|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Arcyciekawa sytuacja się zrobiła... W obecnej sytuacji: Brazylia 3-0 Włochy, USA 3-0 Egipt mamy:
Brazylia 9, Włochy,USA,Egipt - 3. A bilans bramek: Włochy 3-5 USA 4-6 Egipt 4-7 i... w półfinale jednak zagra USA.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Przeoczyłem 3:0 bramkę
Mam nadzieje że Egipt coś strzeli ![]() Powód: Pomyłka :D
Ostatnio edytowane przez buldus : 21.06.2009 o godz. 21:11.
![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
CIekawy meczyk był, makarony jadą do domu, chociaż na jedną bramke zasłużyli
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
No to mamy półfinały
Hiszpania-USA i Brazylia-RPA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
spokojnie, na MŚ sobie odbiją
![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
No to będzie finał Brazylia - Hiszpania powiem wam że będzie ciekawie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ciekawe czy Brazylijczycy zakonczą rekordowa serie Espańców ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Hiszpanom wyraźnie nie uśmiecha się gra na tym turnieju. Kto wie, może nawet odpuszczą walecznym Amerykanom miejsce w finale
Rekord już mają.![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No rekord zwycięstw tak, ale nie mają rekordu w ilości nieprzegranych meczów pod rząd.. a więc..?
![]() Ps. Czemu się nie uśmiecha? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Takie odniosłem wrażenie oglądając ich dotychczasowe spotkania. Albo im się nie chce, albo już są zmęczeni sezonem.. Z taką dyspozycją nie mają czego szukać w meczu z Brazylią.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
No i po pierwszej połowie półfinału Hiszpania - USA niespodzianka, prowadzą Amerykanie 1-0. Hiszpanie niby przy piłce, prowadzą grę ale czystych sytuacji jak na lekarstwo.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Amerykanie rewelacyjnie taktycznie. Wysoki pressing, zageszczony srodek, wylaczony Xavi i nic przez to im nie idzie.
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
jak w tym meczu widać powoli rodzi się drużyna, która spokojnie w tej pierwszej dziesiątce we wszelkich statystykach będzie klasyfikowana.
Co by tu nie gadać, jak się Amerykańce za jakiś sport wezmą poważnie , to do wyników dochodzą. Jak nasze grajki będą na nich trafiać, to o remisie powiemy, że sukces. Ale oczywiście niech Hiszpanie wygrają , ja tam lubię jak hierarchia i tradycja się utrzymuje i wszystko jest na swoim miejscu. Choćby jak w naszej Ekstraklasie ![]() ![]() |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Offline |
|
|
Z fonią nie da sie tego oglądać.
Obok stadionu jest chyba jakieś stado .......onych jeleni. ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jak się nazywa ten sport, w który oni grają?
Eh, żeby nasi grali chociaż w połowie tak jak oni... UPD: ależ błędy obrońców
Ostatnio edytowane przez spirit : 24.06.2009 o godz. 21:01.
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
2-0! Niech wracają Hiszpanie bykom jajca huśtać!
![]() ![]() |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Offline |
|
|
I do tego przede wszystkim duży nacisk na uprawianie sportu przez dzieci i młodzież, a nie jak u nas pseudo-WueFy.
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
No i po "ptokoch" i po rekordzie. Do tego meczu Hiszpanie nie stracili nawet gola a tu taki psikus
![]() Mówicie że USA czego się nie chwyci, to coś z tego jest, ale dziwicie się
Ostatnio edytowane przez igortsw : 24.06.2009 o godz. 21:20.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jak się próbuje w polu karnym rywali grać z drugiej piłki, to trudno się dziwić, że 60% strzałów zablokowanych. USA zaprezentowało solidny futbol, ale tak naprawdę, to po prostu Hiszpania dzisiaj była bardzo słaba( jak na swoje możliwości). Co w takiej ekipie robi Cazorla, to ja nie wiem, koleś popełnia szkolne błędy, piłkę nie tą nogą co potrzeba przyjmuje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie - czy nie było karnego dla Hiszpanii?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ale czym Wy się podniecacie w grze Amerykanow? dobrze ustawieni, z asekuracją, wybiegani, z zaangażowaniem i to wszystko
Do tego szczęscia troche dopisało i mamy wygrany jeden mecz...jak potwierdzą to w finale to odwołam moje słowa Villa jakby nie chciał "się sprzedać" dobrze, to wynik byłby odwrotny po golu pokazano ilośc strzałów celnych na bramkę, Amerykanie dwa, więc nie powiecie mi że nie mieli trochę szczęścia, bo takiej skuteczności nikt np 2 mecze pod rząd nie powtórzy.Ale gratulacje im sie należą, pokanali nie byle kogo ![]() Na pewno nie jest to drużyna na pierwszą 10 rankingu w praktyce, bo w teori chyba są w 10 o ile się nie myle. Ale jest kilka zespołów lepszych sklasyfikowanych poza 10. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To było widać w poprzednich spotkaniach. Szkoda, że już nie gram u bukmahera
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fajny mecz, szkoda hiszpanów bo finał napewno by był ciekawszy z ich udziałem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Nagle, jak Hiszpania przegrywa, to sie okazuje, ze akurat zagrala slabiej lub slabo...kompromitujace wyjasnienia. USA, jak i Hiszpania graly na maksa(szkoda, ze to do naszych pilkarzy nie dotarlo na MS czy na EURO), ale odrobine lepsza i skuteczniejsza byla druzyna amerykanska. Hiszpanie nabili sobie statystyke strzalow, ale ktory byl tak naprawde grozny? Nie mowiac juz o tym, ze polowa byla niecelna, a inne czesc oddana z nieprzygotowanych pozycji. Poza tym arbiter sedziowal troche stronniczo
(zalecenia FIFA, a zeby byl final wiadomych druzyn?). Gratulacje dla Amerykanow. Mam nadzieje, ze w finale tez pokaza taka klase.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 24.06.2009 o godz. 21:46.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
prze jaja
Amerykanie z roku na rok graja coraz ciekawszą piłkę ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak zobaczylem wynik to sam sobie nie wierzylem.
Trzeba powiedziec ze Amerykance sa co raz silniejsi i w niedalekim czasie moga byc czolowa druzyna swiata ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Dlatego przegrali z Kostaryka
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Bez przesadnych teorii;
Amerykanie zagrali bardzo solidny mecz, szczególnie w obronie. Howard i stoperzy zyciówka, a Hiszpanie jacys tacy nieswoi, niby pełno sytuacji ale bez polotu, tak na stojaka w ataku. ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|