,bo Gołoś kontuzjowany,Cantoro chory,Varga w Rumunii przy łożu rodzącej żony,a Boguski z Gargułą też niezdatni.UFF!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|